Crossfit Regionals

Ja i helgen gick Regionals av stapeln i Köpenhamn på Balerup Super Arena.
Och jag va där med crossfit Kalmar gänget för att heja på Caroline Fryklund som är från Kalmarboxen:)
Tränarna hade tryckt upp tröjor som vi alla skulle ha på oss under helgen där det stod Rosa Revolutionen och en bild på Carro på framsidan och bak stod det we support Fryklund och sponsorer tryckta. (Kalmarboxen är nämligen kallad rosa boxen).
Vi var ungefär 40 personer som hejade så vi syntes vart vi än va med våra tröjor:)
Vi åkte ner på fredag eftermiddag så vi hann inte se tävlingarna den dagen.
Men lördag var det dax och vilket drag det va, riktigt kul att se och vi hördes kan man säga, alla förstod vem vi stod bakom:)
Och på lördagen va det riktig högsommar i Köpenhamn så va riktigt varmt.
På kvällen sen gick vi alla ut och åt och sen gick några av oss vidare till uteservering och sen pub.
När vi tänkte gå hem fastnade vi på torget vid ströget då de hade slagit upp storbildstv där för va ju Eurovision och Danmark höll på att vinna, så fick vara med om ett det också, mycket folk och guldfyrlverkerier när hon utnämndes som vinnare:)
Och tror ni inte att på gatan stod också Gumball bilarna!! Överlycklig blev då jag brukar följa det och hade missat att de va och självklart började de i Köpenhamn så var release partyt på hotellet bredvid vilket jag inte visste förrän vi kom hem och kollade upp vilka kända som va med och körde, hade velat sett dom då de va grymma människor där.
På söndagen åt vi nämligen frukost på stan och tänkte sett när bilarna skulle köra vid 10 men när vi kom dit började det ösregna och tog lång tid innan de drog igång så vi va tvunga att gå tillbaka till hotellet innan bussen gick:(

Men i alla fall så Carro kom totalt 2:à och är där med kvalificerad till Crossfit Games i USA i juli (VM) och många började fundera på att åka dit, till och med vi men problemet är pengarna och åker veckan efter till Turkiet.

Kom hem i alla fall vid halv 4 på natten pga att hon va tvungen att göra dopingtester efter allt och hon skulle åka med oss hem. Och sen upp och jobba halv 7 så igår hävde jag i mig redbull och kaffe och sen när jag kom hem så däckade jag totalt.
Eurosport var där och sände live under sista heaten så de bestämde när de kunde sätta igång, så drog också ut på tiden. Så varning möjlighet så gå in på crossfit games hemsida och kolla på bilder och videoklipp från helgen, kan garantera att vi är med några gånger;)
Eurosport har inte lagt upp livesändningen på nätet än i alla fall.

Här är lite bilder från helgen:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0