Fredag:)

Då va det fredag igen och jobbar 9.30-17. Trodde jag började 9 så är uppe redan men kunde legat kvar till kvart över 8 så dricker kaffe så jag vaknar;)
Kör ju fasta så får ju inte äta förrän vid klockan 12 så vill inte gå upp för tidigt för då är risken att jag blir hungrig snabbare:(
Men annars har det funkar bra då jag ändå oftast inte är hungrig på morgonen :)


Skitväder

Ösregnar ute och verkar inte vilja sluta heller:(
På kanal 9 gjorde de reklam för en ny serie som skulle börja snart, kallad Zero Hour. Verkar vara väldigt spännande med mysterier från nazitiden så vi fixade hem de tre första avsnitten som vi tittar på nu och är inte besviken än:)


Mors dag

Idag är det mors dag och vid 3 åker vi hem till mina föräldrar för att fira:) pappa fyller år på tisdag så blir dubbelt firande idag.
Igår firade vi hos Tims föräldrar med grillat och efterrätt:) magen blev galen på mig efter fikat men gott va det:)

Ligger fortfarande i sängen (men är påklädd) vi kollar på tv, härlig söndag då vädret ändå är skit kan man ligga kvar här:)


Shopping

Shoppingdag idag med syster och Maya:) just nu paus på IKEA för mayamat;) är Maya mätt och glad är alla nöjda och glada;)


Fel vecka att börja

Ja detta blev visst helt fel vecka att börja fastan, i alla fall den tiden jag valde. I helgen är det nämligen morsdag så på lördagkväll firar vi hos tims familj och sen på söndagkväll hos mina och fira pappa som fyller år på tisdag och då jag inte får äta efter klockan 6 så blir det svårt och vill inte känna mig otacksam och dum att inte äta med de andra så har jag valt att jag kör denna fastaperioden till fredag sen tar jag paus under helgen för att sen köra igång på måndag igen men med ändrad tid så jag äter mellan 12-20 då det passar bästa alla dagar under hela veckan då man under helgerna aldrig hinner äta middag innan 6 då man ofta grillar eller är bortbjuden.
Sen får jag se hur länge den perioden håller på men i alla fall till midsommar:)


Planera mat

Idag börjar jag inte jobba förrän vid 14.00 så får planera in fastan så jag får i mig tillräckligt. Fick j sovmorgon så äta frukost vid 10 va inga problem och nu blir det omelett så jag kan ta med mig matlåda från igår till jobbet.

Första dagen igår och kände att det gick väldigt bra klarade mig utan att gå hungrig:) min kropp anpassar sig väldigt fort till olika tider vilket är väldigt skönt då kosten är väldigt viktigt att den funkar då träningen inte går lika framåt.

Som en på crossfitgymmet sa som forskar mycket om kroppen att jag har gjort den ultimata nedgången genom att ändra kosten. Tränar du jättemycket och äter vad du vill utan att tänka dig för vad händer då om du blir sjuk och inte kan träna flera veckor?
Jo du går lättare upp kilona igen vilket jag också gjort felet. Nu har jag verkligen inte stressat kroppen genom att känna press att träna vilket gjorde att även att jag drack mycket öl och åt vad jag ville i helgen gick jag inte upp nått alls, det är väldig ovanlig känsla men får mig att släppa panikkänslorna när jag är iväg:)


Inköpen i helgen

Handlade lite nya träningskläder från reebooks monter på arenan med lite bättre priser:)


Startar min periodsfasta idag.

Precis som namnet antyder så innebär periodisk fasta att du fastar i kortare perioder. Det kan handla om att fasta i allt från några timmar upp till flera dagar i rad.
Jag kör en 16 timmarsfasta så jag äter under en 8 timmars tid under dagarna vilket måste vara samma tid varje dag så tagit 10-18 mellan den tiden får jag äta annars resten av tiden får ja dricka kalorifria drycker som kaffe, te och COLA ZERO:)

Periodisk fasta är ett sätt att äta för dig som gärna vill deffa ner dig till låga fettnivåer, hålla dig där, och sedan bygga muskelmassa med högst begränsad fettinlagring.

Får se hur kroppen reagerar, jag kommer äta 3 mål om dagen ändå som jag brukar bara att jag försöker få in det under den perioden, så ibland kan det bli 2 större mål beroende på hur man jobbar.


Crossfit Regionals

Ja i helgen gick Regionals av stapeln i Köpenhamn på Balerup Super Arena.
Och jag va där med crossfit Kalmar gänget för att heja på Caroline Fryklund som är från Kalmarboxen:)
Tränarna hade tryckt upp tröjor som vi alla skulle ha på oss under helgen där det stod Rosa Revolutionen och en bild på Carro på framsidan och bak stod det we support Fryklund och sponsorer tryckta. (Kalmarboxen är nämligen kallad rosa boxen).
Vi var ungefär 40 personer som hejade så vi syntes vart vi än va med våra tröjor:)
Vi åkte ner på fredag eftermiddag så vi hann inte se tävlingarna den dagen.
Men lördag var det dax och vilket drag det va, riktigt kul att se och vi hördes kan man säga, alla förstod vem vi stod bakom:)
Och på lördagen va det riktig högsommar i Köpenhamn så va riktigt varmt.
På kvällen sen gick vi alla ut och åt och sen gick några av oss vidare till uteservering och sen pub.
När vi tänkte gå hem fastnade vi på torget vid ströget då de hade slagit upp storbildstv där för va ju Eurovision och Danmark höll på att vinna, så fick vara med om ett det också, mycket folk och guldfyrlverkerier när hon utnämndes som vinnare:)
Och tror ni inte att på gatan stod också Gumball bilarna!! Överlycklig blev då jag brukar följa det och hade missat att de va och självklart började de i Köpenhamn så var release partyt på hotellet bredvid vilket jag inte visste förrän vi kom hem och kollade upp vilka kända som va med och körde, hade velat sett dom då de va grymma människor där.
På söndagen åt vi nämligen frukost på stan och tänkte sett när bilarna skulle köra vid 10 men när vi kom dit började det ösregna och tog lång tid innan de drog igång så vi va tvunga att gå tillbaka till hotellet innan bussen gick:(

Men i alla fall så Carro kom totalt 2:à och är där med kvalificerad till Crossfit Games i USA i juli (VM) och många började fundera på att åka dit, till och med vi men problemet är pengarna och åker veckan efter till Turkiet.

Kom hem i alla fall vid halv 4 på natten pga att hon va tvungen att göra dopingtester efter allt och hon skulle åka med oss hem. Och sen upp och jobba halv 7 så igår hävde jag i mig redbull och kaffe och sen när jag kom hem så däckade jag totalt.
Eurosport var där och sände live under sista heaten så de bestämde när de kunde sätta igång, så drog också ut på tiden. Så varning möjlighet så gå in på crossfit games hemsida och kolla på bilder och videoklipp från helgen, kan garantera att vi är med några gånger;)
Eurosport har inte lagt upp livesändningen på nätet än i alla fall.

Här är lite bilder från helgen:


RSS 2.0