Moster:D

Just de måste ju säga det också att jag ska bli moster i januari:D hehe det va man inte beredd på men ska bli kul. Hade mina aningar då syrran vanligtvis har temperament och blir arg lätt men hon har varit ovanligt lättirriterad så man har tänkt länge att hon måste vara gravid hehe och så va det:)

Hon testade sig väl för 2 veckor sen typ och är nu i 18:e veckan så hon har gått länge utan att veta det hehe ända är att hon då varit lättretlig och väldigt trött men annars mått bra så hoppas man också får det så;)


Gammal bild halvdöda båda två hehe

Milen avklarad:)

Ja då va min allra första löparmil avklarad och det gick på 1.07 men vi stannade och gick 4 snabba gånger på kanske 1 min var en gång kanske på 3 min så då känner jag att tiden va bra:)

Nu blir det vila tills tjejmilen så benen är redo:)

Nu blir det lite musli och soffan resten av kvällen:) Börjar vid 8 i morgon.

Puss på er



Nya inköp

Jaha då va det söndag igen, Tim sitter och spelar xbox och skriker för det går inte så bra så jag håller mig därifrån;)
Igår köpte Tim och jag ett nytt ljudsystem till TV då vårt förra gått sönder så blev ett sånt här från Onkyo:


(detta är en modell äldre än det vi köpte)

Väldigt bra ljud så är nöjda, skulle man vilja efter nått/några år vilja byta högtalare t ex när man köper hus och vill ha stående baktill om man har större rum så kan man det så man kan byta ut alla delar om man vill så väldigt bra sak. För själva förstärkaren kan hålla i upp till 30 år istället för att köpa det paketet vi tänkte från samsung då hela håller kanske 3-4 år och då måste man köpa helt nytt och då kostar det mer än detta. Detta gick på 4. 444:- på mediamarkt.

Sen va Tim på fotboll så då träffade jag Sofiestumpan så länge och gick på Din sko och hittade där ett par jättefina höstskor som jag inte kunde låta bli så köpte dom för 399:- inte alls farligt:)



Sen satte vi oss på Burger King och snackade:)
Sen skulle Tim och jag gått på bio men matchen va slut vid 6 och den filmen jag ville se gick inte förrän vid 21.30 så vi drog hem och installerade ljudsystemet och kollade på film hemma:)

Köpte hem en ny sorts glass från coop som va jättegod:) Det va från Alvesta glass, dom har många olika sorter men jag tog cocobello det är cocosglass med rostad cocos och chokladsås JÄTTEGOD!!!



Tim fyllde år i fredags så hade kalas då vi bjöd på tacos och idag ska vi på kalas igen och då är det tacos hehe så tacos för hela slanten;)

Sen ska jag träffa Linnea senare och springa 1 mil se hur det går då det är 6 dagar kvar tills vi står på startlinjen för tjejmilen;) Ska bli kul får se hur det går:)

Nu ska jag se hur det går för Tim i spelet, han verkar lugnare i alla fall;) hehe



Puss på er

snart bara 3 dagar semester kvar:(

Ja det är så pass lite tid kvar på semestern så vad ska man hitta på de sista dagarna?? några förslag??
Tar ett glas vin nu efter en dag som duktig då jag tränat, bakat och tvättat här hemma och har nu maten igång, hållt mig från vin under veckorna då jag tänker på min träning men nu är det behövligt känner jag så skiter i kalorierna nu det roliga är att det sägs att rödvin är nyttigare än vitt jo det är bättre för hjärtat kanske men kalorimässigt värre så tar vitt ikväll;)

Blev hallongrottor och kokostoppar bakat idag men topparna blev såklart misslyckade men goda ändå;)

Saknar mig närmsta vän Anna hade önskat massa att hon va här de sista dagarna då jag vet att vi hade haft riktigt kul och röjt som inga andra ihop;)
<3

öppen för förslag på vad som kan göras och med vem de sista 3 dagarna på semestern så bara att höra av er;)

Nu ska jag njuta av mitt vin:)

Puss på er <3


Bildbomb:)

Midsommar







Barnvakt:)

Ja idag är man vaken ovanligt tidigt för att ha semster, men ska snart iväg och hämta Winzent som jag ska vara barnvakt åt några timmar idag medan Cattis har lite att fixa. Han är för go den ungen så ska bli kul se om syster är hemma så kan vi umgås med henne lite me:)

Tim började testjobba idag så håller tummarna att det går bra, bara han tar det lugnt och tänker sig för när han jobbar.

Sista semesterveckan får se vad som händer men skulle ju inte vara fel med en rejäl festavslutning så får se om man styr upp nått:)

Ha en bra dag alla.

Lördag 13/8

Jaha då är det lördag så vad händer? Jo har varit i Svartbäcksmåla och sprungit 5 kilometerslingan gick rätt okey men pausade  20 sek 3 gånger men allt gick på 32 minuter så rätt nöjd då det va väldigt länge sen jag sprang det men nu är det minst 5 km som gäller för att få upp det sista:) Det är exakt 3 veckor kvar till jag står på startlinjen i sthlm på tjejmilen:)

Nu blir det surdegsbaguette med lufttorkad skinka från kallskänken här i Nybro *mumma*:)

 

Vid 5 blir det att dra sig till Tims föräldrar då hans mamma fyller år i morgon så kalas ikväll så ska bli trevligt, längtar till ett glas vin då jag hållt mig från alkohol helt denna veckan eftersom jag satsat på träningen, måste springa i morgon också och då har jag kört 5 dagars träning denna veckan så känns bra:)

 

Det är ju stadsfesten i Kalmar hela helgen men tycker det inte är något att ha så håller mig därifrån och har trevligt istället men folk runt mig:)

Ha en superbra lördag alla.

/Ida

California Denim

Nu om någon vecka startar vår kampanj på Lindex som heter California Denim och som ni förstår så är det fokus på jeans som är inspirerat från 70 talet mycket lager på lager stickat i höstens färger. Och det roliga är att vi sammarbetat med Reese Witherspoon och här under kan ni se ett litet klipp med henne:) Tycker det är jättekul att dom fått henne att jobba med oss då hon är en lite mer down to earth tjej. Men något jag inte gillade som jag såg på nyheterna idag om det danska företaget som har för mycket cancerframkallande änmen i sina kläder som vissa butiker i Sverige har och så visar dom bilder från olika butiker och ser där att det filmat på Lindex vilket jag blir irriterad för då vi inte har med det att göra. Men skiter väl nyheterna i har hänt fler gånger då det handlar kanske om 2 klädbutiker och ändå tar dom och filmar Lindex också som inte varit inblandat så våra kunder frågar oss varför vi har miljöfarliga plagg när vi inte ens har det.

Träning

Jaha då va tredje passet denna veckan avklarat, det blev intervall löpning i uppförsbacke på löpbandet och lite benstryketräning. Allt för att motivera min andra hälft som har skadat knät och gått med en ställning runt benet hela sommaren och varit sjukskriven:(

Allt handlar nu om att han ska träna upp det då ledbandet kanske är av och förvärrat sin gamla korsbandsskada så bara för att han skulle komma till gymmet så offrade jag mig och hängde med och tränade jag också:) Ger allt mitt stöd jag kan så han håller motivationen uppe då han va hos läkaren igår och fick inte så positivt besked han hoppades på så då klart tappar man motivationen men som sagt vad ska man göra det är bara att träna på och hoppas att det blir bättre fortare så han kan börja jobba.

Hade en väldigt rolig dag med Linnea och Sofie i alla fall en god lunch och lite minigolf på det, riktigt härlig dag förutom att det blåste så gud förbannat så man fick jaga efter bollen lite extra mycket hehe.

I morgon är det Rix fm festival och stadsfesten börjar men först ska familjen åka över till Öland och kika in på örtagården en sväng så hoppas på uppehållsväder:)

Just det och så har jag tagit kontakt med en tatuerare som jag ska boka tid hos när jag ritat klart på den jag vill ha, den ska ju vara sån jag kan vara stolt över hela livet trots allt hittade en mall men ska göra om ramen runt texten men så har jag nått att gå efter:)

"Efter regn kommer solsken"

Ska ha den på underarmen tänkte jag:)

Klockor ska ringa:)

Ja det har hänt också på midsommarafton så fick Tim för sig att gå ner på knä och fria till mig, så nästa sommar planeras det att bli bröllop:)


Hej på er igen!!

Nu är jag äntligen tillbaka och redo för nya äventyr:)

Varför jag inte skrivit på ett bra tag är så mycket som att min farmor dog så jag tappade lusten för precis allt, då hon betydde väldigt mycket för mig. Hon var som en extra mamma åt mig och min syster då hon bodde i huset bredvid oss hela vår uppväxt och tog hand om oss när vi kom hem från skolan när mamma och pappa jobbade.

Det tog väldigt hårt på mig så därför orkade jag inte bry mig om detta men nu känner jag att jag ville börja igen då jag är en människa som tycker om och behöver skriva av mig ibland.

För att sammanfatta vad som hänt i mitt liv den här tiden så kommer en bildbomb senare.

Men om vi ska hålla oss i nutid så vad händer idag när det är lite halvtaskigt väder på min semester så ska jag dra in till Kalmar med Linnea och träffa Sofiegumman så får vi se vad vi hittar på.

Tim åkte precis iväg med Pierre Svanström för att fiska i sjön hemma i mina hemtrakter där jag fångade en 5 kg gädda i lördags då vi fiskade kräftor:) Första fångsten någonsin med kastspö så är stolt hehe och på första kastet också hehe mer tur kan man nog inte ha;)

Något som mer är pågång är hårdträning inför tjejmilen som jag, Linnea och Tina från jobbet ska springa den 3 september vilket ska bli riktigt kul men man börjar få ångest då man inte är så tränad man borde vara just nu men nu jäklar är semestern slut på träningen i alla fall. I måndags sprang jag i svartbäcksmåla 3 km då det är väldigt backigt och är inte van vid det så ska köra där 2-3 gånger i veckan nu för att få upp flåset rejält. Och igår körde jag konditionsboxning och fettförbränningsträning med vikter så va helt slut. Idag blir det nog löparrunda igen.

Har en smått skadad axel som gör mig arg då den värker så fort jag höjjer armen, troligtvis så är det sen jag sprang i en sån där boll på vatten (kommer mer om det sen) vilket är 1 ½ vecka sen så muskelfästet fick väl sig en rejäl smäll så stryketräningen med hantllar är inte alls skönt men måste göras så bara att bita ihop.

Nähä kan skriva hur mycket som helst till men återkommer med bilder istället som säger mer;)
Hoppas någon anhängare är glad att jag börjat igen för att för mig känns det skönt att få skriva igen:)

Ha det guld <3

RSS 2.0