Tacopaj på Paleovis


Pajskal:
4 port
3 dl mandelmjöl
2 msk chiafrön (finns bland risentaprodukterna, men går att ta linfrön)
2 msk skalade sesamfrön
50 G smör
1 ägg
1 tsk halvssalt

Fyllning:

600 G köttfärs
1 gullök
1-1 1/2 påse tacokrydda (ska du vara strikt paleo så gör du din egna tacokrydda)
1 dl vatten
4 tomater
1/2 purjolök
1 paprika
Riven ost (T ex parmesan)

• blanda alla ingredienser till pajskalet och fördela i en pajform.
• nagga med gaffel och låt sedan stå i kylen i ca 20 min (det skippar jag)
• sätt ugnen på 175 grader och förgrädda pajskalet i 10 min.

• hacka löken och stek ihop med köttfärsen. Krydda och tillsätt vatten.
• fyll pajskalet med köttfärsen. Dekorera med hackade tomater, purjolök och paprika. Toppa med rivna osten. 
• grädda i 175 grader i 20 min.

Vill du så ha tacosalsa till.

Recept från boken "paleo, naturlig mat & livsstil" av Åsa Söderberg.

RSS 2.0