Dessertmästarna

Äntligen säsongsstart för dessertmästarna:) älskar såna här program då hela Sverige bakar är en av dem, så att detta börjar är så kul:) 
Se hur duktiga dom är på sånt:)




Skogsmulle

Nu har jag varit lite skogsmulle och plockat blåbär i skogarna här hemma:) mysigt och fridfullt, blev lite blåbär i alla fall:)
Här är lite naturbilder.







Söndagsfix

Dagen började med att jag gjorde pannkakor till frukost:) valt att ha söndagar som frukostdag om jag är sugen då jag resten av tiden går på periodisk fasta klockan 12-20 äter jag.

Sen nu har jag planterat om mina uteblommor till en ny kruka för att ha inne, hoppas den överlever:)
Den silverhängväxten hade verkligen växt runt i hela tunnan så få loss en bit av alla dessa rötter va inte lätt så får se om jag lyckades:)
Får se vad jag mer ha lust att göra idag.. Inget säkert.





Ölands Skördefest

Igår var det dax, ledig från jobb då passar jag och familjen på att dra till Öland på skördefest:)

Åkte med syster och familj så vi tog först ett snabbt stopp på Ikea och därifrån vet man att man aldrig kommer ut tomhänt;) Det blev en större vit träkruka, en stor orkidée och en plastlåda som jag tänkte lägga alla grönsaker i, i kylskåpet:)

Vi började Ölandstrippen med Örtsgården och köpte kryddor, sen går man ju och kollar allt hantverk och hör nån säga Lindex hehe en kund dom kag hjälpt 2 gånger denna veckan och verkar tycka om mig så hon va glad att se mig:) 

Sen drog vi ber till guldfågelnfabriken där de i sin butik varje skördefest har tonnvis med kycklingdelar. Det är väl 6 kg i varje låda med kycklingben för 99:- färdiggrillade så ett antal lådor köptes men inte av mig;)

Sen blev det som alltid att vi drog till Eriksöre bygata som alltid är mysigt så lite blommor och pumpor:)

Till sist efter några timmar och solen gått ner drog vi till Arontorp för att svulla i kroppkakor:) sen en sväng in på mys blommor.

Men man vet ju att när det blivit mörkt på fredagen så tänds Öland upp av ljus överallt då konstnatten infinner sig, så syster, Pelle, jag och en busig Maya körde runt Gårdby för att se vad som hände där sen ner till nån fiskehamn. Helt galet vad Öland lever upp denna helg, det är café, konst, hantverk i varannan bakgård:)

Men sen drog vi hemåt jättetrötta, men en mycket mysig dag/kväll:)



















House of Lola

Igårkväll var jag på ett slags homeparty då en som har en nagelsstudio i bergkvara pratade om hennes produkter och hur man ska sköta naglarna.
Sen va det en som säljer kläder för barn och kvinnor med namnet house of Lola, de flesta kläder är gjorda av mjukt Jerseytyg med inslag sv. Manchester och velour. Väldigt sköna fina plagg. Testade en zipjacka som va längre bak och hög krage som blev lite annorlunda. Sen testade jag en tröja/tunika mjukis, man kunde ha den längre till ett par leggings eller dra upp mudden och pösa till den och ha till ett par jeans. Och va tvungen att testa skepparkavajen som också va mjuk och go;) 
Hade kunnat köpa alla 3 men problemet va stt helvete vad dyra kläderna va. Dessa 3 kostade typ 790:- st:( Julklapp??;)

Va en trevlig kväll i alla fall!
Väntar nu på att bli hämtad av syster med familj då vi drar till Öland och skördefesten:)






Samvete

God morgon allihop,
Idag jobbar man 09.30-17 sen vidare igen på kvällsaktivitet;)
Igår va det AW med jobbet och ikväll är det nått slagg "homeparty" med nått nytt klädmärke och naglar.
Jag är aldrig iväg på kvällarna utan lagar mest mat och väntar på att Tim ska komma hem. Känner att ibland måste jag också komma iväg men då kommer allt på en gång så nu istället får jag dåligt samvete för att han är hemma själv och får laga mat 3 kvällar irad:( är iväg imon med och troligtvis blir det lite senare igen så 3 kvällar i rad, är väl bara jag som känner det jobbigt men kan inte låta bli.



Vinnare!!

Det är nog första gången jag går in på Facebook och ser att mitt namn står på en inredningssida som vinnare:)
Så snart får jag hem en tavla från dem:)
Wiee!!!:D 



Igårkväll:)

Ja efter jobbet blev det direkt hem till Anja för att packa bilen med mat då vi fick efterlängtat besök av sista medlemmarna i vårt lilla gäng Rickard och Tati som bor på Gotland.
Vi gjorde mat och satt och pratade så hade en jättetrevlig kväll, Micke va den ända som fattades i gängträffen men vi hade kul och hoppas det blir snart igen:) håller tummarna Rickard att vi snart är samlade i denna regionen ;)

Tacka alla för igår<3




Spontan present

Idag har varit en måste göra dag medan Tim haft träningspass i Kalmar. Så städat, diskat, tvättat.
Sen kom Tim hem med en stor påse från din sko med 2 kartonger i, en till mig och en till han:) fina kängor fick jag och va såna jag letat efter så blev jätteglad även att jag (som jag är) tyckte det va för mycket då de kostade 899:- men jag vet också att jag inte hade lagt de på mig själv som han också vet;)

Kom precis hem från Tims föräldrar då vi lånade torktumlaren så fikade och hade en sömnig hund i knäet:)
En skön söndag:)




Kalas

Tack Cattis för en trevlig fika och kul att se hur du bor nu:) 

Sitter nu och väntar på skjuts då vi ska på kalas i Söderåkra och jag är inte direkt körklar med min yrsel så skönt att få skjuts:)

Kör en enkel clean klädsel med kavaj från HM med läderimitationsarmar, enkelt svart linne med lite blankare tyg, cheap monday grå jeans och ska ha ett par svarta stövletter med grov klack.



Besviken..

Beställde hem lite från hm i början av veckan, ett par höstskor och 2 kuddfodral. Men skorna blev en besvikelse så blir att lämna tillbaka:( får fortsätta jaga skor, men den stora besvikelsen är deras leveranssätt.
Beställde också en väska men den fick en annan leveranstid, inte några veckor senare utan 2 månader senare i mitten av november!? Förstår inte hur de kan bli sån skillnad, då kan jag lika väl leta upp den i butikerna för i november kanske jag inte ens vill ha den längre.
Samma sak när jag beställde sommarkläder som jag som tur va lite innan vi åkte till Turkiet men sen va det bara att lägga i sommarlådan:(
Om de inte har den i lager som kan skickas direkt kanske man inte ska ha den kvar på nätet, då så många andra klädesföretag kan få hem allt till en fort, skärpning!




Lördag..

Japp det är lördag vilket härligt:) men troligtvis är den delen a månaden påväg för har så lågt blodtryck just nu så är yr och ont i magen:(
Tim är i Kalmar och tränar och vid 1 ska jag träffa Cattis på fika:)
Så sitter under en filt och kollar på tv Justin och vilar, extra frusen pga blodtrycket.
Ikväll ska vi på kalas hos tims ena farbror så ska bli trevligt:)

Fint väder idag i alla fall:)



Koppla av!

Vet inte om det är för att denna veckan känts lång med mer arbetstimmar än vanligt eller om det är kaffet från i morse som slog fel, men stressad som fan! Inte att jag springer runt som en tok utan i hjärnan, jag kan inte tänka klart och till och med ett sms får mig att stressa upp i huvudet:(

Hela lunchen på jobbet hade jag folk runt mig och sms från syster flödade in att jag skulle kolla grejer till Maya på jobbet och frågor så jag vet inte hur jag svarade och om jag löste nått:(

Nu är jag i alla fall hemma och det är ledig helg, tar ett glas rose (bara för att de är fint väder) för att koppla av sen fixa maten. 

Ni som vill veta så har vi 20% på hela barnavdelningen T.o.m söndag så passa på att bunkra upp vinterkläder till barnen innan storlekarna tar slut!

Klart slut!







Nya byxor:)

Köpte nya byxor på jobbet igår, köpte dem liiiite för att jag lyckades trycka på mig storlek 36:D aldrig hänt innan då jag så länge jag kan minnas legat mellan 38-40 i byxor men dessa gick:) ska nog ha de svarta också;) 
Detta gjorde min dag:)




BB creme eller CC creme?

Många undra säkert vad skillnaden är mellan dessa 2 olika krämer, då det finns så många olika märken och användningsområden.
Här kommer en liten snabb sammanfattning vad skillnaden är mellan dessa 2 produkter...

BB creme är den produkt som kom först ut på marknaden av dessa 2 produkter och är en förkortning av bl. a "Blemish Balm" och "Beauty Balm".
Denna kräm har återfuktande och vårdande egenskaper precis som en dagcreme och ger färg utan att täcka och kan fungera som en primer utan att du behöver använda fler produkter eller så kan du ha den under din vanliga foundation. Denna är inte täckande utan ger lyster, en naturlig vardagslook och en antydan av fdt samt SPF-skydd.
Har du torr hud är det bra om du använder dagcreme innan du applicerar BB crèmen.


CC creme  står för "Color correct" och är den uppdaterade version av BB crèmen som är mer täckande än den andra. Den återfuktar också bättre och innehåller högre SPF skydd och har du normal till fet hy kan denna ersätta din dagcreme, primer, SPF skydd samt fdt, alltså du klarar dig väldigt långt med bara en CC creme!
Alla hudtyper kan använda denna men du som har torr hy borde som med BB cremen använda ett fuktserum eller en skyddande primer under (Torr, känslig och aknebenägen hy).



Hoppas ni först lite mer vad de är bra för och vad du ska välja:)


Helgjobb

Har jobbat hela helgen så varit väldigt lugnt, va helt dö efter jobbet igår pga förkylningen så höll på att somna flera gånger och en pojkvän som va bakis som vägrade röra sig hemma;) så det betydde att jag fick åka till kvantum och köpa varsin italiapizza och gottis. Köpte en egen gottis med då jag hade namnsdag igår också:)
Köpte en av de nya chipsen sourcream och gräslök och den va riktigt god faktiskt.

Sitter i soffan och vilar lite efter jobb idag innan vi sätter igång och lagar mat.




Skor till försäljning

Är inte en person som gör mig av med skor då jag tycker om skor, men börjar bli förnuftig och tänker på vad jag inte använder. Så innan jag lägger ut dessa nästan oanvända skor på tradera tänkte jag se om nån jag känner är sugen på dom. Det är storlek 38 i båda och kosta 100:- st.
Hör av er om ni vill testa dom, tänker lägga ut dem nästa vecka när jag är ledig:)




...fast...

Ja nu är jag fast i serien Suits!! Finns nog någon/några som blir glada MEN det tog mig till säsong 2 avsnitt 8;)
Trodde inte det skulle bli en serie man kan fälla en tår i, utan mesta skratta och bli arg men det hände det också (vill inte avslöja varför men de som är fast i serien och känner mig fattar nog) och se harvey hög som ett hus haha kan de bli roligare;)






Rensning

Nu är jag helt slut och svetten rinner, men nu har jag bakat upp den sista squashen och väntar på att det ska bli färdigt i ugnen blev totalt av de 2 squash jag hade 7 st kakor varav en stor form med dubbel sats:) 
Och nu har jag rensat garderoben på sommarplagg och tagit ner mina 2 vakuumpåsar med höstkläder och rensat i dom vilka ja vill ha och vad som inte passar längre (har ju gått ner lite efter vintern förra året). 
Så den högen har jag lagt i hög för att se om nån jag känner vill ha annars blir det tradera:) så mina vänner är ni intresserade vet ni var jag bor;)
Räckte med en påse till sommarklädetna och den blev inte ens full;)




Fredagsdax

Ja idag är det fredag och min lediga dag (inte sjukdag), fast är fortfarande inte okey med min hosta och förkylning men måste baka klart mina squashkakor idag innan den rivna squashen blir dålig.
Och Tim är i äg hela dagen och kvällen så ska till affären och köpa fredagsmys till mig själv.
Måste ta det lugnt för ska jobba både lördag och söndag och vill inte missa det för att inte tappa för mycket pengar pga min jäkla förkylning.
Tar några avsnitt med Suits och dricker mitt kaffe innan jag försöker få upp energin.
(Höstfärgen på plats på fingrarna, mööörk lila)
Kanske ta tag i min höstgarderob både kläder och skor (om jag orkar)



Hela Sverige bakar

Ja ikväll är det säsongsstart och jag sitter bänkad och mjukar upp med kockarnas kamp:)
Tycker hela Sverige bakar är riktigt kul att titta på då jag tycker om att baka (även att jag inte gör det så ofta = kakmonster farligt att ha hemma!) men kul att se allt dessa människor kan och hittar på:)





Suits

Är hemma idag också vilket nog va lika bra då jag sov till 10, vilket är väldigt ovanligt även när jag inte sovit innan så behövde nog det:) 
Fortfarande väldigt förkyld och hostar massa men piggare i alla fall:)
Tar tillfället i akt att följa suits från början, har sett flera avsnitt innan men aldrig från början så inte brytt mig att följa den. Nu har jag tid och jag tycker om serien:)



Gav mig..

Ja jag fick tillslut ge mig och ringa jobbet att jag stannar hemma idag.. Inte glad för detta men viktigare att jag kommer till jobbet i morgon så får väl ta 
det. Men tog emot!!

(Nu äntligen har de fixat till bloggappen så man kan använda alla finesser som datorn)





Jävla natt!

Nä det har typ inte blivit nån sömn i natt pga min förkylning! Jag har inte ont i halsen men den irriterade och det kliade längst bak så kunde inte somna, hjälpte varken att ta halstablett eller att dricka. Det hjälpte en sekund att dricka för att kyla ner halsen men sen kliade de igen och bihålorna ville också vara med och jävlas med mig.

Sen äntligen vid 04.15 slutade det oc la mig ner för att kunna somna och det gjorde jag men under hela tiden Tim gjorde sig i ordning hörde kag honom så har inte sovit djupt och vad händer klockan 8?
JO jag blir klarvaken och måste upp innan det börjar värka överallt.
Den här dagen kommer bli intressant!
Jag är ju bara förkyld så stanna hemma för det är inte min stil, men börjar inte förrän vid 14.00 så hinner nog piggna till:)
Skrev en lapp till Tim vid 4 att han kunde hälla upp kaffe i min härliga termomugg då det håller sig varmt längre så sitter och dricker för fulla muggar:)


Skitdag,

Förkylningen blir bara värre och känner mig febrig fast min termometer visar vanlig temp.
Jobbade 9.30-16 så sista timmen va riktig seg och ville bara lägga mig ner.
Men va tvungen att åka till kvantum och handla efter jobbet, men nu är jag hemma och sitter vid tvn en stund innan jag börjar med maten. Blir så enkelt som möjligt så blir köttbullar och vitkålsmos.
Köpte också den nya chokladen med m&ms i och den va väl helt okey men blir inte samma sak då nötterna kär hårda som daim nästan men tyckte synd om mig själv så smaskar på den vid tvn:)

Sovmorgon i morgon så hoppas på förbättring då jag knaprar i mig Sinova vilket brukar funka.


Squashkaka..

Vet du inte vad du ska göra med all squash som finns nu?
Är du som jag och tycker det inte är så gott i mat?

Då gör du en squashkaka:) låter helknäppt att göra fikabröd av en grönsak men saftigt och gott blir det jag lovar:)

2 ägg
2dl socker
1 1/2 dl olja (tog mild olivolja)
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1 1/2 tsk kanel
3 1/2 dl vetemjöl (tog special)
0,5 tsk salt
3 1/2 grovriven squash

Skala och gröp ur kärnorna ur squashen och riv på det grövsta.
Vispa socker och ägg poröst och vänd sedan ner allt det andra och häll i en sockerkaksform. Ställ in i ugnen på 175 grader i 55 min till en timme.


Schnitzel med egen panering.

Hade några fläskschnitzlar hemma som jag lagade ikväll (halvdöd), blev rätt okey tig bara och saltade, pepprade sen stödde över fiberhusk sen doppa i ägg och vidare i sesamfrön. Kom ju inte ihåg den Paneringen jag gjort själv innan så testade en ny.
Och såsen gjorde jag på kokosmjölk, hällde bara kokosmjölk i stekplåten när schnitzlarna va klara för då tar du tillvara saltsmaken och tog i buljong och några stänk citron.
Hade en god sallad till:)


Kamp!

Vaknade i morse med halsont och den ger sig inte, men fan heller jag jag ska åka dit på en förkylning så nu har jag köpt krigsmedel för att jag har varken tid eller lust att bli sjuk redan!


Svullodag delux:)

Denna söndagen har nog varit den härligaste på länge. Vaknade och gick upp redan halv 8 så stängde på tvn i sovrummet. Båda blev sugna på riktig frukost men inte göra nån själv så jag sa att vi skulle dra till Kalmar oc käka hotellfrukost:) så in vi åkte och verkligen svullade i god frukost på Stadshotellet:)

Gick från baronen och upp, sååå tyst och lugnt så härligt att gå runt bara helt själva:)

Och fint väder va det med så efter frukosten gick vi ner till kattrumpan och satte oss på bryggan och njöt. Sen gick vi vidare och kikade in i klapphuset som ligger längs med kattrumpan, kollade in hur det såg ut där inne (klapphus=där de förr gick in för att tvätta sina kläder då de tvättade i havsvattnet och klappade ur vattnet).

Promenerade vidare mot stan igen och blev sugna på ben & jerrys som vi inte käkat nån gång i sommar, men de öppnade inte förrän 12 och klockan va 11 så vi satte oss på larmtorget på en bänk och njöt i solen.
Men Tim blir rastlös efter ett tag så då tog vi en promenad runt gatorna innan i satte oss igen.

Sen äntligen öppnade dom så glass och en latte, muuuuuums!!!

Drog sen in till hm där Tim köpte tröja och kavaj:)

Sen drog vi hem och legat i soffan och kollat på serier och har nu avslutat svullodagen men Rhodos från kebaben:D

Som sagt superskön dag!!:)


Härlig kväll:)

Igårkväll va vi på kräftskiva, vi blev väl typ 25 pers om inte fler. Hade superkul, några blev liiiite för fulla men jag och mitt Goa gäng höll lagom nivå:)
Mycket kräftor och go dricka så lyckad kväll:) lite seg i morse men på G nu efter allt vi tryckt i oss;)


Kräftskiva!!

Då va det dax för kräftskiva igen:) denna gången hos min vän och syssling Lasse:) ska bli riktigt kul då vi missade förra året.
Redo för att åka ut i skogen till hans stora hus och ha grymt kul:)


Då va det dax..

Då sitter man i boxen igen, nu är det kvaltävling inför tävlingarna i Stockholm i oktober. (Som förra året) men detta året måste man kvala in då de satt en gräns på deltagare. Det tråkiga är att det inte bara är Norden som ska tävla i år utan nu har dom välkomnat hela europa vilket ja tycker är tråkigt då det är kul med att Norden hade sitt egna, men nu är det likadant som Regionals och därför kvalning:(
Så vi får hålla tummarna att Tim har en bra chans att komma bland dem som får tävla.


Dagliga bestyr..

Såhär ser vårt handfat ut, Tims dagliga rutin deo och ansiktskräm (som han inte är så nog med), jag är däremot beroende av dessa tre produkter varje dag och kväll:)


Lyko.se

Nu äntligen har jag mina hårprodukter:)
Testar detta schampo och balsam sen hårinpackning och så fick Tim styling till sitt hår:)


Cookie

Får la lägga ut en grattisbild i min katts ära;) ( är ingen fanatisk kattkvinna bara kul att jäklas med de som tar det på större allvar) 😉


Agria

Jaha fick sms från Agria idag att min katt fyller år i dag:) ja då får jag väl hem och ge henne en godis sen då;)
Hon kanske förväntade sig frukost på sängen, därför hon va grinig i morse??;) hehe

Grattis Cookie då:)


Friday finally!

Den här veckan har känts lång, det är rätt lugnt i butiken så dagarna känns längre och segare så är väl därför.
Idag jobb 9.30-16 sen tar jag helg, ska hämta mitt paket från lyko.se sen äntligen efter strul med posten.

Ha en härlig fredag alla!!


Björnbär..

Har varit och sett till kossorna i morse också och på väg ner till ett ställe är mycket björnbärsbuskar och i år är det mycket bär så letade upp en plastpåse i bilen och började plocka.
Sen vid nästa ställe fick jag gå ända längst ner där de kan gå och där va också många björnbärsbuskar och självklart tog jag inte med mig påsen så fick ta tröjan;)
Gooot med färska bär, måste åka hem till syster och plocka blåbär på söndag med.


Kusligt!!

Jag är en sån person som tror på att själar kan fastna i vår värld och finnas i hus de levt, ungefär som i det okända FAST jag är skeptisk till medium då det troligtvis finns mycket svindlare där också.
Men just när jag ska gå och lägga mig känns det ibland som att det är nån här (tanten som bodde här innan som dog?) och igår kväll fick jag rysningar då jag hade en knäpp katt bredvid mig så skulle jag ta kort på henne i mörkret och när jag riktade bort kameran från henne mot sängkanten så ser jag den rutan som fokuserar på nått komma fram och röra sig!! Jag stängde fort av kameran och tände, RYSNINGAR!!


Morgonpromenix med mina djur;)

Då va jag hemma igen efter att ha varit hemma i agebo och sett till alla kossor på 4 olika ställen, mamma och pappa är ÄNTLIGEN på ministerrådets i Göteborg så syster oc jag hjälps ättled djuren.
Självklart när jag kom idag och skulle se till den största gruppen va de ända längst ner de kan gå för de letade mat, så jag ropar till mig dom och sen gick vi alla fint på led ända fram till grinden för att öppna nästa åker de kunde äta på:) våra kossor är så lugna och snälla man gick där och sjöng ek hå hej hå alla på led vi går;)

Nu dricka upp mitt kaffe sen får jag se om jag ska baka squashkaka eller inte (soffhängare).


Sötpotatisgratäng med köttfärs.

Testade ett nytt recept jag hittade på undervarttak.bloggspot.se (under vårt tak) som äter enligt paleo och kände att jag skulle komma ifrån grädde lite och använda mer kokosmjölk igen och så har jag dålig fantasi när det gäller mat just nu.

Men denna va supergod:)

400 g köttfärs
700 g sötpotatis (ca 3 medelstora)
4 dl kokosmjölk
2 vitlöksklyftor
1/2 chili
1 tsk ingefära
Lite persilja
Havssalt
Svartpeppar

• börja med att skala och skiva potatisen tunt.
• stek sen köttfärsen( använd stekpanna med hög kant), tillsätt sedan kokosmjölken, pressa vitlöksklyftorna, häll i ingefära, finhacka chilin och strö i persilja.
• låt koka några minuter.
• rör sedan försiktigt ner potatisen och låt koka lite till.
• häll sedan ner allt i en ugnssäker form och in i ugnen på 200 grader i 40 minuter.


Shop online nyhet!

Den 14:e oktober är det dax, då lanserar Lindex en kollektion för MÄN!! Den kollektionen är med underkläder i olika modeller, pyjamasbyxor och underlinnen i bra kvalitet:)

Denna kollektion ska bara finnas på shop online, gå gärna in och läs mer om lanseringen:)



Sj's 5 minutersregel

Ja de bestämde ju nu att istället för att efter 15 minuters försening kallas det försening till 5 minuter. Tror ni de lyckas? Inte jag och verkligen inte efter vad som stod på min mobil när jag vaknade!


Resultat..

Har inte varit rädd om mina händer i helgen (som alltid) och nagellacket Claudia sitter inte bättre än nått annat jag använt, men fint va det i alla fall:)


Go helg!

Ja då va även den här helgen snart slut:(
Vad har man hunnit med tro? Alldeles för lite men va fan man försöker njuta lite i alla fall:)
Var ledig i fredags så på morgonen fick jag frukostbesök av mina föräldrar, sen på eftermiddagen blev det hem och hälsa på fina Hanna som har nu fyllt vuxen (25 år) ska bli kul att få fira dig riktigt sen;) Och troligtvis köper jag kort på Friskis så då kan vi träna järnet sen;)

Sen drog jag hem till Agebo, skulle fiskat kräftor men vädret ville så klart nått annat. Så pappa, Pelle och Rolf hann försvinna ner till kanalen med burarna medan vi andra stannade hemma och tur va väl det då himlen öppnade sig så männen va lagom blöta när de kom hem;)

Blev i alla fall grilla hamburgare och korv och ha det mysigt innan jag drog hem för att sova.

Lördagen bestod första delen av jobb, sen blev det hem och packa lite då vi skulle till Agebo för ett andra försök till kräftfiske. Tog med oss kastspöna för att förhoppningsvis få nån fisk med, MEN Tim och jag hann ut i båten och en fisk hann släppa från min krok och de på land hann tända grillen, DÅ öppnade sig himlen riktigt ordentligt så alla sprang till bilarna och Tim rodde så gått hann kunde hehe!

Så blev grillning hemma igen men senare på kvällen innan det blev mörkt åkte Tim och jag för att vittja burarna en gång (utan resultat).

Sen i morse va vi ute och tog upp alla burar och sen fiskade vi lite. Blev ingen fångst denna gång, något har hänt i sjön ingen förstår vart kräftorna tagit vägen:(

I eftermiddag har Tim och jag varit i Kalmar, närmare bestämt stars and stripes med ett gäng för att se Liverpool möta Manchester United. Till slut ÄNTLIGEN vann Liverpool över de jäklarna så nu är jag glad här hemma men inte Tim;)
Ligger nu halvt döda i soffan och kan somna när som typ för i morgon är det måndag IGEN!!:(



RSS 2.0