sista Oktober

Jaha då va det sista dagen i Oktober och nu väntar bara mörker och kyla:( Tur att man köpte en riktig vinterjacka igår och ett par kängor så är nöjd:)

Fina va??:) är jättenöjd och lite roligare med en mörkblå jacka än en svart.


Behöver ha en sån varm jacka i Lenhovda så senare blir det ultimata testet om jag fryser eller inte för vid 5 är det match:)

 

Igår va vi på kalas hos farmor, det va mycket trevligt men gud vad man åt för mycket kände man usch mådde illa. Sen hem smällta allt och vidare på middag hos Tims föäldrar man tog inte så mycket mat direkt. Jag och hans mamma delade på 2 flaskor vin det va väldigt trevligt:)

 

Nä nu blir de banne mig ordning på allt sött och fett nu måste jag dra ner på det och komma igång, är så trött att se kort på mig själv och se hur jag verkligen ser ut blir jättedeppig så blir mycket sallader nu under veckorna eftersom jag inte hinner träna mellan måndag och torsdag för är borta 13 timmar varje dag och hinner inte till gymmet innan de typ stänger. Det är bra att dom i växjö har fikarum och lager på övervåning så tar och springer i trapporna hela tiden:) Har också planer på att testa att gå till stationen då jag slutar vid 6 istället för att vänta på bussen en halvtimme, se hur långt jag kommer:)

 

 


Kommentarer
Postat av: ANNA

Riktigt snygga, både jackan och bootsen! :)

2010-10-31 @ 14:40:43
URL: http://ettsmultron.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0