31 augusti 2010

God morgon:)

Idag är man en aning trött och har ont i jumsken för körde ett spinningpass med Hanna igår för första gången på flera månader (måste ta tag i träningen nu efter sommaren), men det va skönt när det va över dom där jäkla sadlarna är inte sköna så det är i det området man får ont hehe.

Idag fyller min syssling år grattis Micke hoppas Anja gett dig nått fint:)

För ett litet tag sedan fick jag av Ellinor på L'oreal/maybelline en goddiebag med nya produkter som jag skulle prova och göra ett utlåtande om sedan. det är nämligen att Maybelline ska komma med en ny collection som vi ska ha istället för viva la diva på Lindex (så passa på att köpa viva la diva produkter ni som gillar dem). Detta heter som det andra Maybelline New York men detta är väldigt mycket färger och jättebilligt, det dyraste är väl en foundation för 49:50 riktigt bra eller hur:) det är att dom har kunnat göra produkterna så billigare för dom har tagit bort allt som kostar mycket både i produkterna och marknadsföring. Marknadsföring har dom ingen alls och så har dom tagit bort t ex glitter i nagellacken för det kostar ju.

Jag fick prova ett nagellack, kajalpenna, läppglans med färg, läppglans på tub utan färg och lipbalm.
Har nu prova alla produkter och tycker dom är suveräna:) kajalen är mjuk och mycket färg, nagellacket satt bra. Så när vi får det till vår butik vilket vi inte vet riktigt när än så kom och köp det för både billigt och bra:)



Ska till Anja snart och fixa lite med placeringskorten:)

ha en bra tisdag.

måndag

god morgon alla vakna människor:) då va det måndag igen och jag är ledig:) väldigt skönt må jag säga;)
det har varit en helg med mycket att göra så därför det inte hinner bli några inlägg för man är helt slut.

Min Tim fyllde år i torsdags och då fick han av mig ralph laurens nya parfym jag kunde inte välja vilken jag skulle ta av de fyra olika dofterna så då kom en av tjejerna på kicks och sa att dom precis fått in ett paket med alla fyra flaskerna i ett alla var på 15 ml. lite gullig ask:) den blev han jätteglad för i alla fall sen jobbade ju vi båda den dagen så det blev pizza och tårta sen på kvällen:)

ni som vet att jag skulle ha en telefonintervju i onsdag för att få en plats att utbilda mig till dekoratör på Lindex, då ska ni veta att jag fick en plats:D är så jäkla glad för det så i 3 månader från och med 15 sep så ska jag vara i en annan butik någonstans (har inte fått veta vart) och utbilda mig till dekoratör det är 30 h i veckan mån-fre ska bli så kul:) Tim är överlycklig för min skull:) äntligen vänder det och nått kul händer:)


I lördags så hade vi kalas för Tim med hans familj och min det va trevligt efter alla stress med alla mat och tårta och det så blev det en lyckad dag med god mat:) han önskade sig mest pengar så vi kan köpa en ny soffa så det ska det bli också:)

I går söndag så lunchade vi hos mina föräldrar sen drog vi till Kalmar och kollade soffor på mio och gick runt lite på ikea sen skulle vi på Teds (tims bror) hans premiärmatch för Kalmar i ishockey så då satt man i en kall ishall i 2 timmar känns lite fel i augusti hehe men lika bra att börja vänja sig eftersom snart bär det av att se matcher i Lenhovda igen för att kolla på Tim och Jocke så Hanna har du köpt en vinteroverall och snowjoggings än;) hehe ni som aldrig varit i den ishallen fattar inte hur kall den är det kvittar hur mycket man pälsar på sig så fryser man som fasen ändå. Måste hitta mig en varm jacka helst canada goose bara att dom är så dyra:(

Nu är dax att snart göra sig i ordning att dra till kalmar och träffa cattis stumpan och lilleman:) sen ikväll blir det träning med Hanna.

hehe man bokar verkligen upp alla sina dagar man är ledig hehe är nämligen ledig tills torsdag så imorgon ska jag träffa anja och fixa lite med placeringskorten till bröllopet (ska nämligen vara anjas brudtärna).
Sen på onsdag ska jag luncha med Sofiegullet och skvallra massa:) och så ska jag och Hanna försöka träna alla dessa dagar också:)

nu måste jag dra.

ha en bra måndag alla.



här är cattis med sin lilla winzent hehe han är bara 3 månader här och nu är han ett halvår så tiden går så fort han är så himla glad och go nu:)

Tims födelsedag:)

igår var man på releaseparty på Monki med angelica och Lina, det var trevligt och man fick 20% rabatt på ett köp så blev 2 tröjor och ett par trosor.

detta är den ena tröjan (gillar det oversize modet som är just i mysiga tröjor)


sen en mer mysstickad tröja i grå nyanser.

Idag fyller min älskling 26 år:) grattis älskling och hoppas du inte har det allt för jobbigt på jobbet:)
blir lite mys med pizza och tårta ikväll och ska ha kalas med familjen  på lördag så blir till att laga mat och göra tårta. Tim ska alltid ha budapest så blir till att göra en sån för första gången så jag hoppas det går bra:)

Älskar dig Tim hoppas du blev nöjd med presenten.



The love of my life <3 (lite blekare än jag med en halvrolig min men lika fin ändå)



hehe galna vi:)

ha en bra dag för det ska vi ha :)

fullt upp.

god morgon alla, uppe tidigt för börjar jobba vid 8 idag till 16. sen är det direkt hem och vänta på att en ska ringa vid 5 för intervju och sen till kalmar igen för Monki magazine releaseparty med angelica:) ska bli kul om man äntligen kan hitta något fint där för det har jag haft svårt för innan.

usch denna veckan blir häktisk för tim fyller år imorgon och ska köpa present göra middag och sen fredag efter jobbet vid 5 måste jag fixa med tårtan och sen lördag är det kalas med mat och tårta så lite mycket.

Träffade min söta Anna igår:) hade en mysig dag på stan, hon ska hjälpa mig att få min blogg att se lite snyggare ut hon som är proffs:)

nu måste jag dra.

ha en bra dag.

söndag

Jaha jobbat hela helgen men imorgon är jag ledig ska bli så skönt och min söta Anna hoppas jag kommer till mig så vi äntligen kan leka lite:)

lite sorgligt att vi kommer aldrig bo nära varandra:( så är det när vi har helt olika karriärer som kräver olika stora städer:( men aldrig ska det stoppa oss från att träffas inte efter att ha hållt vänskapen vid liv i ja vad är det 16 år nu så vi är bäst AnnaPannan min :)







en av våra många stunder på Palace, det va tider det hehe vi hade alltid så jäkla kul:)
puss på dig min stumpa:)

nu ska jag sitta och slöa i soffan lite till innan det blir sängen, ätit för mycket gott ikväll hos Hanna för hon fyller år idag:)

go kväll!

lyckad dag:)

jaha då har man varit på sjukhuset och där gick det bra hon slapp gipset men fick en stödskena att ha på foten ett tag eftersom hon fortfarande var öm.

sen drog jag och Anja till växjö för att kollar brud-& tärnklänningar. (ni som inte vet så ska en av mina bästa vänner Anja gifta sig i Oktober och jag är hennes tärna) :)
vi var där knappt en timme då drog vi till kalmar och kollade i bröllopsbutiken där vi hittade den perfekta brudklänningen och en jättefin tärnklänning:) Alltså har det varit en lyckad dag:)

ska nog ta mig lite vin ikväll för detta, jag hoppas du gör detsamma Anja nu när du har drömklänningen:) <3

ha en bra kväll..

kram

Sjukhuset nästa

jaha idag ska mamma till sjukhuset och jag ska följa med, hon ska nämligen förhoppningsvis bli av med gipset idag som hon haft i 6 veckor nu stackarn, så vi får hålla tummarna.

sen hoppas jag en vän hör av sig nu när jag äntligen är lite ledig.

imorgon kommer cattis stumpan så vi kan umgås hela dagen:)

åh de kliar på min mage, har något utslag där:(

kärleksmumsen blev lyckade igår ändå, dom va riktigt goda:)

Är det någon som vet nån som behöver köpa en bil så hör av er för ska sälja min saab, den är väldigt fin och går jättebra. har bytt de mesta på den och ingen rost. kan nog inte hitta en mer välvårdad saab 900 som är från 95, ser knappt använd ut inuti:)

ha en bra tisdag.

ledig måndag

Jaha då va det måndag igen, men man är ledig i 3 dagar till så har det härligt:) idag har jag bakat kärleksmums och bara för att göra Tim extra nöjd så skulle jag göra med vitt överdrag istället för den mörka chokladöverdraget (har aldrig gjort med vitt överdrag innan), så blev kakan misslyckad för den vita glasyren blev väldigt tunn och ful men ska väl gå att äta ändå hoppas jag.



står i kylen för att svalna så ser ni hur ful den blev, får smaka den sen.

inget kompisbesök idag:( får se om cattisgumman har lust att kika förbi med söta lilla winzent imorgon eller onsdag så kan vi baka cupecakes eller nått:)

Nu är Tim på gymmet och jag ska förbereda maten.

jo såhär ser mina naglar ut idag med mitt blåa graffiti lack från Isadora:) tycker dom är läckra och Tim tyckte om dom när jag hade det svarta över i helgen:)




ha en bra kväll.


Söndag

Jaha då va det söndag, vad har man hittat på idag då? jo varit i Kalmar med älsk och strosat runt men ingen vidare shopping faktiskt bara ett linne och tim köpte ett nytt x-box spel "skate 3" så nu sitter han klistrad där medan jag sitter här.. ska nog fixa en film som vi kan se senare ikväll, är ju ledig tills torsdag så är skönt att inte behöva tänka på att jag måååste gå och lägga mig i tid ( fast tim behöver ju göra det, vissa jobbar ju) hehe.

Har nu använt den hårinpackningen jag köpte av märket Aussie, jäklar vad lent hår jag fick och det är det fortfarande:) ska nog när jag blivit brunnett närmre hösten köpa shampoot och balsammet också:)

ha en mysig kväll alla..

puss

Fredag den 13:e

Det märks att det varit otursdagen idag för usch vad jobbigt det har varit idag, men nu är jag hemma och äter chips i soffan:) ska dock hämta syster och hennes gubbe i natt på en bröllopsfest och ska sova här men det går väl bra.

hörde på p3 idag att det var de vänsterhäntas internationella dag idag och då får jag hälsa till alla vänsterhänta, både Tim och jag är ju det så vi får väl fira ikväll eller nått hehe.

Vi har fått in häftigt nagellack på jobbet från isadora som heter graffiti lack så jag köpte 2 stycken ska bli kul och se hur det blir:)



först tar man kanske på ett vanligt nagellack i kanske rosa och låter torka, sen tar man på grafitilacket och så ser det ut så sen:) måste nog testa nu:)

Vi har också en akutinsamling till offren i Pakistan på Lindex så kom in och skänk 10 kr när du handlar hos oss så hjälper vi de nödställda där nere.


ha en mysig kväll.



Fredag äntligen:)

Då va det äntligen fredag och sista dagen att arbeta på 5 dagar:) men först ska jag jobba 9-18 så inte över än.
jag var på kicks igår och kollade runt lite på nyheter och sånt och såg Ralph Laurens nya dofter som heter Big pony collection om ni sett den? det är 4 olika dofter för olika personlighet, tycke och humör hehe lite rolig ide där.

Den blå till vinnarskallen, den röda till casanovan, den gröna till äventyraren och den orange till citymannen. Det är bara att välja!
tyckte dom luktade rätt så gott, ska gå och strosa i kalmar imorgon med Tim så då ska han få lukta och se vad han tycker, de kostade 369kr för 40ml och 489kr för 75 ml så inte så farligt faktiskt.




Sen köpte jag till mig själv en hårinpackning från Aussie ett märke från australien som jag har hört ska vara väldigt bra som bara finns hos Kicks. just denna hette take the heat och va ny i serien, så hade dom extrapris på det också så lika bra att passa på:) Har satt en pil på den jag köpte:) återkommer sen när jag börjat använda den:)



jaha nähä nu får man väl dra sig ska tanka innan också.

ha en bra dag alla.

arbete och åter arbete

God morgon ni där ute, då va det morgon igen och man är uppe innan 9 vilket är starkt av mig när jag inte börjar förrän vid 13.00:) Nu ringde mamma och sa att dom kommer på fika snart så de va tur att jag gick upp förut:) stackars mamsen som sitter i rullstol med brutet ben, men nästa vecka får hon förhoppningsvis ta av det:D

Jag kommer ju tips om lite produkter på min blogg så lika bra att visa er dessa som jag tycker är jättebra som min sötnos Anna tipsade mig om:)

det första är shampoo och balsam från Bed head och är för blont hår, det luktar jättegott och håret är väldigt lent efteråt och håller sig så länge:) köpte det på extrapris på bangerhead.se för 399:- för båda:)




sen har vi för ansiktet, Neutrogenas visible clean oil-free face wash och make up remover det bästa är att man kan låta det sitta kvar i ansiktet, man behöver inte skölja av ansiktet efter att ha använt det vilket gör att jag använder det varje dag:) (är lite lat av mig annars) det är superbra det med för man kan använda removern för ögonen också:) känner sig len i ansiktet sen. köpte det på apoteket för 67 kr styck.



Tack Anna för tipsen dom är super:) älskar att testa nya hår-&hudvårdsprodukter:)

Nu kommer fikaleveransen:)

ha en bra dag.

dagen avklarad

Då va denna dagen snart över och jobbat och slitit som en dåre då man här rätt mycket att göra för vi är 2 man kort denna veckan:( hinner ingenting känns det som, men som tur var jobbade Sofie idag så vi har lika gosigt som vanligt hehe
Ett litet tips från mig, jag har nu fått prova L'oreals volume million lashes mascara och vilka fransar jag fick så den rekomenderar jag till er som har medellånga till långa ögonfransar att testa denna:)

getattachment-aspxvolume_87286713

tidig morgon:(

Det är alldeles för tidigt (är ingen morgonmänniska för fem öre), jobbar 8-16 men gjort mig extra fin idag så det kanske sporrar mig lite så jag blir piggare:) Får väl se hur dagen artar sig har i alla fall mycket att göra på jobbet så förhoppningsvis går tiden fort då.
Längtar tills fredag kl. 18.00 efter en heldags jobb så har jag 5 dagar ledigt ska bli riktigt skönt, men har redan bokat upp de flesta dagarna med vänner:)

Finns säkert dom som undrar varför jag startar en blogg, men de mesta är att jag är en människa som älskar att skriva och behöver få ur mig saker ibland och mycket roligare att ha en blogg då som man kan babbla på i:) sen så har jag ju inte gjort den så snygg än för är dålig på sånt så min söta Anna ska hjälpa mig:) Hon kommer ju hem nästa vecka "right on time" när jag är ledig så vi kan busa ihop igen:)

nu får jag nog dra.
ha en bra dag.

/ Ida

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0