Tjej med rätt attityd;)

Sportkommentator som visar humor;)

Instagramdöden

Den här killen har humor:) bara måste ses hehe
 
 

Ny väska på ingång

Jag nu har jag varit i farten igen och köpt mig en väska som kommer från Kina:) Jag tycker den är riktigt snygg då jag gillar döskallar och sånt lite mer annorlunda:)
 

Nya Plagg

Ja de senaste dagarna har jag faktiskt shoppat lite kläder till mig själv (snål mot mig själv) hehe i lördags medan Tim tränade åkte jag ju till hansa för att titta lite men mest för att träffa Sofie och Eva:) blev en topp för 99:- från Ginatricot och en blus på rea från vila:) va nöjd men inte Tim som inte tyckte det va shopping;)
Sen åkte vi till giraffen och kollade på intersport, jag har länge velat ha trackbyxor (eller vad det heter) som fotbollsspelarnas uppvärmningsbyxor som är pösigare upptill med avsmalnad nertill. Så hittade ett par på teamsportia som Tim tyckte vi skulle köpa men jag hade inte råd för dom kostar 449:- men då tog Tim dom och köpte åt mig:)

Och sen igår när jag mötte upp med Sofie på stan för en snackis så gick vi in på Ginatricot där jag köpte en långärmad topp för 149:- med döskalle och ett baslinne.
Sen gick vi upp till bikbok som hade 50% i hela butiken så köpte en stickad tröja med läderärm, ett halsband och en ring:) allt har jag på mig på en av bilderna:)
Nu får det va nog shoppat för äntligen är det inte så långt kvart till vi ska till Sthlm till min Anna och sen se swedish house maffia:D


Härlig helg

Ja gårdagen va en härlig dag, medan Tim tränade så shoppade jag lite och hälsade på bästa Sofie och Eva:)
Sen drog Tim och jag hem till Anja och Micke för att laga god mat senare gå på bio ihop:) vi såg nya Bond men va väl inte superbra tycker inte jag, seg i mitten men helt okey.

Nu ska jag snart iväg med syster på mingel i klädaffären torgett:)
Tim fixade frukost idag, han va och handlade frallor och pålägg till utan att jag hört att han åkt hehe va nog helt borta;) men gott va det:)

Måste sätta mig och plugga lite senare.


Uppdatering

Ja man hinner inte sitta och klura på blogginlägg så mycket nu förtiden, man har instagram som man snabbt kan uppdatera så är oftare där. Vill ni följa mig där så heter jag "ida_molin".

Ni kanske väntar på uppdatering efter husvisningen vi va på:) vi va väldigt sugna på huset efter visningen men som sagt va det något dyrt, men läget perfekt och invändigt jättefint:)
Men sen fick vi besiktningsprotokollet skickat via mejl där man såg hur pengarna bara rullade iväg:(
Inre va det typ inget men utifrån typ byta tak (100 000:- ungefär) sen va dräneringen över 20 år så det behövdes sen målning av panel och fönster. Fukt i garaget då det är platt tak. Så jag hade inte gett mer än 1,2 miljoner för det för att vara värt de. Sen tänkte man på månadskostnaden då driftkostnaden per år låg på 28 tusen så ungefär 2500 + räntaoch amortering sen kanske inte de räknat med sophämtning och sånt så va gav upp hoppet om huset då vi kom fram till att det kan ligga runt 10 000:- i månaden för att bo där.

Vi letar vidare men vi har inte bråttom för ju fler vi tittar på ju mer vet vi vad vi är ute efter:)

Nog om det, vad händer i helgen? Ikväll är det vin och film som gäller. I morgon blir det laga middag med fina vänner sen sen bio på det:) blir Bondfilmen:)
På söndag kan man gå på husvisning men nä skiter i det, måste plugga lite sen kanske hänga på syster på mingeldag på torgett:)

Ja idag fyller stumpan Sofie 25 eller va det 20??;) hehe åldersnojjan har sitt grepp om oss;)
Grattis i alla fall gumman:)

Va och gjorde fint på farmor och farfars grav igår för helgen då farmor hade födelsedag i måndags<3 saknaden är stor!


RSS 2.0