Tja

Vilket väder det har varit idag:D äntligen och slutade vi 14 så hann njuta av den, stekte lite medan jag väntade på bussen riktigt härligt:) fick såna vårkänslor så när jag kom hem städade jag upp på framsidan hemma från löv och skit så vill bara köpa massa blommor, men är nog lika bra att vänta då man aldrig vet vad det blir för väder:(

Och mamma ringde mig sen och sa grattis på namnsdagen så jag har visst namnsdag idag också så grattis alla som heter Maria. Grattis till mina snuttor Anna och Anja som också har namnsdag:)

Och såhär firar Tim mig på min namnsdag (ingen kommentar om detta:( )


Härlig helg!

Denna helgen har varit riktigt rolig:)
I går va jag och Tina ute med 2 av hennes vänner och inne i Kalmar träffade vi Linda sen kom Linnea och Gustav. Hela kvällen va lyckad, va ett tag sen man hade så konstant roligt hela kvällen:)
Va lite seg idag men inte så farligt så åkte hem till mamma och pappa medan Tim va på hockey, myste med lilla Mayapluttan, ute och gick med Syss, mamma och Maya i solen:) Nu har Tim och jag ätit tacotårta och druckit kaffe och nu sover Tim i soffan hehe. I morgon är det ny vecka och jobb väntar, har lite ombyggnad på gång i butiken som jag ska fixa med i veckan blir nog bra:)

Ha en härlig kväll, sen blir det big brother;)


Konstig förkylning

Ja alla är sjuka överallt, inte konstigt i detta skitväder och Tim har legat hemma i feber i 2 dagarna nu men hostat i över en vecka. Men jag har inte fått nånting vilket är skönt men nu i två dagar så har jag fått konstiga saker i stället det rycker till i vänster ögonlock lite då och då som inte går att kontrollera sen i höger öra så låter det som när man håller örat över ett glas med bubbelvatten / en treo upplöses när man bara droppar på vatten. Så låter det konstant i örat så lite irriterande.

Undrar vad som är pågång:s


Alla hjärtans dag

Ja det va det ju idag, inget speciellt enligt mig man har jobbat som vanlig men så klart kommer kakor och godis fram på fikabordet och man får dåligt samvete:( varför ska man vräka i dig bakelser som finns att köpa året om men just idag va det "okey" att äta det knäppt men så är det bara för att det är hjärtanformat.

Hade ett litet kärleksmöte med söta Sofie på en riktig skvallerlunch tiden gick så fort så helt plötsligt va klockan 6 och va dax att tänka på sjuklingen där hemma som har feber, så köpte hem en semla till han;)

Nu tittar vi på tv i sovrummet. Jag vet men är skönt att sitta i sängen då man inte fick sova så mycket pga snubben här bredvid:p

Hoppas ni alla haft en bra dag och inte spenderat för mycket pengar på hjärtan;)


Äntligen!

Har jag min moroccanolja hemma, förstår inte hur jag kunde vara utan den så länge:) Ni som inte vet vad jag pratar om så är det en hårolja som luktar så gott och bara stryka en liten klick sånt i håret gör håret så lent och härligt och tar man det i håret när man duschat så är det mycket lättare att kamma ut håret sen:) Mitt känsliga hår älskar det i alla fall:) Testa du med:)


Söndag

Ja då va det söndag igen, det går så fort så man hinner inte göra något förrän nästa arbetsvecka börjar.
Igår va vi på husvisning i Ljungbyholm, bra läge men fan va mycket att göra, man såg att det var en hemmasnickare som varit igång överallt fy fan! Och det ville dom ha 1,3 milj för men skulle bara ge 950 tusen för tar minst 300 tusen att göra i ordning allt. Nytt kök fixa båda badrummen och allt golv i källaren va utrivet så bara betong så nej jag vill inte fixa allt deras skit.

Sen va vi i alla fall en sväng på Modehuset för behövde nya kängor då sulan på min ena känga har gått upp så har nödlimmat, men nu hittade jag ett par jättesköna varma på rean:)
Sen gick vi in på MQ och kollade och hittade en skitsnygg tröja till Tim som jag tyckte han bara måste ha så den fick han av mig i alla hjärtan + förlovningspresent:)

Nu blir det film och kaffe i soffan:)



Hatmatch

Ja det är det här hemma på tvn då Tim och jag hejar på olika lag, självklart är det Liverpool som gäller men han är lite dum som hejar på man. United det går ju inte!!;)


Husvisning


Ja snart ska vi iväg och kolla på detta huset som ligger i Ljungbyholm, är väl
lite halvt intresserad men kul att kolla lite:)
Sen vidare in till Kalmar och kolla nya kängor för mina gick sulan av på nu så har inga varma skor mer än med
klackar:( Sen tänkte jag gå till nagelsalongen och fixa mina naglar då jag fick presentkort
i julklapp och kände för att få lite fina naglar för en gångs skull:)
Ikväll är det mello men verkar inte vara några vidare artister ikväll men får väl se.
Bara skönt att vara ledig två dagar i rad:)

Kalas..

Ja nu är man på kalas med svenssonsläkten, blev lite sent kalas för Hampus (tims yngsta bror) som fyllde 20 i början av dec när vi va på Lanzarote. Så nu är släkt och vänner här så mycket folk så tar just nu paus i sovrummet hehe;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_188752179.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_188752179.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_188752179.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_188752179.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_188752179.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_188752179.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_188752179.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_188752179.jpg" class="image">


Till salu!

Nu ändrar vi om hemma igen och ska sälja vår sängram och tvbänk med bra förvaring för att vi ska köpa nytt:)


Påväg hem:)

Skönt att sluta tidigt idag, min dag började ju inte så bra direkt då jag vaknade i natt vid 00:21 och tror klockan är 06:21 och far upp ur sängen och väcker sambon som enligt mig då försovit sig. Hehe jag kollade på klockan flera gånger innan jag väckte honom och såg att det stod 00:21 men i huvudet så va det lika med 06:21 vet inte riktigt vad min hjärna hade fått för sig hehe så bara att lägga sig och sova igen. Sen glömde jag träningsväskan hemma kom jag på när jag stod på stationen påväg till jobbet så lika bra att åka hem och stanna där;) köpte en stor kaffe och sitter på tåget nu:)

Ibland blir det vara fel:)


Bilservice


Ja det är det dax för, sitter och ringer runt och kollar priserna lite och väntar på svart just nu.
Va visst svårt att kolla snabbt vad det skulle kosta så en ringer upp snart och den andra får jag ringa i morgon.
Sura pengar att lägga men är ett måste för sen i mars är det dax för bilprovningen.
Så pengarna bara försvinner, frågan just nu är hur mycket:(
Sen en bilförsäkring att betala på det, ska det va så ska det va rejält surt!

Maya

image description

Idag äntligen ska jag få träffa lilla pyret:D har längtat mycket är ju nästan en hel
vecka sedan hon kom till världen så känner som att alla har fått träffa henne förutom jag
själva mostern:( Har ju jobbat 11 och 12 timmars pass på jobbet
så kanske inte så konstigt att jag inte har kunnat.
Men idag börjar jag vid 12 så hälsar på dom vid 10:)

RSS 2.0