Jordnötssmörspaj

Det håller jag på att göra just nu:) Hoppas den blir god, pajskalet är på kylning en halvtimme sen får vi se hur det går:) Blir den god så kommer receptet upp här sen:)

Blir nog kassler till mat idag hade ingen fantasi eller matsug så hoppas det blir bra för den andra i huset också.

Kollat på sista SAW, har sett alla så visst ska man se sista också men fan va grotesk den är fattar inte vem som har sån fantasi och gör så många filmer med olika lekar. Man undrar ju lite vad den har för fantasier och drömmar egentligen, lite skrämmande.

Glad jag inte såg den i 3D på bio bara se en tarm komma flygande mot en uhhhhhh va äkligt!!
Nu har jag i alla fall sett den så nu behöver man inte se dom igen.
Sen har jag fixat hem filmen grown ups som finns ute på dvd just nu, den verkar riktigt kul så får se om vi ser den ikväll:) Är ju aldrig något kul på tvn på måndagar så blir nog film och paj:)

Mysmåndag får det heta:D


räkningar

Fy vad jag hatar räkningar det värsta som finns man bara ser hur pengarna försvinner:( Man fick väldigt bra lön denna månaden men allt är borta nu men bara för att jag köpte soffan från mitt kort så för det så har jag ju kvar allt från spar med bilpengarna istället så förlorat mer har man ju inte gjort för det.
Men Januari är förjävligt då elen kommer och den är ju på några tusen efter det varit så kallt men ändå har vi minskat kostnaden där sen förra året vid samma tid med nästan en tusenlapp:)
Men vi är ändå slarviga med att inte släcka överallt och sånt när vi inte är hemma och vi spolar mycket varmvatten då det är elvarme som måste värma upp vattnet så det är nog där kostnaden blir högre för resten är vi väldigt duktiga på:) Får bara vänta på vattenräkningen den kommer säkert nästa månad för att jävlas.

Är ledig idag i alla fall så är skönt:) väntar ivrigt under dessa 2 dagar som kommer att vårt kinect går att hämta:)


Kinect

Då har vi beställt ett Kinect till vårt Xbox:)
Hittade för bra pris på internet så om 3 dagar har vi ett kinect:) Ska bli kul det bara blev att vi köpte det nu när vi såg priset hehe men vi har sagt att denna månaden ska vi unna oss något och då blir det ett kinect:)


äntligen sol igen

Äntligen är solen framme och det känns varmare:) Helt klarblå himmel så blir att ut och gå en runda sen:)
Igår var vi ute och åt med några vänner, vi hade jättekul och väldigt god mat på Stekhuset. Verkade som dom hade underbemannat stället en lönehelg så att få varmrätten tog 1 timme minst.

Men det va kul och Tim va så fin i sin skjorta jag köpte till honom i torsdags, en vit med svarta ränder och helvit krage från Tiger of Sweden, riktigt fint figursytt så satt som en smäck till honom:)

Är ledig idag så jätteskönt va och köpte frallor till frukost så är jättemätt fortfarande efter den frukosten.
Tim ska inte spela idag för är fortfarande krasslig men drar med han ut på en promenad sen för han behöver frisk luft och D-vitaminer från solen så han blir lite piggare så han kan jobba i morgon.

Ha en härlig söndag alla för det ska jag ha:)

Middag

Jaha har varit i Kalmar idag och spenderat 10 000:- inte dåligt va;) hehe vi köpte nämligen soffa idag som kommer hem vecka 11:) Så ska bli så skönt att äntligen bli av med den gamla.
Sen köpte jag en grön växt lite större som står på golvet hemma.

Nu har jag gjort mig i ordning för ikväll blir det att gå ut och äta med Anja, Micke, Olle och Frida så ska bli kul:)
Jag har färgat om håret för blev galen på utväxten så nu är det bra igen:) Sen har jag köpt den där eyelinern jag pratade om och den va riktigt bra och lätt att måla med så rekomenderar den:) den kostar 119:- men kommer hålla väldigt länge känner jag:)

Denna toppen köpte jag hos oss på Lindex för 199:- genomskinlig spetstopp så har bara en svart BH under riktigt snyggt.


Konsulent

Fan vad kallt det är ute vill bara stanna inomhus idag inte gå ut, men ska till Kalmar och träna sen är det jobb 15-19 så måste ju ut och skrapa bilen sen:(

Var igår på informationskväll för Oriflame vilket var intressant och man fick veta vad som kommer i närmsta kataloger. Syrran är ju konsulent och har nu värvat mig också:) Jag är ju galen i kosmetik och har sagt att jag ska jobba med det och nu gör jag det lite lätt vid sidan av.
Man kan också bli konsulent bara för att få hem katalogen så man kan beställa till sig själv så det är ju som att prenumerera men låter andra man känner också beställa.

Tim är hemma från jobbet idag för mår dåligt, började redan igår så blir ingen hockeymatch ikväll heller.

Ni som jag känner i närheten som är sugna på att kolla i alla hjärtanskatalogen som håller till 8 feb så säg till, det kommer en ny katalog var tredje vecka:) Och det är mycket erbjudanden i så mycket bra priser.


Oriflame

Idag är man ledig och är skönt sov ut idag och drömde som vanligt, ska snart iväg och storhandla tänkte jag och sen ikväll kommer syster och hämtar mig, mamma och Tims mamma för vi ska på en Oriflame kväll då man får testa nya produkter och lite sånt så ska bli kul:)


Är ju sån som vill ha koll på vad som finns inom kosmetik för det är ju ett stort intresse jag har och på tal om det så var Ellinor från L'oreal/Maybelline hos oss på jobbet i måndags och visade nya produkter vi ska få in som verkar jättebra som jag bara längtar efter:) Den första är en geleaktig eyeliner som är i en burk och medföljande pensel som ger de lite extra dramatiska ögonen, så den ska jag ha:)
Den finns på marknaden innan men i lite dyrare märken så kul att det kommer till Maybelline också:)
Sen kommer en ny mascara på L'oreal och vatttenfasta ögonskuggor så hoppas de kommer snart:)




äntligen ledig

Då va denna dagen gjord också, det blev en 12 timmarsdag istället för mig för vi va inte färdiga med inventeringen vid 12 så stannade kvar till 2 så vi hann sen blev det att köpa mat och åka till Kalmar och jobba direkt för började vid 15.

Så nu är jag hemma och är ledig i morgon vilket är skönt för är skittrött.

Ska bara göra mat sen ska jag bara ligga i min fat boy och titta på tv.

Tim är på träning så han kommer hem runt 22 ungefär för dom har 2 timmars träning idag:(

Nu har jag en mysgalen katt i knät som vägrar flytta på sig, hon ligger på min ena arm så svårt att skriva:) Hon har varit ensam länge idag så hon tar chansen så fort jag sätter mig ner att mysa:)

Det var kul att träffa Nybrogänget igen faktiskt och så fick jag träffa Christina chefen på Växjö Samarkand igen så det var också kul:)




inventering

Idag är man uppe tidigt och varför detta? Jo ska hjälpa Nybrobutiken med sista inventeringen mellan 7-12, visst ångrar man sig att man tackade ja just nu bara för att man ville sova men kul att träffa gamla gänget igen och se hur dom har det nu:)

Sen börjar jag i Kalmar sen vid 15 igen så i mellan va tänkt träning men behöver åka hem och hänga upp tvätt och lite sånt, för nu märker man att man inte är hemma så mycket pga träningen för det är ingen som tar hand om hemmet (Tim har aldrig tid).
I morgon är jag ledigt ska bli skönt så då blir det städa som vanligt också.

Nähä dax att piggna till lite..

hungrig

Det negativa med att träna är att man är hungrig väldigt ofta, har precis ätit frukost men är fortfarande hungrig och jag som håller koll på mina kalorier vill inte äta så mycket mer just nu:(

Ska snart iväg och träna sen är det jobb 15-19.

Va riktigt skönt att sova idag men man sover alldeles för länge för det så kommer säkert vara seg hela dagen istället.

Tim kom hem vid halv 12 igår så inte så farlig faktiskt:)

Idag börjar halva reapriset hos oss på Lindex aå kom in och fynda innan det är för sent:)


lång dag

oj oj vad trött jag är nu, vad skönt att lägga sig i sin fat boy (sackosäck). Har jobbat mellan 9-16 sen tog jag bussen till stan och gick och tränade i 40 min och la mig på massagesängen i 15 min det är så skönt:)
Sen tänkte jag att jag skulle tagit en buss ut till Kalmar ishall för Tims föräldrar var där och kollade på mellanbarnet Ted som spelade så kom till stationen vid 18.20 då hade sista bussen gått och nästa av andra bussar gick inte förrän vid 19 och då va nästan matchen slut så bestämde mig för att gå:)
Men stannade upp på Max och köpte en GI hamburgare på vägen och sen fortsatte jag gå med min tunga väska.
Jag kom fram när det va 2 min kvar av sista perioden så hann äta upp min hamburgare sen va det bara att gå till bilen hehe värst vad jag far och flänger:)
Sen skulle dom en snabb sväng förbi minsta barnet och hans nyblivna sambo med grejer till lägenheten så fick se hur dom bor.

Men nuuuu är jag hemma igen och är så skönt för i morgon är det träning igen;)

*huttigbulle jag* hehe

Tim kommer väl hem runt 12 ungefär.


...

Då va det morgon igen och jobb väntar mellan 9-16 sen ska jag ta bussen till stan och träna lite:) Tim ska ha bortamatch i Linköping så han ser man inte förrän runt 12 i natt:(
Och han ska ha bilen så han kör mig till jobbet och sen kör han till Lenhovda så därför jag tar bussen sen, de andra killarna från Nybro ska ta bilen upp men förstår Tim att han inte vill det utan åker bussen dit för sitta 5 större killar i en BMW det skulle inte jag heller göra. Tycker det är onödig kostnad för att kanske komma hem högst en timme tidigare.
När Tim får betalt vägen till Lenhovda och sen kunna slappa och umgås i bussen sen det är en självklarhet för mig också att göra jag som har haft den uppväxten med kring ett lag.

Sen ska nog Tims föräldrar kolla på Kalmar när dom spelar idag så då kan jag åka med dom hem så löste sig rätt bra:)

Är väldigt trött idag för va jättesvårt att somna i natt, vi kom hem halv 11 men somnade kanske vid 1.





träningsvärk!!

Nu kan vi snacka om att jag har träningsvärk, hehe så förbannat så man rör sig ju som en gammal gumma.
Tränade i torsdags och fredags men kändes skönt att ha gjort det får se om det blir ett pass i morgon beror på om Tim ska spela och om det är hemmamatch.

Åh jag testade deras massagesäng igår efter träningen. dom är som små vattensängar och så virvlar två vattenstrålar under upp och ner på kroppen och dom verkligen knådade men jäklar vad skönt det va:)

Ska snart iväg och jobba 9-17 sen hem byta om och vidare på Tims kusins 18års kalas så kommer vara väldigt trött ikväll eftersom Tim väckte mig vid 3 för han hade somnat i soffan och gick in och la sig i sängen då.

Detta kommer bli en lång dag...

träning

Jaha då va det snart dax att åka till Kalmar och gymma igen, det var väldigt skönt att ligga i sängen men se jag är uppe och snart påväg ut:)

Gick inte så bra för Tims lag igår och Tim fick jätteont i ena armbågen, får hoppas det blir bättre under dan för i natt sov han inte så mycket stackarn:(

Jäklar vad trött jag är och har lite träningsvärk i axlarna men förhoppningsvis blir jag piggare under dan.


bra dag faktiskt

Började ju inte så bra för Älskling som vaknade vid 06.15 istället för 05.30:S Han åker annars hemifrån vid 06.20 så han hann inte så mycket direkt.
Sen skulle jag upp vid 8 det var segt kan jag säga, men skulle ju träffa tränaren vid 10 så lika bra att sätta igång.

Det gick bra med honom i alla fall han visade mig ett pass som skulle passa min kropp och för det jag vill, sen när han gått igenom den så körde jag ett pass med det själv.
Sen fick jag ställa mig på en sån där våg som läser av precis allt lite ångest man fick:(
Men ska träffa honom igen om 6 veckor och se hur det gått och göra en uppföljning på träningen och vågen och den ska ta mig fan visa mycket lägre då!!

Sen va jag färdig vid halv 12 och började inte förrän vid 3 så gick omkring på stan och kollade lite sen köpte jag med mig en sallad och åt på jobbet.

Såklart så glömde jag mina hemnycklar på jobbet så när jag kom hem och märkte det så va det direkt att åka till Tims föräldrar som har en extranyckel men dom va ju på Tims hockeymatch. Då är det ju tur att Susses (Tims mamma) föräldrar bor över dom och har nyckel så jag kan komma in och hämta nyckeln:)

Sög verkligen i benen sista halvtimmen på jobbet nästan så det gör ont så blir ju kul om man har värsta träningsvärken i morgon, men ska till gymmet innan jag börjar i morgon också så det blir att vara där vid 9 för jobbar 12-18 men nu känns det så bra så ska nog inte vara några problem för känner än så länge inget motstånd för att åka till gymmet som man haft innan när man va på friskis då lät det "neeee det är så skönt i sängen jag gör det nästa dag iställe"t. Så får det inte gå till nu för då blir jag arg!!




Duktig

Glöm det jag sa förut om att bara vara idag för har varit och handlat, bakat bröd och slängt in sängkläderna i tvätten och ska ta nya. Jag kan bara inte sitta hemma utan att vara nyttig:( Det är väl bra på ett sätt men när andra är hemma kan dom sitta och spela tvspel och äta gott och bara bry sig om sig själv men tyvärr funkar inte jag så för jag bryr mig om mitt hem för mycket för att låta det vara för en dag.

Det finns alltid att göra här hemma det är aldrig fint och prydligt en hel dag utan det kommer något mer att göra vilket man kan bli trött på speciellt när man är ledig och det ända man hinner göra är att städa och dona istället för att unna sig ledig tid och göra det man vill:(

Detta är min sista lediga dag denna veckan så kommer i alla fall iväg på hockey ikväll alltid något...

Hunnit kolla på nått avsnitt av Gossip Girl medan brödet jäste men nu måste jag återgå till sovrummet och fixa i ordning.

Hoppas brödet blir gott nu bara, det röda i är toltorkade tomater.




bra dag

Gick precis upp ur sängen precis men verkar som jag precis missat solen för idag:( men hoppas den kommer igen sen:)

Idag ska jag unna mig själv att nästan bara vara hemma utan att städa hela tiden för en gångs skull kan jag säga. Ska ställa mig på crossen sen i eftermiddag också.

Saknar min bästa sötnos jättemycket:( Anna <3

Ska kolla om jag kan komma upp i februari lovar.
Såhär tycker vi om att se ut, solbruna:) Önskar att snön kunde smälta lite fortare så man får se det gröna komma fram och blomknoppar kommer upp men det frös på i natt så klart så blir ännu länge tid tills det kommer hända:(


trött

Nu har jag kört hårt på crossen i 40 min och så blir det i morgon också:) Köpte nämligen en tajt klänning som jag vill kunna ha utan att skavanker syns tills min födelsedag:) DET SKA GÅ!!!

Har ätit en skål med sallad och en snitzelbit, ska göra korvstroganof till Tim kommer hem men jag är mätt så jag ska inte ha mer ikväll.

I morgon står bara en sak på dagsschemat och det är ishockey vid 7 i Nybro ishall. Så innan blir det träning och städning.

Dessa fick jag av mamma idag:) Känns lite mer som våren är påväg när man har tulpaner på bordet:)


dax att svettas

Då har Tim dragit till träning i Lenhovda och då tar jag tag i träningen på crosstrainern:)
Har Gossip Girl som underhållning så då går det nog bättre för det kan man titta på länge;)

Att det kan vara så svårt att bestämma sig för vilken soffa man vill ha, står mellan 2 st en är väldigt lång som kommer ta nästan hela väggen och den andra är kanske 50 cm kortare men då är den byggd som ett u.

Jag vet inte hur det blir men löser sig säkert:)

Nä dax att svettas lite:)

"Rock by Sweden"

Kollat lite på Laila Bagges smyckeskollektion och är helt såld, så jäkla snygga smycken det är hade jag mycket pengar hade jag köpt väldigt mycket av det..
Detta är mina favoritsmycken just nu av henne som jag skulle vilja ha.

Denna ringen är täckt med äkta Swarovskikristaller och kostar 390:-

Dessa örhängen kostar 450:-

 

Sist men inte minst min favorit bland favoriterna

Detta halsbandet kostar 1890:- men det är inte det dyraste halsbandet hon har men fan vad snyggt det är:)


lunch

Idag blir det lite hemifrån i alla fall för att luncha med Sofie på stan innan hon börjar jobbar:) Alltid lika kul. Men först kommer mamma på en kopp kaffe när hon är färdig med sin vattengympa.

Det gick ju bra för Sverige i handboll igår i alla fall så det va ju kul:)

Funderar om jag ska träna när jag ändå är i Kalmar.. hmm men också så är det ända dan denna veckan som Tim kan ta bilen till träningen så får nog ändå vara hemma tills dess och då blir det stressigt så får se.

Måste nog äta lite frukost nu tror jag.

Handboll

Nu har Tim spelat xbox med en från jobbet i mer än en timme medan jag suttit här och kollat på Gossip Girl. Har helt missat sista säsongen så måste kolla på dom avsnitten nu så det blir det om dagarna medan jag står på crosstrainern:) Va helt fast för det innan men sen va det ett långt uppehåll så bara dog de ut.


 

Nu är det i alla fall HandbollsVM på tvn så blir att sitta där och hejja nu:)


Nöjd

Känner mig nöjd med dagen och nu är Tim hemma från jobbet och vi (jag) gör skinksnitzlar med gräddsås och potatis:)

Blir bara lugnt och mysigt ikväll när Tim är hemma:)


fullt upp här hemma

Ja jag har ju inte direkt suttit i soffan och kollat på tv på hela dan bara för att jag inte åkt in till Kalmar.
Jag har skottat parkeringen hemma här för fastnade helt när jag skulle köra iväg till ÖB för slasket har blivit så djupa spår så man bara slirar i spåren så höll på en timme att få bort det värsta men vågar inte ställa in bilen idag för hoppas att det hinner smälta rätt mycket så kanske det försvinner nu.

Så åkte till ÖB och handlade förnödenheter, sen hem skotta och sen sågade jag ner granen och la i sopsäck, sen ner med julsakerna och in i förrådet och med massa annat som skulle in dit. Sen strykt nya gardiner och dukar och satt upp allt och slängt in jultyger i tvätten. Nu börjar jag känna av ryggen efter skottningen:( Slask är jävligt tungt att skotta bort så inte så lustigt.

Ska bara hänga in torkad tvätt och sånt sen ska jag sätta mig nån sekund och ta en kopp kaffe sen upp på crosstrainern:)


ändrade planer

Det blir inte träning med personliga tränaren idag, de ringde och ville boka om för han kunde inte så på torsdag vid kl. 10 ska jag dit.
Känns bättre för då ska jag ändå jobba på eftermiddagen så jag slipper köra så mycket till Kalmar för bensinen är skitdyr nu ju och man har redan fått tanka några gånger denna månaden:( 
Så bra att han kunde den dan så jag slipper köra extra. Ska ställa mig på min crosstrainer istället så jag gör något idag i alla fall. Vill ju inte vara en besvikelse för att jag inte tränar nu när jag sagt att nu får det vara nog. Ska skärpa mig med maten också för har blivit mycket i helgen, i alla fall mycket smörgåstårta;) hehe
Men jag vet själv att när jag är ledig så äter inte jag så mycket för är aldrig hungrig då.
Undra om solen kommer fram idag så man kanske kan ta en promenad till stan och kolla lite:)
Vi får se vad dagen ger en.

Längtar till våren kommer och snön försvinner och man börjar se det gröna och knopparna börjar komma och att känna värmen i ansiktet när solen skiner:) Visst är det härligt och höra fåglarna kvittra igen.




Cattis 25 år

Idag fyller min gumma 25 år, tiden går fort och vi har halvvägs till 50:( fy va hemskt att tänka så.
Vi har lovat varandra att vi ska gå ut ihop minst en gång i månaden för hon och jag har tappat det roliga ihop för förut va det alltid vi som va ute och härjade. Men så har hon fått barn, men nu är han 1 år så nu känner hon att nu är det hennes tur att gå ut och roa sig:)

Vi ska väl vara ett gäng som ska bowla, ut och äta och festa sen om 2 helger igen så ska bli kul:)

Du får i alla fall ha en jättehärlig dag gumman<3

 


final

Jag har precis tittat på de sista avsnitten av "Hjälp, jag var en tonårsidol" och finalprogrammet så har dom en fest och programledarna har "små" avskedspresenter så de kan komma igång med sin karriär igen och det är ju inte små saker de har lyckats fixa till dom.

Hoppas bara nu att man får se dom i rutan igen skulle vara riktigt kul och att få höra Jamie Walters i radion igen och se hur han låter idag:)

Druckit lite Irish creme coffee nu så ska se om jag blir piggare, ska in till Hanna och kolla på solsidan nu men måste ju se klart finalen på detta programmet först:)


...

Fy hur kan man vara så seg igentligen?? förstår inte detta måste nog brygga mig lite starkt kaffe tror jag.

Har i alla fall kollat vad Emmaboda hade att erbjuda för bra priser på soffor men hittade typ en som såg likadan ut som vi redan tittat på så vi får se hur vi gör.

Sen drog vi till Kalmar och lämnade Hannas gran på Ikea sen tog vi en snabb sväng in på modehuset, jag kom ut med en duschcreme och flytande handtvål med grapefruktdoft så luktade gott och va halva priset så då gick det bra:)

När jag ändå ska in till Kalmar i morgon för att träffa personliga tränaren så ska jag nog till plantagen och använda min värdecheck jag fick där när jag köpte granen.
Vill ha en grön större växt som ska stå på golvet och just den jag vill ha kostar 349:- men såg nu att den kostar 199:- och då betalar jag bara 99:- :) Får hoppas det finns i morgon med annars blir jag ledsen:( Kom ju på när jag kom hem att det är söndag då de flesta erbjudanden tar slut:( *håller tummarna*

Kanske drar in en sväng till Hanna en stund för vi är ju ändå själva ikväll för boysen kommer nog inte hem förrän runt halv 10 så blir godis och läsk framför tvn:)

mm grädde är gott Winzent:) <3


söndag igen

Vad helgerna går fort, typiskt när man hade så kul igår:) Det va länge sen jag skrattade så mycket. Och Cattis hade gjort smörgåstårta själv och va jättegod!:)
Idag är man trött och seg men ska om nån halvtimme iväg med Hanna till Emmaboda och kolla soffor, för dom hade upp till 70% på soffor tills idag så måste kolla:)
Sen ska hon och jag vidare till Kalmar och lämna in hennes gran så vi far och flänger;) Killarna är ändå iväg och ska spela hockeymatch så måste ju roa oss lite också:)

Här är lite bilder från igår och söta Winzent herregud vad stor han har blivit:) Blev helt chockad när jag såg honom:) Han är så härlig och inte alls blyg utan ska vara där alla andra är:)

Här är Cattis, Nadine och Jenny

Jenny, Cattis och jag och så klart lille Winzent.

Tim och Winzent som alltid är glad:)

Mange, Nadine och Jenny

Jag och Cattis måste ju posera lite som vi brukar göra;)

Jag och älskling men han gillade inte blixten hehe vissa vande sig efter alla poseringar;)


fullt upp

Idag ska Tim och jag titta på soffa:) Vi ska snart åka om han kan duscha lite fort, sen blir det att åka till alla möbelaffärer i Kalmar och kolla:) Sen vid 15 ska vi vara i Mörbylånga för att fira Cattisgumman som fyller 25 på måndag:D Blir smörgåstårta sen får vi se om det blir utgång eller inte, det känner man sen om man har lust.

Jävla väder det ska vara bara för att vi ska iväg idag, det snöar som fan:( Det kunde väl fortsätta vara plusgrader så det började smälta istället för nu räcker det!!

Och får träffa Jenny, Malin och Sarah igen det va jättelänge sen vi alla var samlade och ännu längre sen vi festade ihop.. Under gymnasiet och tiden innan Tim så va det alltid vi som gick ut ihop och hade jättekul men har dött ut lite tyvärr, så ska bli kul att se alla.


då va det kväller

Jaha ännu en dag förbrukad och vad har hänt jo jag va på Nordic Club och tränade för första gången, det va jätteskönt att komma igång och inte alls segt som det brukar. Ska nog dit i morgon också innan jobbet men blir tidigare för börjar vid 12 så får träna vid 9 typ.

På måndag ska jag träffa Calle deras personliga tränare som ska gå igen lite för mig med min träning så ska bli intressant:)

Blev väldigt peppad när en arbetskamrat sa till mig att hon tyckte jag blivit smalare, för hon och jag har inte jobbat ihop på några veckor så då la hon märke till det:) Väldigt smickrande men vet inte vad jag har gjort för att ha gått ner mer än att förra veckan åt jag väldigt lite om dagarna hmm för hon är den andra som säger det nu:D

Ikväll blir det köttbullar och stuvade makaroner mmmmums:)

Kolla på mina stoltheter här hemma, visst är dom fina:)

Detta är 2 av mina 4 orkideér, dom andra börjar också blomma nu:)


nytt liv

Ja idag ska jag börja mitt nya liv:) Ska iväg till Nordic club och träna för första gången nu vid 12 för börjar jobba vid 15 så blir perfekt:) Denna gången är det blodigt allvar. Får se om det blir ett gympass eller nån gympa beror på vad som går nu vid 12 tiden och om det finns platser kvar.

Detta är i alla fall inget nyårslöfte så ska inte bryta detta som man alltid gör med nyårslöften;)

Jag brukar inte träna innan jobbet för är rädd att jag blir trött och seg men får hoppas på att jag blir tvärt om:)

Och regionsdekoratören var hos oss igår så undra hur det gick:)

Sen ringde Lotta från Nybrobutiken till mig igår med, det va så länge sen man pratade med henne så det va kul:) Hon undrade om jag ville jobba hos dom lördag den 26 feb. Dom hade visst vunnit försäljningstävling vid jul  så skulle göra något för pengarna så behövde folk som jobbar för dom då. Men kan bli kul att komma tillbaka lite nostalgi;) Linnea ska också jobba så då kommer vi 2 Nybrotjejer tillbaka:) Får se så jag inte jobbar på mitt jobb först.


Letar

Då va jag hemma igen efter att ha varit hos mamma liten stund. Är rätt trött nu eftersom jag fick gå upp tidigt och gissa när gubben kom och bytte filter?!! vid kvart över 10!! Tack för den säger jag bara, min lediga dag förstörd.

Har varit och handlat och nu slängt in lite tvätt så nu har jag gjort mitt för idag. Letar lite smyckeskrin som jag nämnt tidigare att jag velat ha i julklapp. Fick inget men letar efter det perfekta som funkar för mig.

Kollade på amerikanska sidor och hittade massa andra modeller än jag sett innan, t ex en som står på golvet ser ut som en minibyrå jättefin men kostar nog rätt mycket att frakta det:(

Den här va skitläcker, det ser ut som en spegel men du kan öppna den så innuti är det hängare för långa halsband, armband och längst upp flera rader för ringarna:D så jäkla fin det får bli en sån när jag skaffar hus;)

330 dollar

Sen har du denna som du ställer på golvet och på sidorna öppnar du så du kan hänga dina långa halsband:) skitbra för man har ju mest långa halsband ju:)

 

175 dollar

Synd bara att dom kostar över 1000:- och det har jag inte lust att lägga för det just nu:(

hittade dessa på denna hemsidan

 

Hmm mat ja det får nog bli kycklingsallad så man gör något med alla grönsaker man har innan det blir dåligt.



Jävla väder

God morgon.

Är så jävla trött, steg upp vid kvar i 8 bara för att HSB ska komma och byta filter i lägenheterna. Men han har inte kommit än och är såå segt att sitta och vänta såhär när man är skittrött. Och så är jag ledig idag så det va ju snällt av dom. igentligen skulle man ta och stänga dörren till sovrummet och gå och lägga sig så får dom ta sin nyckel och låsa upp och fixa det dom ska.

Så snöar det som fan nu också, så det gör ju inte saken bättre precis.

Hade en skitdag igår, va riktigt nere men vet inte varför och tyckte att allt gick skit på jobbet. Men va nöjd med underklädesbordet jag gjorde i alla fall.

Får väl ta och äta frukost för mår illa i magen när jag vaknar tidigt så måste ha i mig något.

granen borta

Ja jag slängde ut granen igår faktiskt för den barrade och hehe va rätt torr. Cookie leker med den hela tiden så va skönt att slippa höra det mitt i natten.

Nu har man lite mer utrymme i vardagsrummet i alla fall:) Vi ska nog kolla på soffa i helgen:) Äntligen!!

Nu har man duschat och lagt en ansiktsmask så känner mig mycket fräschare och renare:)

Jobbar 15-19 idag också, idag kommer regionsdekoratören till oss och kollar läget så får se om jag hinner träffa henne så vi kan prata om min utbildning lite:) Hoppas dom blir något nöjda med det Sofie och jag gjorde igår på entréytan, lite svårt att få det som dom vill utan rätt varor och ingen volym av det vi har heller så man blir galen:(

Värken är under kontroll i munnen i alla fall, värker men inget som tar över hela mitt liv som det gjorde innan och behöver inte ta någon tablett för det så är skönt:) Nu väntar jag bara på att det ska försvinna helt.

Måndag igen

Jaha då va det måndag, värken börjar att ge sig jag har inte tagit någon värktablett sen halv 2 igår så känns rätt skönt. Nu gör det lite mer ont för har legat mycket på den sidan men inte så att jag behöver ta något för det:)
Så väntar med att gå till tandläkaren någon dag till. Det va så sköööönt att sova ut gick upp för en halvtimme sen och har sovit praktiskt taget hela natten, vaknade vid 4 men kunde somna om igen:)

Börjar jobba vid 15 så är skönt.

Skulle åkt in till Nordic club men kände att sova är min första prio idag så åker dit i morgon och tränar.

Igår fyllde söta lilla Winzent 1 år:) Tiden går så fort och va jättelänge sedan jag såg honom:(
Hoppas Cattis har tid att träffas på onsdag en sväng:)

Ska äta lite frukost nu tänkte jag.

Hjälp, jag var en tonårsidol

Tittat på några avsnitt av programmet "Hjälp, jag var en tonårsidol" och när jag fick se ansikterna så kände jag igen många av dom:) Herregud vad länge sen det va man såg dom sist och häftigt att se hur dom ser ut nu.

Den allra bästa va ju så klar Jamie Walters, kommer ni ihåg honom?? Han va med i beverly Hills 90210 där han spelade Ray Pruit och va tillsammans med Donna mellan 1994-1996.
Då tyckte jag inte så mycket om honom för min stora förälskelse va i Luke Perry;) Han var the bad boy you know;) man va ju inte så gammal när man fastnade för serien, det va nog när dom körde alla avsnitt för andra gången som jag började titta för när den gjordes va jag ju bara 4 år hehe så kollade ju inte direkt då utan blev när jag var ungefär 13 kanske.
Men ni ska se Jamie Walters nu herrejävla he's smokin hot!! Han har lämnat branschen och har 4 barn och jobbar som brandman;) Men han vill börja komma igång med sin artistkarriär.

 

 

Sen ni som såg på Baywatch kanske kommer ihåg han som spelade Hasselhofs son Jeremy Jacksson. Han började i serien som 10åring och senare gick det utför, han hamnade på rehab för drog och alkoholproblem sen dess har man inte sett han så mycket. Men riktig läckerbit;) Kolla dom kindbenen.

 

 

Här har ni hela gänget, försök gissa vilka som är vilka:)

 

 

fr. vänster. Jeremy, Christopher Atkins, Jamie Walters, Bill Hufsey, Eric Nies, Adrian Zmed och David Chokachi.

 

Jeremy Jacksson - Baywatch

Christopher Atkins - Mest känd från blå lagunen

Jamie Walters - Beverly Hills

Bill Hufsey -Mest känd från Days of our lives

Eric Nies - The real World - New York

Adrian Zmed - Grease 2

David Chokachi - Baywatch




fått nog

Nu får det fan vara nog med värken alltså är så trött, fjärde natten utan sömn mer än 3 timmar. Och vad hände inte igår om inte att Tim blev matförgiftad av sin pizza så han har spytt hela natten och för ett jäkla liv.
Och såklart så skulle värken vara mindre då så jag kunde ha somnat, men då är det han som håller mig vaken istället:( give me a break!

Det är inte kul med matförgiftning usch och fy men gick i alla fall över efter några timmar.

Kvar återstår jag med min värk som inte vill bli något bättre:( Det blir nog tandläkaren i morgon för kommer inte hinna bli något bättre tills dess:( Hatar att gå dit usch får gåshud så fort jag tänker på det.

Nu ska jag iväg och jobba 9-16.

trött

Ja det blev inte mycket sova i natt heller pga min käke:(
La mig i min fatboy (sittpuff) och kollade på tv vid typ 4 sen gick jag och la mig när Tim åkt till jobbet, tog en voltaren sov väldigt skönt sen faktiskt men ville inte upp vid halv 9 så gick upp halv 10 men va väldigt segt. Hade lite att uträtta i stan innan jobbet, sätta in pengarna på sparkontot:) köpa lite starkare gurkelmojs till min mun och posta ägarbytes lappen för bilen:) Sen köpte jag öl till älskling för dom ska visst äta och umgås efter hockeyträningen ikväll.

Själv jobbar jag 12-18 sen hem och kommer sova kan jag garantera, tyvärr så verkar voltaren vara den bäst bedövande nu. Jag har aldrig tyckt om voltaren men det va mest i samband med idrott jag vägrade ta dom för det kan göra mer skada än nytta.

Måste hämta mitt träningskort nån dag också så jag kan börja träna lite:) Äntligen!!:)


Glad:)

Nu har hon som ville kolla på bilen varit här och hon köpte den:) det blev för 17 000:- och är jättenöjd.

Jag hoppas hon ska bli nöjd med den, så nöjd som jag har varit. Lika felfri och bra äldre bil får du leta länge efter så jag hoppas verkligen hon blir jättenöjd:)

Har så jävla ont i käken, det har varit ett helvete på jobbet med det idag så svullen som jag känner att det är:( Jag har fel yrke just då för efter att ha varit trevlig och stått i kassan och lett så gjorde det ännu ondare och värktabletten slutade funka:( Får hoppas jag får sova lite mer ikväll i alla fall. Värsta är att det gör ont ändå upp i tinningen så får snart panik:(


Hej då min trogne vän hoppas du gör din nya ägare lika nöjd som du gjort mig:) Kan säga att när man körde den själv sista gången idag och hörde hur bra den gick då ville man bara behålla den men det går ju inte för blir dyrt att ha 2 bilar när vi är mest i behov av en eftersom Tim har firmabil.
Men kommer sakna min Saab. <3



Sähär fin kind har jag idag:( svullen och ...

img_0523 (MMS)

Sähär fin kind har jag idag:( svullen och värk och ska börja jobba om en timme:( värken går ända upp till tinningen:( jävla visdomständer vad har man dom till?!! Har knappt sovit pga värken:(


likhet

Likhet                   



Någon blind människa tyckte Tim såg ut som Marc Abrahams, om det är denna Marc du menar så säg likheten är du snäll. För detta va för roligt alltså haha Tim skulle nog bara säga att det dom har gemensamt är håret, lika tjockt haha den kommentaren gjorde min dag.

Jävla vilken snygg pojkvän jag har *stolt* synd att du är avundsjuk och inte kan hålla det för dig själv.


Och angående boken om mao jag vill läsa den för att se hur dom vinklat historien om honom och har du du läst den så säg vad felet va med boken istället för en kommentar om du inte läst den själv.

Jag bloggar inte för någon annans skull alls utan för mig själv för jag gillar att skriva, sen att jag har många vänner som bor långt från mig att dom ska kunna se vad jag har för mig inte för att okända människor ska ge sina negativa avtryck hos mig.

vad händer

Onsdag idag och trettondagsafton, är ledig idag också så rätt skönt. Ska väl äta lite frukost sen iväg och handla lite kanske. Fick inget vidare uppvaknande idag så sov lite extra men blev för länge kände jag nu så man blev seg.

Det är verkligen inte Tims dag idag så som den började, så tänker på dig honey hoppas resten av dagen flyter på.

Har så jäkla ont i käken längst bak så är väl mina visdomständer som håller på, kanske har ont i dom nån gång varannan/var tredje månad så tänker inte dra ut dom för går snart över.

Sen ska en komma och kolla på min bil i morgon så håll tummarna att hon vill ha den:)

Nä idag är jag rätt omotiverad så drar iväg nu.

Jag & Tim


Film

Jaha jag hade inte så mycket att göra så fixade så jag kunde se Toy story 3, den va rätt kul faktiskt men ettan är bästa.
Tänk att ettan såg man när man va väldigt ung och nu kommer trean:) hehe
Så klart man vill se dom då, bara för att man är snart 25 ska man väl inte bli av med barnasinnet liksom. Kommer alltid tycka om disney/Pixar filmer.
Man har ju ändå växt upp med det:)

 


Tisdag

God morgon på er alla, sovit gott? Det har jag gjort, lite för bra eftersom jag nyss steg upp:S

Satt uppe och tittade på JVM men gick ju inte direkt så bra för Sverige:( Fan att dom inte kunde sätta pucken i förlängningen eftersom dom hade så mycket chanser för i straffar var vi askassa!

Vad gör ni idag då? Skulle träffat Cattis men hon har blivit sjuk:( Krya på dig gumman min.

Så vad ska man hitta på idag?

Oj såg nu att det visst snöat i natt:( blä!
Blir nog att vara hemma och ta det lugnt, kanske städa lite får se.

Just det ska mejla Helen om träningen för ska välja Nordic club för jäkla va bra det verkade:)

Tycker det är lite tråkigt med så lite respons från mina dagliga läsare som jag vet läser ofta. Kommentarer förhöjer dagen lite faktiskt.

Har ni inget för er så vet ni vart jag är idag om ni vill ha sällskap:)

Jädra match det är, ser ni den?

img_0519 (MMS)

Jädra match det är, ser ni den?


Bestämt mig

Jaha då är dagen över, jag fick med mig syster och titta lite i butiker:) Va på Ikea, mio och rum interiör och kollade soffor sen kollade vi rean lite i klädbutikerna. Jag köpte en enkel tröja på HM för 99:- ordinarie pris också:) Sen köpte jag en collegejacka på ginatricot på rean, jätteskön:)

Sen va jag på Nordig club och träffade Helen som skulle visa mig runt lite och så. Det verkar vara jättebra där och väldigt mycket olika gruppträningar som finns, jag som alltid haft Pilates som favorit och det har dom där:) Jättebra öppetider och massa olika pass olika tider om dagen. Så ska välja Nordic faktiskt för Malkars är dyrare. Så i morgon när jag ändå ska in till Kalmar igen så ska jag fixa ett kort där och ta tag i mitt liv igen:)

Ska äntligen träffa gumman min i morgon ska bli jättekul för va alldeles för länge sedan nu:(




Måndag

Då va det ny vecka igen, fan vad tiden går:( Jag sa ju åt nya året att det skulle gå saktare men den lyssnar inte riktigt på mig och kör nästan fortare istället:( Hur ska man hinna med allt man vill då??!

Såg i alla fall Narnia på bio igår, den va lika bra som alltid:) Den gick visst som 3D också fast vid klockan 18 jag försökte se tillfällen då det skulle vara häftigt med 3D effekt men hittade inte många ställen.
Är det någon som sett den i 3D och vad tyckte ni om den? Va den värt pengarna eller kunde ni lika väl sett den vanligt??

Ska till Kalmar idag, tyvärr kunde inte gumman komma in så vi får ses i morgon istället:) ÄNTLIGEN!!:D
Ska möta syster och kolla stan lite innan jag ska till Nordic club:) Ska också svänga runt på ståhls möbler för dom började visst rean idag och vi ska ha en ny soffan som jag väntat på jättelänge. Vill så gärna ha en ny soffa nu:) Då kommer jag bjuda hem mer folk så kan alla få plats:)

Måste nog äta lite frukost nu tror jag, magen skriker hjälp;)

Narnia

Nu är Tim hemma från att ha jobbat lite och jag är hemma från min runda till Kosta outlet med mina föräldrar. Det blev ett par stövlar och en ny bok:)

 

 

Den är jättetjock och liten text så får se när jag börjar läsa den;) Eftersom jag är väldigt intresserad av allt med Hitler och koncentrationslägren och allt det så tror jag denna boken kan va bra eftersom han inte va så mycket bättre han. Och i skolan handlade det mest om Hitler och Starlin men inte mycket om denna mannen så vill veta lite mer.

 

 

Dessa köpte jag för halva priset i Kosta:) Vad tycker ni?? snygga nu till våren:)

 

Nu ska vi snart iväg till Kalmar och se Narnia på bio, ska bli kul vi båda har ju växt upp med serien Narnia och sett alla filmerna så hoppas denna kommer vara lika bra:)

 

 

 


Vad tycker ni om min ring?? Full med stras...

img_0518 (MMS)

Vad tycker ni om min ring?? Full med strasstenar en döskalle:) vi har den på Lindex för 79:50:)


År 2010:s händelser


Winzent föddes i Januari:)


Tim och jag förlovade oss 15/3


hansacitys personalfest Våren 2010

Midsommar med det härliga gänget på Gotland

I Eskilstuna hos min favorittjej, såg på Kent där också:)
Och här var jag nästan vit i håret också:) 16 juli

Kents koncert i Eskilstuna

Drog till Göteborg med husvagn med detta härliga paret:)
Fick också veta då att hon va gravid:) jättekul nyhet och väntar med iver på vad det blir;)

Möhippa/svensexa för dessa två

Bröllop 9/10 <3

Torsås marknad med mamma och Marianne

Gick internutbildning i Växjö 15sep-15 dec och fick denna fina av dom:)

Vi åkte till Malmö med syster och hennes karl:)

Åkte också över till Köpenhamn och tivoli på julmarknad


Vi gjorde lite roliga saker under 2010 som jag kommer minnas och jag hoppas det kommer hända minst lika mycket roligt detta året.


Då va det 2011 gått folk! Vad har ni lagt ...

Då va det 2011 gått folk! Vad har ni lagt för nyårslöften?? Vad förväntar ni er av detta året? Själv tar jag det som det kommer och hoppas på det bästa:)


RSS 2.0