Detoxkur

Efter en 4 veckors semester med bara en massa god mat och dricka och ingen träning så samlar man ju på sig mycket slaggprodukter i kroppen som är svåra att bli av med och då är det bra att köra en utrensningskur ibland, så nu kör jag en 20 dagars kur som jag började med i tisdags och har redan gått ner ½ kg så man fattar ju att man samlat på sig;) Man ska undvika kaffe, snabbmat, alkohol och rött kött under tiden då detta är stor orsak till bildning av slaggprodukter i kroppen.
Men alkohol har jag inget sug efter ändå just nu då hela förra veckan (sista semesterveckan) drack man typ varje dag förutom söndag så nu får det va lugnt med det:)

Men i alla fall så finns detoxkurer att köpa i Life butiker i både tablettform och flytande. Jag har testat tabletter innan men inte fått nån effekt men hon i butiken sa att tabletter är svårare att få rätt effekt på då man glömmer att dricka mycket vatten.
Så testar nu flytande vilket är rätt bra då man ska blanda 12 ml i 1½ liter vatten och dricka under dagen, så har med mig min flaska till jobbet och dricker under hela dan:) Smakar persika och citron:)

Har du en förkylning som verkligen sitter i länge och är trött så rekommenderar jag detta då det kan bero på mycket skit i kroppen.






Helgen

Hej på er alla,
nu äntligen är jag här igen efter en intensiv första vecka på jobbet med 45 timmar jobb i äcklig värme.
Skönt att man är ledig om helgerna nu under semestertider i alla fall så man kan sova ut:)
Jag har varit själv här hemma sen i torsdags då Tim är i Götet och kollat på Bruce med ett killgäng så han har haft det bra även att det verkligen regnat där då jag läste på facebook av en kompis som också är där, dom fick evakurera Nordstan pga översvämning och sen såg jag det på aftonbladet så fan vad det regnat där. Och här har det varit fint väder så jag ska ju inte klaga;) Jag har haft det rätt bra själv bara tagit det lugnt och göra det jag känner för.
Förstår inte när båda är hemma en helg då får man sån panik att man måste hitta på nått, man kan ju inte sitta hemma en hel helg. Men när jag är själv är det de ända jag känner för.. konstigt.
Även att man fick flera inbjudningar till fest och utgång och sånt så tackade jag nej för va verkligen inte sugen.
Och så fort den andre åker iväg då frågar alla, ska du ut i helgen då? Varför måste jag det?? Det kan jag göra när han är hemma också det stoppar inte mig alls. Men man är inte alltid sugen på att gå ut heller.
Jag är inte låst hemma bara för att min andre hälft är hemma that's it!

Så igår åkte jag hem till mina föräldrar där hela familjen va och så Marianne (mammas kusin vars man gick bort nyligen), så vi åkte ner till den aktivitetsgård som finns där och fikade och spelade minigolf. Men jag vann inte så det glömmer vi;)
Sen gick vi hem och grillade, sen åkte jag hem. Nu har jag laddat upp min dagliga detoxkur som jag ska ha under dan:) Förklarar mer sen.

Ha en bra söndag!






Händelser sön-tis

Ja eftersom jag inte kan blogga via mobilen så får jag sammanfatta vad som händer när jag väl är hemma vid datorn istället!

I söndags så drog jag och Tim ut på en inlinesrunda vilket va väldigt skönt fast man inte är direkt proffs på att åka men man lär sig:)

Sen igår så åkte Tim och jag till Kalmar och gick lite vid Kalmarslott och vid vattnet, tog "ful"bilder via instagram men självklart missade jag att share dom så dom försvann:( Instagram är inget jag är inne på så mycket så inte lärt mig det.

Sen satte vi oss på Söderports cafe och fikade, det ligger precis vid slottet så väldigt mysigt ställe:) Sen promenerade vi lite runt Stensö innan Tim skulle iväg och träna 1 timme. Då passade jag på att gå på Rusta och Ikea och småhandla lite:)
Sen drog vi hem och skulle grilla lite flankstek och ugnsgrönsaker + grillad majskolv och aubergineskivor:) Slutade med att mamma och pappa kom och åt med oss dom jag pratade med mamma i telefon medan vi gjorde mat och helt plötsligt hade jag bjudit in dom så va bara att fixa mer mat;) Men gott och trevligt va det:)

Idag är skitväder och vaknade på fel sida så va skitsur (är fortfarande inte på topp) men ikväll ska jag in till krögers med tina och alex en runda så hoppas på att det spricker upp och jag är muntrare;)

Knackade på dörren förrut och det va posten som hade expresspaket till mig och det va min efterlängtade onepiecejacka som kom:) Nu vill jag inte ta av mig den för gud vad härlig den är:) Helt klart värd pengarna!!





Lördags spontanitet

Ja i lördag så tog vi verkligen dagen som den kom och det resulterade i nog den härligaste dagen på semestern:)
Vi började med att Tim fick med mig och Micke till intropasset på crossfit Kalmar (har fortfarande träningsvärk i låren) men det gick bra och va rätt kul.

Sen satt jag och Micke och pratade medan Tim körde lite extraträning så när vi släppte av honom hemma så sa vi att vi kan väl dra upp till Borgholm ihop och käka lite och kolla läget. Det va ju Viktoriadagen i lördags.

Tim och jag åkte hem och duschade och bytte om sen drog vi hem till Anja och Micke sen drog vi iväg:)
När vi kom dit gick vi förbi turistbyrån i Borgholm och tänkte äh vi köper ståplatsbiljetter till Viktoriadagen och kollar på artisterna så det gjorde vi:) Sen gick vi och åt på Ebbas, väldigt gott sen tog vi glass i kiosken och gick vid hamnen och kollade på båtarna.
Och på torget va Sofies mode på turne så då hamnade vi där och fixade oss en goodiebag:)

Vi stod rätt bra till sen vid scenen så man ska inte klaga.

Sen drog vi hemåt men efter att vi åkte från Micke och Anja så hamnade vi hos syster yster och maya då dom va ensamma för Pelle va ordningsvakt på öland Roots festivalen, så busade lite med maya lite och kollade på om vi såg oss själva på tv vilket vi gjorde haha.






"Bad update!"

Ja just nu kan jag inte använda min bloggapp på mobilen för uppdateringen av den fungerade inte vilket dom inte informerat om och visste att systemet inte skulle fungera. Hade jag vetat att det inte skulle fungera så hade jag aldrig uppdaterat appen men nu är det gjort och bara för det så kan jag väldigt sällan blogga för nu är man ju knappt hemma och tar bilder med mobilen.

Mycket klagomål har kommit in till blogg.se men ingen ansvarig verkar vilka ge någon respons att dom jobbar på det eller vad som händer utan dom är bara knäpptysta, ansvarsfullt verkligen!

Men nu är jag hemma och har fått mejla över mina bilder från mobilen till datorn för att kunna blogga.

Idag har Tim och jag bara tagit en spontandag i Kalmar då det är marknad i stan och vi ville göra saker och inte ligga på stranden hela dagen så gick runt där och åt och kom presic hem och är väldigt trötta så ikväll blir bara lugnt och kolla på film:)

Här är lite inköp jag gjort den senaste veckan:) Väntar på att få en några saker fortfarande.


En som gör egna såna här örhängen och tycker ju om döskallar så blev en sån:)

En mascara från Dior som är väldigt bra tycker jag.

Lite fler döskallar:) letat efter denna så nu har jag den.

Och dessa köpte jag idag då jag inte har några hörlurar till min mobil då dom konstigt nog försvunnit, jäkligt bra ljud är det i dom och bara för 199:-

Soft dag

Tim och jag har mest varit hemma idag, inte varit så fint väder så åkte ner till stan och åt lunch. Nu är tims polare Jonte här och dom spelar nu Xbox och dricker öl och jag tittar på och dricker vin:)
Rätt underhållande när de är inne i spelet;)

Vi håller på att ladda ner en film från viasat filmhyrning som tar lite dit ovanligt nog, för när vi brukar hyra så laddas den ner fort men nu jättesakta.

Men härlig kväll ändå:)


Beställd

Har nu äntligen beställt mig en onepiece huvtröja. Gillar tröjor som går lite längre ner och då jag vet en som har den så man ser hur den ser ut på så ja jag gillar den. Den fraktas ju från Norge så blir 149:- i frakt så inget kul, så köpet blev på 1000:- då jackan kostar 799:- men den kommer va välanvänd kan jag säga:)


Stranden idag

Idag fick man sovmorgon medan Tim åkte till gymmet vid 8, sen så va de så fint väder så vi packade picknick
Väska och drog till Öland. Nu sitter jag vid crossfitgymmet då Tim ska köra ett pass vid kvart över 5. Så sitter här med min frukt och gottar mig:)

Hela helgen har varit härlig då på fredagen vi satt på krögers och drack och pratade. Sen va Tim och jag i Kalmar i lördags då crossfitgänget skulle visa upp sig på stan och prata om träningen. Sen på kvällen åkte jag till Sofiestumpan och drack sen gick vi ut så va en väldigt rolig kväll:)
Men bakis igår så inte förrän vid 2 tiden när jag fått i mig mat mådde jag bra så då va det bara att städa och handla då äntligen min bästa Anna och simon kom och grillade på kvällen. Så underbar helg:)


Krögersrunda

Har det trevligt på krögers med ett gäng härligt människor:)


Fredag

Då va det fredag igen och sista dagen Tim jobbar sen har han också semester:) så senare idag ska jag åka in till Kalmar så ska vi ut och äta sen sitta på krögers med nån från tims crossfitgäng, åker in lite innan Tim är klar så jag kan gå till kicks och köpa en ny primer.

Va en trevlig dag igår med min mamma, syster och Marianne. Jag skulle vara smakråd då Marianne va tvungen att hitta en klänning till begravningen så tillslut hittade vi en. Och vi satt och fikade och pratade så blev det såklart lite shopping för mig med:)


Molnig dag på många sett

Ja idag är det molnigt ute så städade lite här hemma. Har en katt som är helt slut här bredvid.

Väntar också på att mamma ska ringa då hennes kusin Marianne kommer och dom ska till stan och vi ska ses då. Man vill få henne på andra tankar för hennes man gick bort för 2 dagar sedan och dom står oss väldigt nära så väldigt tungt att höra, efter en tids sjukdom så gick det inte längre.
Man har nog inte riktigt förstått det, men nu handlar det om att finnas där för henne.

V.I.P Roland <3


Fräsch naturell look

Håller på att göra mig i ordning för att åka till Kalmar sen. Kör en naturlig look utan en massa fdt och puder. Får så mycket färg
I ansiktet på sommaren så alla mina puder och fdt blir för ljusa så använder knappt nått på sommaren. Det ända jag har i ansiktet är primer från murad för att matta ner mina glansiga partier och så lite rouge, that's it och till mitt nyduschade hår så tog jag bara Tony and guys sea salt spray och rufsade till:)


Sol

Ja vad händer idag i det fin vädret? Ska väl cykla ner till stranden och sola lite och kanske doppa mig:) senare ikväll ska jag in till Kalmar och sitta på krögers med Linnea och Tina ska bli trevligt:)

Började dagen med en sånhär och två kokta ägg så energin kommer igång lite:) denna energidryck tycker jag inte va lika sötsliskig som redbull så jag tyckte om den:)


Grillat

Sitter hos våra vänner Hanna och Jocke och har precis ätit grillat och kollar nu allsång på Skansen:) snart blir det jordgubbar och glass:)


Glossybox

Detta paket väntade på mig när jag kom hem nu:) min första glossybox paket:) mycket godsaker och sånt jag precis tänkt köpa nytt så det slog inte fel:) 139:- i månaden så får du ett paket hemskickat med mycket skönhetsprodukter värde mycket mer:) tack Anna för tipset<3


Dålig uppdatering

Vet att det är väldigt dålig uppdatering här för tillfället men vårt bredband funkar inte så kan inte köra mobilen via Wifi, så väldigt sällan mina inlägg funkar att uppdatera så blir galen. Men idag helt plötsligt gick det fort fast jag försökt skriva inlägg hela helgen men men får för hoppningsvis nytt modem hemskickat snart:)


Njuter

Ligger hemma vid sjön idag och solar och lyssnar på sommar i P1 med Henrik Larsson och Mats sundin:)
Orkade inte köra iväg till beachen så skönt att ha en sjö 1 km bort art cykla till med sandstrand:)


RSS 2.0