spänningen är olidlig:)

Ja om nästan 12 timmar är man framme på på Lanzarote:D
Vi åker hemifrån vid mellan 00-01 i natt för att ta oss till Landvetter och sen åker vi mot syd ungefär vid 07.20 så vi är nog om 12 timmar halvvägs framme. Vi ska vara där runt halv 12:)

Ska bli så skönt att äntligen få åka på solsemester, min första och absolut inte min sista skulle vara kul att åka ett tjejgäng också då det blir på ett helt annat sätt att uppleva stället:) Sen vill jag ju så klart åka själv med Tim också så vi får vara lite mer själva.

Nu åker vi 11 stycken till Lanzarote då Tims pappa fyller 50 och hans minsta bror fyller 20 så blir mycket firande där nere:) Det blir hans familj plus vi respektive och en familj till.

Man är så rädd att man ska glömma något viktigt här hemma men borde få med mig allt. Och Cookie missen får tillsyn varje dag i alla fall så är skönt men kommer sakna henne. Hon verkar veta vad som kommer hända då resväskorna ligger framme. Hon lägger sig i dom och glor surt på en annan och hon vill knappt vara i närheten av mig idag fast hon brukar vara som en svans efter mig överallt när jag är hemma och ska ligga i knät konstant, men inte idag inte:(

Ska till banken och växla in alla pengar, ta ut alla sopor och diska upp allt.

Började semestern igårkväll när jag kom hem då Tim hade gjort en väldigt god laxrätt och så blev det rosevin i soffan och så klart lite glögg;)

Vi kommer hem igen nån gång mellan den 9-10:e då planet landar på Landvetter vid 19 tiden så vil kommer väl hem hit mellan 00-01 som tur är så kunde chefen fixa så jag va ledig på lördagen:) Men vi på jobbet ska på Brofästet på julshow och trerätters på kvällen den 10:e så ska bli kul:)

Nä ta tag i soporna:)


Kommentarer
Postat av: ANNA

ÅH hoppas ni får en helt underbar resa!! Njut så mycket du bara kan :) KRAMAR! <3

2011-12-01 @ 19:10:36
URL: http://www.chuschine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0