Claudia..

Testar mitt nya nagellack jag fick av glossybox:) lite härlig färg faktiskt när den kom på, får se hur det sitter. Kostar 45:- i butik så inte dyrt och påstår sig sitta länge utan att flagna. (Återkommer med resultat).


Ledig dag:)

Idag är jag ledig och har redan haft frukostbesök av mina föräldrar:)
Sen efter lunch ska jag träffa Hanna och senare i eftermiddag blir det hem till agebo för kräftfiske:)
Men just nu slappar jag (ovanligt för mig) kollar på tv, inget måste göra idag:)


Ny kudde!!

Måste skaffa en ny sovkudde, för fan vad ont i nacke och huvud jag har idag. Känner mig mörbultad så trycker i mig kaffe för att vakna till lite.
Idag kommer inte bli en bra dag, jobb 9.30-17.

Visst ser jag pigg ut?!


Huvudvärk!!

Ja nu ligger jag i soffan hemma och har ont i huvudet. Det är så dålig luft på jobbet så va helt slut vid 19 så känns som man glömt hälften.
Men när jag kom hem hade jag fått min glossybox så den piggade upp mig lite en stund i alla fall;)
Kollar på "My big fat amerikan gypsy wedding" heeeelt galna människor i denna serien.


Jäkla sömn!

Det tog evigheter för mig att somna igår, helt omöjligt!
Låg och vände och vred länge sen fin jag upp en sväng men hjälpte inte.
Nu är jag uppe och helt mosig i huvet så KAFFE är prio 1 just nu.
Sen måste jag iväg och storhandla, får skriva lista annars glömmer jag hälften idag:( sen måste jag nog göra mat tills i kväll då både Tim och jag kommer hem sent.

Är Såå trött!!


God morgon!

Då va det tisdag och jobb 9.30-17.
Tim blev nöjd med sina paket igår i alla fall, detta året hade jag jättesvårt att veta vad jag skulle köpa så köpte 4 saker för att jag va missnöjd med köpen:(
Så gjorde jag middag, fläskfilé och bacon i en sås av gorgonzola och ugnsbakade sötpotatis:) sen fikade vi med den tårtan som blev över från kalaset:)

Nu dricka mitt kaffe.

Jackan på bilden är höstnytt från Lindex och finns i svartspräcklig också:) (för er som är intresserade)


Hurra hurra hurra!!

För min älskling idag:)

Idag fyller Tim 29 år, tråkiga är att det är en måndag så man måste jobba först innan man kan fira honom:(
Men fixade till en liten grej i morse.
I natt gick jag upp när han somnat för att skriva en grattislapp på köksbordet och ut till bilen för att hämta lilla paketet :) han går ju upp redan 05.15 och så morgonpigg är inte jag och det vet han, men ville ju fixa nått så han blev lite glad i alla fall hoppas jag:)
Sen ikväll blir det lite mer firande:)

Grattis igen sötnos!!
Älskar dig<3

(Egobild hehe)


Kalas

Sitter nu och väntar på gästerna som kommer när som helst. Vi ska fira Tim som fyller år i morgon så bara de närmsta i släkt kommer idag:) blir bara lite fika då han inte fyller jämt.

Tog en cykeltur innan på 1,7 mil så det va skönt:)


Kräftskiva:)

Städat och donat idag som en galning men nu sitter jag och väntar på att Tim ska bli klar för ikväll ska vi på kräftskiva:)
Det är hemma hos familjen Nilsson och har gjort en kycklingpaj tills ikväll.

Igår så blev det i alla fall jobb till 4 sen träffade jag Sofie på stan för en fika, sen anslöt sig Alex så det va en mycket trevlig fika med lite shopping också. Såg en jacka jag bara inte kunde låta bli för den kostade bara 350:- så är nöjd:)
Sen hämtade jag Tim från gymmet så satte vi oss på stars and stripes och åt sen gick vi på bio. Såg the mortal instruments, den va bra lite äventyr, action och drama i ett och jag fattar inte hur de lyckas få en "ful" kille att bli riktigt tilldragande med mystik. Samma känsla som med Edward i twilight man kan inte få nog av han och vill bara hoppa på han;) men i riktiga livet är de inte så snygga i alla fall inte den här blonda killen då jag aldrig gillat killar med längre hår och just de ansiktsdragen. Men i filmen wow;)


Kartförklaring

Vi sökte bara på googlemaps till markustorp då det va det stället vi kände igen som vi cyklade förbi, sen ser man vägen som går runt. Vi cyklade upp resebovägen nämligen och kom tillbaka flyebovägen:)


Cykeltur:)

Ja Tim och jag kom precis hem från en cykeltur som blev längre än vi trott;)
Vi skulle kolla upp en väg upp i skogen och se hur långt man kom innan det blev grusväg. Men asfalten tog aldrig slut och vi tänker likadant "vi cyklar lite till". Nån gång kommer man ju ut på den större vägen tyckte vi så vi fortsatte och solen började gå ner. Men tillslut kom vi fram och raka vägen in till Nybro igen:) blev en tur på 2 mil:)


Massa kräftor..

Ja man är bokad på mycket helt plötsligt efter att vi kom hem.
På lördag är det kräftskiva hos Tims föräldrar sen helgen efter blir det kräftfiske hos mina föräldrar:) Det riktiga kräftfisket va ju självklart när vi va i Turkiet men de fixade så man fick fiska en gång till:)
Sen den 7:e är det kräftskiva hos Lasse, vi missade förra året så ska bli riktigt kul. Och så självklart kräftskiva hos mina föräldrar, eftersom det är så bokat i september för alla så blev det inte förrän den 28:e men va fan då får man smak av sommaren lite längre:)

Fick hem tullavgiften som blev från mina smycken igår, bläää äh va 250 spänn men ändå tycker inte om tullskit.

Funderar på att börja laga mat då jag inte lyckas dra mig ut på en cykeltur (helvetes lat) och varför köpte man godis i taxfreen? Nu går man och äter hela tiden, sötsuget kom tillbaka efter Turkiet då man drack alkohol varje dag men åt från efterrättsbuffen bara 3 gånger. Men mycket socker i drinkar också. Vill bara käka upp allt godis på en gång så det försvinner men då mår man bara illa.


Fortsättning..

Just de och i mina vardagsrutiner så har jag hoppast in i periodiska fastan igen efter all mat och alkohol så va tvungen att börja igen för att får ur mig all skit.

Funderar på 5:2 dieten som sägs är bra för kroppen också, problemet är bara att hålla koll på alla de få kalorier man får äta de 2 dagarna så får se men kör nog den jag hållt mig till nu eftersom min kropp gick över automatiskt till periodiska fastan direkt igår utan problem eller galen hunger:)


Rutiner

Nu har man jobbat 2 dagar och allt är som vanligt igen.
Som alltid när man börjar jobba efter sen semester så är det höst för en eftersom man har höst i butiken nu med fokus på jeans och tröjor.
Bara för det så klär jag på mig jeans igen och topp istället för shorts och linne, fast jag nu om något kan gå med shorts och linne med den solbrännan jag har för en gångs skull;)

Började jobba vid klockan 7 idag för vi skulle ha möte och lite jeansprovning pga jeanskampanj som börjar imon och vill ju veta hur alla modeller sitter.
Det som gjorde min dag var att jag kunde ha storlek 28 i alla jag testade (ligger alltid mellan 29-30 tumstorlek) så det gjorde min dag:)

Nu kommer Tim snart hem så vi kan äta:)


Sista dagen.

På semestern är redan här:( semestern går så fort men har varit en avkopplande härlig sådan i år:)
Ikväll blir det middag på krögers med jobbarkompisarna då vår ställis Sofie jobbar sin sista dag hos oss idag:( hon ska flytta hem till Malmö och plugga, tråkigt när man kommit nära:( men hon får komma och hälsa på ofta och sen sommarjobba hos oss nästa år:)

Helt slö idag och inte blev de nån cykling i detta skitväder:(

Vila lite innan man gör sig klar för att åka.


Smycken:)

Fler som blev intresserade vart jag köpt mina smycken, www.miniinthebox.com finns så mycket fint man ville ha. Allt på bilden gick på typ 600:- 12st produkter:)


Hemma igen.

Ja nu har man legat hemma och sovit, man är fan inte pigg i kropp och knopp idag då man inte sov nått på flyget och väldigt lite i bilen.
Kom hem till Nybro vid 7 och då va frukosten framdukad hos tims mormor och morfar för att alla skulle fira Susse lite extra:)

Sen vid 8 åkte vi hem till en katt som dissade oss direkt, bara sprang ut utan att stanna till. Men sen fattade hon att det va jag och jäklar vad mysig hon blev:)

Nu har jag dränkt mitt hår i min Goa hårolja då håret är så torkt och skriker efter fukt efter allt saltvatten från havet. Hade med mig min lilla flaska hårolja men den gick åt efter 2 dagar pga saltet:(
Och så har jag min härliga body butter med mango som är fet så nu är man mjuk och luktar gott:)
Soleksemet börjar lägga sig men är mycket kvar på överarmarna.

Det bästa jag unnade mig själv där nere var på taxfreen i Victoria Secret butiken, 2 body mist och en kropplotion:)

Hade fått hem mitt paket med massa små godsaker i som jag direkt va tvungen att kolla igenom:)

Idag blir det inte mycket rörelse men får åka och handla lite sen för ikväll ska vi ha tacos;) nu snart börjar Liverpool spela:)


Bye bye Turkiet!!

Jaha då har en vecka gått, började inte bra med 14 timmars försening men veckan har varit kanon med mycket sol och bad. Och vädret har varit perfekt, mellan 33-40 grader och klarblå himmel varje dag med skön vind som svalkar:)

Mycket kul har vi haft så kommer sakna det men nu känner man lite hemlängtan:)

Bussen från hotellet går inte förrän 20.40 och sen lyfter vi vid 00.10. Så hemma i Nybro är vi nog inte förrän runt 8 på morgonen i morgon.


Gött mos!!

Bara njuter här i Turkiet:) klarblå himmel och 33 grader så ska inte klaga.
Så idag har vi mest legat i solstolen men lite paus med jämna mellanrum av bad, snorkling, vattengympa😝, mat och dricka.
Är så fint det här och hotellet är i högre standard så är så gutt:)

Dax att göra sig i ordning till middagen ikväll.

Hoppas allt är bra hemma.


Bye bye Sverige!!

Då va vi igång, kört från Värnamo där vi åt och fick goodiebags av Nicke (Tims farbror) och det kan innehålla vad som helst, de brukar hitta på roliga saker när det är nått:)

Så i den låg varsin T-shirt där det står "Susse fan On tour Bodrum 2013". Och på Susses står det "Susse 50" då hon fyller under tiden vi är i Turkiet:)

Sen i påsen va också en liten Roseflaska, 2 öl, 2 kortlekar, 2 reflexer, ett skolstartskitt och sen fick alla killar/män ett paket pga att de haft namnsdag alla nyligen och där fanns ett par (inte de finaste) badbyxor likadana haha så nu ska alla svenssonmän matcha vid poolen;).
Så nu är vi redo för Turkiet:) Värnamo har nu fått en del av gula klanens sussefeber;)


Färdig:)

Då har man packat klart och fixat i ordning här hemma.
Så nu har vi ätit och tar ett glas vin, vi hade druckit upp champagnen vi hade och orkade inte gå till bolaget.

Fått sortera min väska typ 3 gånger för la i så mycket kläder men nu är det lagom:) Får plats ifall jag shoppar också;)

Här är lite bilder av hotellet:)


Sista ruschen..

Ja i morgon åker vi:D
Så idag fixar vi det sista, så Tim är och klipper sig medan jag handlat lite på Apoteket. Så nu sitter jag och väntar på att han ska bli klar så vi kan äta nått och sen hem och packa klart:)
Kanske ska sätta lite champange på kylning tills i kväll för att fira en ny del av semesterns Goa dagar:)


God Morgon!

Idag är det inget fint väder direkt men frisk luft i alla fall:)
Får väl se om det blir någon cykeltur, om det inte regnar. Får se vad dagen har att ge men måste tvätta det sista idag så man har allt nytvättat till Turkiet:)

Nu en kopp kaffe och Nyhetsmorgon.


Säsongsbyte..

Ja i butikerna är hösten inne, hann se lite av höstens kläder innan jag gick på semester. Känns inte kul att tänka höst nu men eftersom man älskar kläder och mode så vill man ändå sitta med nya katalogen som kom i brevlådan:)


Dagen att njuta!

Ja idag har varit en riktig njutardag men fint väder och härligt sällskap:)
Vi drog till Öland på förmiddagen för att åka ner till stora frö där Tims polare har sommarstuga.
Blev lunch där tillsammans med Jonte och Jon och lite bad och rosevin till mig;)
Tim skulle ju träna vid 4 så vid 3 drog vi vidare men kände att nu kan vi inte köra förbi hamnen i Färjestaden fler gånger utan att testa Ölands Choklads egengjorda gelato så in där och beställde två kulor:)
SUPERGott!!!! Så krämig och god så ni bara måste testa! Dyrt är det (2 kulor 35:-) men de va det värt:)

Nu sitter jag i crossfitboxen och tittar på träningsfreaken;)
Får se vad resterande av dagen ger en:)


3 dagar kvar!

Tills vi åker till Turkiet:)
Börjar dra ihop sig nu och ångersten börjar krypa på mig då jag har en del kvar att jobba på då den jävla träningsmotivationen inte kom i tid utan nu när jag har en cykel. Självklart igår så fick jag en låsning i ryggen så hade svårt att röra mig så träning och cykling va uteslutet.
Får försöka få in det ikväll när vi kommer hem från Öland och boxen.
Jag är som sagt långt ifrån nöjd med min kropp då det satt sig i mitten vid höft, rumpa och lår så i bikini ligger jag helst still. Men ska försöka förtränga mina tankar för att inte känna mig hämmad under hela resan för orkar inte med en sån resa till:(

Nu ska vi i alla fall till Öland och hälsa på Jonte en stund sen får vi se vad vi hittar på.


"Meditationshelg"

Det kan man kalla denna härliga helg som nu snart har tagit slut!
Igår började vi i crossfitboxen vid klockan 9 så Tim fick leka av sig lite;) hehe!
Medan jag åkte till maxi och handlade mat och dricka tills senare då vi skulle till stranden:)
Det blev kalmarsundparken som de gjort i ordning med brygga, riktigt gutt va det och så fick vi lunchbesök av Emma & Ken som tog paus i flytt.
Bestämde oss att vi måste bara hoppa i plurret, så jag, Tim och Ken bystade upp oss och gick ner till bryggan men det va INTE varmt precis men skönt när man kom upp igen i den varma solen:)

Sen drog Tim och jag vidare och köpte cykelbyxor, fan vad äckligt det känns! Typ blöja men mycket skönare att cykla med:)

Sen åkte vi hem för att packa ryggsäckarna för en cykeltur hem till mina föräldrar då vi åkte till sjön och badade. Sen skulle de lägga i ett fisknät samtidigt:) Maya gick i vattnet och plaskade:)

Sen på kvällen blev det grill och vin i uthuset och sen sova över.
Idag har vi på förmiddagen varit vid sjön och fiskat och hämtat upp nätet, så avkopplande att ro ut i det fina vädret och fiska lite:) sen har vi bara legat ute i gräset och njutit medan Maya busat.

Men nu är vi hemma igen och känner mig väldigt utvilad efter denna helgen ute på landet:)


Stranden!!

Om ungefär en timme ligger jag äntligen på stranden igen:)
Vi åkte in till Kalmar redan vid halv 9 (astrött), Tim skulle ju träna vid 9 så vi kommer iväg till stranden tidigt.
Så medan han tränar så fixar jag krubb och dricka och sitter nu och väntar på att InterSport ska öppna då jag tänkte kolla efter cykelbyxor så jag kan cykla längre utan att känna mig misshandlad där neråt;)

Ha en glassig dag allihopa, för det ska jag verkligen ha!:)


Cykelköp..

Ja idag äntligen köpte vi oss riktiga cyklar:) jag tog en racerhybrid och Tim en riktig racer:)
Fick de i ett paketpris för 12 800:- min kostade 5999:- och tims 8999:- så 2 000:- rabatt:) sen 20% på extragrejer vi ville ha på cyklarna som T ex drickhållare och Tim nya trampor och jag extragrepp till styret:)
Så nu har vi provcyklat 1 mil och känns riktigt bra men måste införskaffa mig cykelbyxor då man får ont i muttis;)

I morgon blir det beachen sen cykla hem till mina föräldrar för fiska vid sjön och bada och sen grilla:)


RSS 2.0