Helgens sysselsättning

Den här helgen har varit rätt lugnt för första gången på ett tag. Jobbade i igår till 14 sen shoppade jag lite snabbt i Kalmar, mycket folk på hansa även att det va Ölands skördefest:)
På kvällen va jag själv då Tim va hos en kompis så då kollade jag på film, käkade en Rhodos (ni från Nybro förstår det) sen äntligen kunde jag köpa hem cheesesticks hot då Tim hatar ostbågar men ville testa dessa:)

Idag har man promenerat då vädret tillåtit med sol:)
Sen har jag pluggat lite sen bara myst i soffan och lite massage för fan vad stel jag är i nacke och axlar så mådde illa av värken när jag stod och gjorde mat:( något bättre nu efter massage.
Snart film, Night and Day med Tom Cruise och Cameron Diaz:) vi har lyckats missa att se denna film så får se hur den är.

I morgon måndag min alla bästa dag i veckan *ironi*

Njut av söndagskvällen!!


Ölands skördefest

Har varit runt lite här på ön sen klockan 3 och sitter nu på arontorps och käkat kroppkakor:) fanns men valde detta då mamma och pappa står fortfarande i kön medan jag, syster och Pelle hunnit äta upp vårt och funderar på efterrätt;)
Mysig dag idag, i morgon ska man jobba så får se om alla ölandsturister shoppar lite:)


Sep. 27, 2012

Lindex lansering av missoni i tisdag va en succé då det mesta redan efter första dagen är slutsålt och kunder som köpte för flera tusen.
Det roliga i detta nu är att väldigt mycket redan är ute på försäljning på t ex tradera allt för att tjäna en hacka då om vi ska ta ett exempel så vill dom ha 500:- för en av scarferna som i butik inte kostade mer än högst 399:- och klänning för 700:- som kostar högst 499:- hos oss.
Visst mycket är slutsålt och går inte att få tag i igen men jag skulle inte offra flera hundra kronor extra bara för det.
Så vet ni inte vad plaggen kostade innan utav dem så kan ni alltid gå in på Lindex hemsida där alla plugg finns fast de är slutsålda.


Bra låt

 

Höstens baksida

Ja idag va det kallt ute då det är is på bilarna, och vad händer inte då?
Tåget är försenat en hel halvtimme! Det krävdes inte mycket för en så lång försening och såhär kommer det vara i ett halvår nu då det aldrig verkar bli bättre. Alla som bor i Sverige vet ju att temperaturen varierar men alla är beredda på kyla nu och att det kan frysa på nätterna. Men tågen får det aldrig att funka.
 
Så ingen tågpendling idag då jag missar buss och alltihop om jag väntar på tåget.
Frågan är ska jag behöva åka med tåget 07.15 för att hinna till jobbet vid 09.30?? Tåget tar en kvart och bussen 25 minuter så är på jobbet en timme för tidigt och det får ju inte jag betalt för eller vänta i Kalmar på stationen i 1 timme och 20 min?
 
Ska man ge SJ en till negativ kommentar (vilket inte är svårt) så är det en aning åldersdiskriminering angående biljettsystemet!
Alla tjänar inte multum bara för att man jobbar och är över 25 år, men ändå så ska det vara dyrare för oss att åka tåg. För Tim skulle till Gbg en helg och tänkte jag tar sista minuten för att spara pengar för att kunna hitta på nått i Gbg. Vad står det om inte att sista minuten biljetter kan bara personer under 25 år och pensionärer köpa??!! Hallå vad är det? Skulle flygen göra likadant så skulle dom sänka intäkterna med hälften!
Det finns 23 åringar som är miljonärer och det finns 40 åriga arbetslösa så det är sinnessjukt korkat system ska inte alla kunna åka med tåget? inte konstigt man hellre tar bilen nuförtiden
!
När jag skulle köpa månadskort för vuxen första gången i våras så va jag lite irriterad;)
Hon frågade om jag skulle betala för vuxen?
Ja tyvärr sa jag.
Ja det blir ju lite dyrare sa hon då och jag "Ja och inte har jag mer pengar nu är vad jag hade för 1 månad sen".
 
SKÄRPNING SJ!
 
 
 

Liverpool

Stormöte mellan Liverpool och Manchester United. Tuff match med några tveksamheter i domslut.

Tim är Unitedfan och jag Liverpool så kampmöte här;)


Trevlig lördag

Vad har ni för er där ute ikväll??

Vi har varit på kalas sen åkte vi hem och Tims yngsta bror följde med hem till oss för att ta några öl så va trevligt:)
Sitter och dricker lite vin. Första gången på en månad man suttit hemma sen tidigare på kvällen, varit upp planerad hela september om helgerna och det va vi ju denna lördagen också men för en gångs skull är man hemma innan 23.00. Va hemma redan vid 8 så man har suttit och druckit vin och kollar film. Nästa månad blir det mer utgång för inte ens det har gjort att helgerna varit uppbokade denna månad:(

Men alla får ha en fortsatt trevlig kväll:)


Lördagsaktiviteter

Sitter just nu i crossfitKalmargymmet och tittar på intropasset medan Tim kör sitt pass med resten av gänget:) suttit och läst i min bok idrott under 5000 år som ingår i min kurs.
Sen ska vi in till stan och titta lite, jäkla skitväder ute verkligen höst!

Senare idag ska vi på kalas till tims farbror som fyllt år.

Trevlig lördag på er!


Fredagsmys

Ikväll kör vi fläskfilé med ugnsgrönsaker med aioli och rödvinsås:)


Dark Shadows

Fanns inget kul på tv ikväll så Tim och jag la oss i soffan och kollade på Dark Shadows filmen med Johnny Depp. Den va rolig men blev nästan lite onödigt invecklad sista halvan av filmen. Men Johnny Depp, lika bra skådis som alltid:)

Nu sova för i morgon blir det en shoppingrunda med syster som behöver nya kläder så självklart hjälper man till som smakråd:) sen jobb 16-21.

God natt på er!


fel på musiklänken men här är den


Skön stil

Denna låten har jag tyckt om länge men nu har musikvideon kommit som är skönt rolig:)


http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&feature=youtube_gdata_player



Tandläkaren

Igår va jag hos tandläkaren vilket jag verkligen inte tycker om så satt hemma innan och blev mer och mer nervös.
Fick en ny som va tandhygienist som va bra, skämtade hela tiden.
Men har mycket tandsten som gått ner under tandköttet så hon skulle ta bort allt så hon fick lägga på lite bedövningssalva runt tandköttet men gjorde ont ändå, man bara såg hennes handskar bli mer och mer röd och grävde och höll på.
Så när jag va färdig igår så fick jag inte ära varmt på flera timmar så ingen middag för mig. Och när bedövning började släppa fick jag ont i huvudet och i käkarna så mådde inte bra.
Ligger fortfarande i sängen och har fortfarande huvudvärk:(
Svullnaden på tandköttet går ner om några dagar.

Tur att jag bytte arbetspass idag så börjar inte förrän 14 så hoppas värken försvinner.


Fullt upp en söndag

Idag har Tim och jag varit på husvisning i Smedby, tyvärr så va det inget att ha så är bara att titta vidare. Förhoppningsvis kommer det fler hus i det området för tycker om läget:)

Sen drog vi till Max och käkade, deras GI mål är så jäkla gott:) Sen tog vi en svängom på modehuset, man ska inte gå och kolla kläder när man inte har pengar för då är allt snyggt:(
Sen kollade vi på bärbara datorer men vi väntar lite till:)

Vid klockan 5 sen till 7 har jag och några till varit på oriflames 45 årsjubileumskväll så en goodiebag fick man:)

Nu käkat tacos och kollar how I met your mother och X-factor:)

Så jobb i morgon och sen det förfärliga tandläkarbesöket:( VILL INTE !!!!!


Kräftskiva

Ikväll har vi kräftskiva hemma i skogen:) syrran är värst som vanligt;)
Och såhär gick det för lilla Maya;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_5054cba5e087c3237bbbdb0b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_5054cba5e087c3237bbbdb0b.jpg" class="image">


Höst

Idag är det höstväder så då kommer mörka kläder fram. Ska iväg till anjastumpan innan jag börjar jobba:)

Ha en bra fredag alla!!


Nya favoriten

Den va efterlängtad kan jag säga då jag älskar choklad och köper alltid majskornen när jag köper naturgodis och så brukar jag äta chokladen och majsen ihop och denna smaka exakt likadant:) får köpa ett lager ifall dom är dumma att ta bort den snart!


Ny väska

Här är mitt nya fynd som jag fick hem idag:) alltid kul att få hem paket det piggar upp:) en fransväska från Zara mörkbrun:)


Crossfitintresserad?

Vill du följa crossfitKalmar och bli mer insatt i träningsformen så gå gärna in på deras blogg som Lasse skriver som fick bäst placering av Kalmaratleterna och skriver riktigt proffsigt i bloggen.

www.crossfitkalmar.se


Studerande

Ja ikväll är kursstarten för den distanskurs jag ska läsa på halvfart ska bli intressant hur det kommer gå, va ju ett tag sedan man pluggade;)

Är hemma idag med då febern inte är borta än men i morgon ska jag jobba för fler än 2 dagar hemma funkar inte för mig då jag aldrig är sjuk, va väl senast nått år sedan jag va sjuk och stannade hemma och får dåligt samvete när jag ringer och säger att jag inte kommer för tror alltid att andra inte tror man är sjuk på riktigt men så dumt tänker jag.


RCFFC Nordic

I helgen har man varit i Stockholm och stått i Sätrahallen om dagarna:) för i helgen har Rebook Crossfit Fitness championchip Nordic gått av stapeln och Tim har varit med och tävlat:) från Kalmarboxen va dom sammanlagt 10 st som tävlade och sammanlagt va vi runt 30 st som åkte upp ihop och bodde på hotell Alexandra på söder. Så man har stått och hejat på alla om dagarna så varit kul:)
Baksidan är att jag nu ligger hemma sjuk med feber men det går över.
Tim kom på 81:à plats och 3:à av killarna från Kalmar så han är nöjd och jag är stolt:) han satte personligt rekord i Marklyft då han tog 200 kg sen slet han sönder en valk i handen så stod över att testa 210 kg men tror han skulle tagit det men det blir nästa år:)

Här kommer lite bilder från helgen.


RSS 2.0