sista Oktober

Jaha då va det sista dagen i Oktober och nu väntar bara mörker och kyla:( Tur att man köpte en riktig vinterjacka igår och ett par kängor så är nöjd:)

Fina va??:) är jättenöjd och lite roligare med en mörkblå jacka än en svart.


Behöver ha en sån varm jacka i Lenhovda så senare blir det ultimata testet om jag fryser eller inte för vid 5 är det match:)

 

Igår va vi på kalas hos farmor, det va mycket trevligt men gud vad man åt för mycket kände man usch mådde illa. Sen hem smällta allt och vidare på middag hos Tims föäldrar man tog inte så mycket mat direkt. Jag och hans mamma delade på 2 flaskor vin det va väldigt trevligt:)

 

Nä nu blir de banne mig ordning på allt sött och fett nu måste jag dra ner på det och komma igång, är så trött att se kort på mig själv och se hur jag verkligen ser ut blir jättedeppig så blir mycket sallader nu under veckorna eftersom jag inte hinner träna mellan måndag och torsdag för är borta 13 timmar varje dag och hinner inte till gymmet innan de typ stänger. Det är bra att dom i växjö har fikarum och lager på övervåning så tar och springer i trapporna hela tiden:) Har också planer på att testa att gå till stationen då jag slutar vid 6 istället för att vänta på bussen en halvtimme, se hur långt jag kommer:)

 

 


Farmor 94 år:)

Idag fyller min farmor 94 år, kan ni tänka er hehe och hon bor själv i sitt hus och klarar sig bra själv helt fantastiskt hemtjänsten kommer ju varje dag och kollar till henne men annars så hon bakar och står i:) Vi ska dit och fira henne i morgon då blir hon glad när alla kommer:) <3

Min farmor i somras:)

 

Sen  idag så har både farmor, syster och min favorit Anna namnsdag också, det är nämligen namnet Viola idag så stort grattis till er tre:)

 

Kom i alla fall precis hem från Torsås det har varit en lång dag hehe blev väldigt länge där. men man hittade lite fynd:)

 

 

Visst ser dom goda ut:)

 

Här står mamma (närmst mig) och henne kusin Marianne (hon och sin man bor i Torsås), dom kan inte riktigt bestämma sig vilket tyg dom ska ha:)


Få det vara lite knappar i olika former:)

Här står indianerna och sjunger och spelar:)

Favoriten hehe så jäkla goda:)

Så söta små tåg med en bokstav som vagn:)

Klassikern STORA ballonger:)

 

Nä nu ska jag börjar göra mat, ska göra något med fläskfile Tim är och tränar men kommer snart hem så blir det fredagsmys med lite vin och öl.

 

Ha en mysig fredag:)


Okideer

Hej och hallå på er:)
Idag hade det varit skönt att verkligen sova lite längre men det hinner inte jag för ska snart åka till Torsås med mamma och gå på marknad:)
Jag är en sån människa som aldrig lyckats med blommor i mina fönster hur mycket jag än försöker och verkligen inte orkideer dom har alltid vissnat för mig och aldrig fått några blommor. Men sedan jag flyttade ihop med Tim här på morgonstigen så har det gått galet bra har nämligen 4 orkideer som jag fått av andra och alla blommar och växer kontigt nog, alla undrar hur jag gör för ingen lyckas med dom. Förut va det bara mamma som kunde med orkideer för hon har flera och dom blommar alltid om, men nu har jag också börjat bli bra på det.


den här har precis tappat alla blommor och då va det bara 2 pinnar men kolla det har växt flera på samma och en där nere, så får se när knopparna kommer:)


och denna har precis börjat blomma igen och kolla så många pinnar det sticker ut överallt helt plötsligt:)



Tycker orkideer är väldigt fina och stilrena så alltid velat ha flera i mitt hem men har inte kunnat ta hand om de på rätt sätt, men jäklar hehe ni ser ju:) *stolt*


Nä nu måste jag åka så inte mamma undrar vart jag tagit vägen.

Är väldigt stolt att jobba på Lindex att v...

img_0379 (MMS)

Är väldigt stolt att jobba på Lindex att vi fått ihop en så stor summa som 3 800 000 men vad är det jag ser hon på liljeholmen har på sig?hon skulle haft en av våra pink collection klänningar.  Kom igen nu skänk pengar så vi slår rekordet från förra året.


Lindex rabatt i helgen

Just det vi på Lindex har bra erbjudanden i helgen, handlar du DAM hos oss för 400:- får du 100:- i presentkort och detta är en stegrabatt vilket innebär att handlar du för 800:- får du 200:- i presentkort osv.

Så passa på om ni känner att ni behöver nya kläder:)

Sen har vi ett urval BH för 99:- och Sloggi ta 3 betala för 2:)

äntligen helg för mig

Då tar jag helg nu då och ska bli såå skönt:)
Varit en blandad vecka, det har varit kul på jobbet men inte med pendlingen och idag tror det eller ej men tåget va på pricken men gissa vad som hände i stället. Bussen kom inte, hehe ja bussen från samarkand till stationen går varje halvtimme och mitt tåg gick vid 17.46 så måste ta bussen vid 17 för att veta att jag hinner dit. För vid den tiden är det mycket trafik och många som ska på och av hela tiden. Där har man stressat för att hinna ut tills bussen ska gå och vi är några som står där och väntar. Kollar på klockan och klockan blir 17.10 hmm vart fan är den??
Klockan blir 17.20 några ringer till stationens upplysning och då säger dom att bussen hade gått sönder och dom hade gått ut med information på länstrafik men hallå vi står på en busshållplats där ingen info står.
Dom skulle skicka en buss direkt och skulle vara hos oss när som helst hmm jo 17.30 bussen kom vid 17.30 och jag fick lite smått panik för jag ville inte sitta på stationen till klockan 19.00 och sa till chaffören om han hann till stationen till kvart i och han sa att han skulle göra så bra han kunde och det gjorde han hehe han körde rätt fort och trängde sig före alla bilar hehe han va snäll men tanten som också väntat snäste så jävligt mot han innan hon knappt han gå på bussen och röt att vi ska inte betala någon biljett för detta men han va väldigt proffesionell och sa på ett bra sätt att han inte krävt det och det är inte lönt att hon är så otrevlig mot honom så hon blev tyst hehe BRA GJORT. Det är ändå inte hans fel att det hänt så då kan man prata i normal ton och säga sina åsikter på ett bra sätt. Det kallas bra feedback.

Nu är jag i alla fall hemma för han hann till stationen i tid:) gick fort över till andra spåret och en halv minut efteråt kommer tåget in hehe det va på pricken:)

Nu ska jag se på rosabandetgalan och se hur mycket Lindex fått in som dom skänker dit:) Skänk pengar
under kvällen hörrni så dom får in mycket pengar, det är viktigt!


I morgon blir det inte sova länge för ska med mamsen till Torsås och gå på marknaden som är varje höst som är rätt stor, men jag har missat den i många år nu pga jobbet men jäklar är jag ledig:)


2 arbetsdagar kvar

tjenixen alla där, idag är det onsdag och jobbar bara i morgon också sen tar jag helg. Och den helgen är som vanligt fullbokad. Men slutar i alla fall vid 5 idag och i morgon så lite tidigare. Måste storhandla när jag kommer hem och får förhoppningsvis hjälp av Tim om han blir färdig med det jobbet han lovat att göra annars får jag dra till kvantum själv och han får fixa resten på netto och Willys.

Förkylningen sitter i och vill inte lämna mig usch blir galen, det va ju kul på jobbet igår när man kom Linda va sjuk och en till som skulle hjälpt mig på barn då jag va tvungen att göra 3 fashionbord på barn på en dag helt plötsligt. Sen hoppades vi att vår praktikant i alla fall kom så hon kunde vara på barn men vem ringer inte 5 min senare och säger att hon är sjuk med hehe så bara att fixa allt själv och det gick rätt bra ändå:) Fick springa till underkläder ibland och hjälpa Anki som skulle göra nytt fint bord.

Igår kom jag i alla fall av tåget där jag skulle hehe höll andan medan den andra drog i dörrhandtaget tills jag hörde pyset som blir när den ska öppnas, då andades jag ut:) Det är ett regionaltåg så lite äldre som går vid den tiden.

Åh har fastnat totalt för en klänning på H&M, såg den i söndags när jag och Hanna var på modehuset och har varit på H&M i Växjö 2 gånger eftter det och varit tvungen att titta på den varje gång och drömma mig bort;) Att man kan bli så "förälskad" i ett plagg så det händer väldigt sällan kan jag säga.


är mycket snyggare i verkligheten och är i blankt tyg.

Titta vad som står på fikabordet:) hehe ka...

img_0376 (MMS)

Titta vad som står på fikabordet:) hehe kan man låta bli dom tror ni;) Nä jag kunde inte det, Emmy här på jobbet har bakat med sin son och dom är galet goda kan jag säga:)


Ny dag, Nya tag

Då va det morgon igen och veckan fortsätter. sov väldigt gott i natt kanske för att man va så trött när man kom hem igår efter den resan. Sån resa vill jag inte vara med om igen jag ville vara hemma vid 8 inte halv 10 på kvällen. Det lustiga är ju att dörren funkade på dom andra stationerna innan enligt en kille som också pendlar från växjö till Nybro och kom till Kalmar. Och vänta på nästa tåg i Kalmar i en halvtimme va ingen höjdare när man tycker att man borde fått en taxi hem men nej de tyckte dom va onödigt för vi skulle ändå vara hemma samtidigt som tåget!!? Ehh vet inte hur dom räknar egentligen för vi hade varit hemma innan tåget ens hade lämnat Kalmar men allt för att slippa stå för något dyrt.

Undra om Linda är sjuk idag också, det är nämligen Växjö samarkands andra dekoratör för Emelie som jag går hos är i Prag i 3 veckor nu och bygger upp en ny butik. När jag väl blivit färdig med utbildningen och känner mig mer säkert så kommer jag också söka på såna projekt:)

Men nu när hon är borta då är det mer ansvar för mig att visa min ledarskapsroll och ha koll på allt som händer och planera. Det är kul faktiskt för känner att jag har grepp om det och gjorde ett barnfönster igår som jag är jättenöjd med:) Så säkerheten börjar sakta smyga sig på:) Vill visa alla och Emelie att jag kan det här.

Usch nu måste jag ut och skrapa bilen:(

Ha en bra dag.

Gissa vart jag befinner mig..... I Kalmar ...

Gissa vart jag befinner mig..... I Kalmar och varför nu detta undrar ni? Jo vi står där och äntligen kommit fram till Nybro vad händer då? Jo dörren går inte upp och även att jag springer till nästa dörr så hinner jag inte dit förrän vi rullar igen. Så vi är 3 stycken som fick åka till Kalmar, nästa tåg till Nybro går vid 21.06 så istället för att bara hemma vid 19.45 som jag ska igentligen så är jag hemma vid typ 21.30 hatar den här jävla dagen, känns som man aldrig kommer hem till minälsking som gjort mat och väntar på mig:(


Blir så jävla trött på tågen!!! nu ve...

Blir så jävla trött på tågen!!! nu vet man inte varför det är försenat men är i alla fall en halvtimme försenat:( Det går fan inte en ända dag utan sånt här. Dom kan förstöra en hel dag och kväll så dom borde få böta varje gång så dom skärper sig.


Lördagsnöjen

 

 


Hansa City

Hej på er, då va det söndag och sista lediga dagen innan jobbet börjar igen.
Vi va ju på bio igår och såg "Resident Evil 3D Afterlife" det var rätt bra men som 3Dfilm inte lika bra, kunda lika väl sett den som vanlig film för hur ofta kändes det som att dom kom nära typ 3 gånger ungefär i hela filmen. Tyckte mest det va jobbigt att titta i dom ibland för blev suddigt och dom bara åkte ner hela tiden.

Tim åkte nyss till hockeymatch så jag och Hanna drar till Hansa City, modehuset har nämligen 1års jubileum så mycket aktiviteter och rabatter så klart man måste kolla;)

bilder kommer senare från igår:)

23:e Oktober

Hej på er, har varit riktigt slappt idag har mest legat i soffan och kollat filmer som varit på tvn. Men snart ska jag göra mig i ordning för vi tänkte på på bio ikväll, det blir Resident Evil 3D Afterlife. Så får man se äckligheterna på nära håll hehe kommer säkert slänga av mig dom ibland hehe;)
Tim sover i soffan just nu har själv haft svårt att hålla ögonen öppna, det måste vara vädret alltså för skit vad seg man är och väldigt disigt ute.

Måste göra mig pigg nu så man inte somnar på bion sen, vi ska äta på Max innan och se hur den är där för dom har nyligen öppnat i Kalmar och har inte hunnit gå dit än så vi ska göra det tänkte vi:)

Ha en härlig lördagkväll.


Fredagsmys

Jaha Fredagsmyset får jag påbörja helt själv eftersom Tim är på träning nu i 2 timmar så vid 8 kommer han hem perfekt för Idol. Vi följer det knappt för har tröttnat på det ingen speciell jag tycker om detta året så vi försöker hitta någon film istället vi kan se, vi har viasat så har några filmkanaler men väldigt sällan om dagarna det är någon film man känner till men för hoppningsvis så är det bättre på kvällarna och på helgerna. Vi har ju också viasat ondemand så kan hyra film på nätet men har inte kommit in så många bra som man vill hyra så vi får se vad det blir.
Ska i alla fall äta tacos typisk fredagsmat för många men så enkelt och gott:)

mumsigt ikväll:)

denna eldkorgen köpte jag i Ullared för bara 129:- (mindre än hälften så billig) så vill ni så hör av er så kan vi grilla korv ute här med den:)


Fredag 22:e Oktober

God morgon på er.

Mår lite bättre idag men inte så mycket, och snön ligger kvar på marken och det tycker vi inte om! Det är bara Oktober så bort snö bort.
Idag är det fredag, händer inte så mycket Tim jobbar och sen har han hockeyträning så blir bara mat och film idag. Jag hoppas jag mår bättre i morgon så vi kan ta en tur till Kalmar och titta lite för det är ett års jubileum på Hansa city för är exakt ett år sen vi öppnade butikerna:) Det går fort, så har fått hem ett häfte med massa kuponger runt hela Kalmar. Sen Kanske man går på bio om man klarar av att sitta där med min hals.

Igår hade Tim och Lenhovda match mot Kalmar seriestart, och förlorade med 4-5 men jäklar dom ledde efter första halvlek och va lika till slutsignalen gick men förlängningen då gick det inte längre. Och inte nog med det så dömde domaren mål för Kalmar fast pucken inte var inne utan den va på mållinjen och ut och 4 spelare i vägen för domaren så vad såg han??! Hans fel som vanligt.

Mamma kommer en sväng sen och kollar till mig:) Fika lite så jag får lite sällskap.

Ska nog fixa lite te till halsen och lägga mig i soffan lite.

Ha en bra dag.

Kolla på 3:an på lyxfällan. Herregud vilke...

img_0371 (MMS)

Kolla på 3:an på lyxfällan. Herregud vilket drömliv hon lever men för vilka pengar? Märkessaker överallt vill tio LA bli skådis och kan ingenting om hyr vuxenlivet funkar.


Detta äter jag just nu och är mycket gott:...

img_0369 (MMS)

Detta äter jag just nu och är mycket gott:) Idag ligger jag hemma sjuk så har mest legat och sovit i soffan. Vårt internet funkar inte idag och är inte bara vi för gissa vad man ser när man tittar ut genom fönstret på morgonen om inte en decimeter SNÖ!!! Fy inte redan verkar som det gjort nått med internet i alla fall.  Mår något bättre men gör väldigt ont i halsen när jag sväljer:( Ska äta lite popcorn och trösta mig med för Tim har hockeymatch idag mot Kalmar och vill så gärna se dem men får inte åka dit och inte så bra eftersom det är så jäkla kallt. Så jag sitter här själv istället:(


helt död

Orkar knappt hålla mig vaken, har inte sovit nästan något i natt heller pga förkylningen och den sitter i halsen har haft ont när man sväljer, hostar och gäspar sen igår och tror att det va halsfluss på gång:( I natt vaknade jag av att jag sväljer och det gör så jävla ont i halsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen:( Kollade i halsen men inga vita prickar som tyder på halsfluss så vet i fan vad det är. Det slutade med att jag tryckte i mig en alvedon 1grams starka jävlar och efter nån timme så började det lätta och jag kunde slumra till lite men sen ringde klockan:( Så jag ska jobba idag så länge det går men hade faktiskt velat att det hade varit vita prickar i halsen för då hade man i alla fall vetat vad det va men nu har man ingen aning mer än att det gör jäkligt ont när man sväljer.

Och ingen frukost har vi hemma, Tim tog sista mjölken och gjorde sig själv en omelett och fanns en hård brödbulle kvar så jag drar till coop och handlar frukost att äta på tåget istället.

Hoppas ni har en bra dag, själv hoppas jag att jag genomlider den.

God kväll på er alla där hemma:).      Sit...

img_0368 (MMS)

God kväll på er alla där hemma:).      Sitter på tåget och är hemma om 10 min. Då ska jag direkt börja göra mat, det bli moussaka:) sen komma Hanna in och käkar glass för våra kära män är på 2 timmars hockeyträning ikväll så då blir det glass och desperate housewifes:) vad tycker ni om min nya väska som jag köpte i Ullared? Lite större så jag kan ha matlåda, bok och plånbok i utan problem:) har ju inte den lilla plånboken så den tar lite plats, kan visa den senare:) Nu är jag jättehungrig och tåget var försenat 10 min i morse och 10 min nu:(


19:e Oktober

Morgon på er, idag är jag trött har inte sovit nästan någonting pga min förkylning och hals:( Vill bara ligga kvar i sängen.
Igår var en jävlig hemresa jag slutade nämligen vid 17 och skulle åka hem med tåget 17.46, kände att va skönt att sluta tidigare när Tim är hemma och inte är någon hockeyträning idag så vi kan umgås mer. Men vad händer jo tåget var i tid inte det men vi körde aldrig, när vi väntat i 5 min säger hon i högtalaren att ett godståg fått problem mellan emmaboda och Växjö så vi måste vänta på det. Sen är det tyst 15 min så pling i högtalaren igen och då säger hon att godståget står fortfarande STILL mellan Hovmantorp och Växjö. Vad gör det där då? har den stått där från första början eller lät dom den köra så långt och sen stanna? Dom vet fortfarande inte när vi kan åka, 18.20 pling tåget står fortfarande stilla och vi vet inte när vi kan åka men kan garantera att det inte blir innan halv 7 och så är det ett annat tåg som är efter godståget som inte kommer förbi som vi också måste vänta på. Börjar bli riktigt irriterad. Pling Nu ska dom fixa ett tåg som ska hjälpa godståget att komma hit. What??! Kom dom på det nu efter att dom vetat att tåget stått stilla i en halvtimme, åhhh. sen 18.45 så kommer godståget in och en minut senare kommer det andra så tack gode gud kan vi köra nu? Inte kör vi inte, pling vi måste vänta in ett tåg till från Kalmar som precis lämnat hovmantorp så kan åka om ca. 7 min:(
Sen jäklar åkte vi mer än en timme försent och 5 min innan det andra tåget jag brukar ta när jag slutar vid 18 går. Så kommer vi till Emmaboda, tror ni dom inte stannar där också och när vi stått där 10 min pling vi inväntar ett tåg från Kalmar som kommer in om 7 min!! Nu är det väl fan deras tur att vänta??!
Resan tog exakt 2 timmar istället för 45 min:( så kom  hem samma tid som om jag slutade vid 18 för det tåget kom nästan direkt efter oss. Det va inte min dag igår och därför satt jag bara i soffan med Tim och myste.

Förhoppningsvis går det bättre idag för är inte lika kallt idag.
Ska göra Fönster idag på jobbet, det är en acc kampanj som börjar i morgon och igår gjorde jag kampanjytan med bara stickade halsdukar mössor och vantar:) Idag ska fönstret göras. Vi har en mysig halsduk en sån man bara trär över huvudet för 79:50 och finns i svart, ljusgrå och lite gammelrosa jättefina:) Så kom in i morgon och köp vi får ingen påfyllning av detta så passa på nu.

Hatar vara förkyld!!

Måste ut och se så jag inte behöver skrapa rutorna.

Ha en bra dag.

Och några bilder från möhippan / svensexan


fler bilder från bröllopet

 

känsloladdade äktenskapslöften

 


Färdig

Då har jag plockat och donat färdigt för idag och är rätt nöjd vardagsrummet har intaget mysfaktor 5 av 5 möjliga:)

 

Nu ska jag laga mat och sitta och titta på tv med massa ljus:)


Vad tycker ni om färgen??:)        Blev rä...

img_0365 (MMS)

Vad tycker ni om färgen??:)        Blev rätt nöjd, ser konstigt ut på bilden men fint blev det:)


söndag 17:e Oktober

Då va det söndag igen, haft en bra helg?
min har varit lugnare i alla fall så man hunnit koppla av lite, familjen var i Ullared i fredags så där handlade man för 2000:- (hade snål budget annars hade det blivit mer till mig själv) blev en varmare fitidsjacka till mig och en väska sen blev det saker till lägenheten och till Tim. Men va i alla fall skönt att åka i väg lite, men hade riktigt ont i nacken när jag kom hem eftersom sitta i en bil så länge och försöka sova bara hitta en skönt ställning va inte lätt.

Sen låg jag och snoozade till halv 11 igår det va riktigt skönt och behövligt, sen åkte Tim och jag en sväng till hans föräldrar och prata lite med dom. Alla runt om är förkylda och hostiga både mina föräldrar och hans plus vi själv för nu börjar mitt komma med:(
Sen gick vi hem och gjorde oss i ordning för skulle hem till mina föräldrar på en försenad kräftskiva och det va riktigt kul och gott:) Jag köpte nämligen ett x-box spel som är som buzz från ps2 som jag velat ha länge men kostar ju 400 men hittade den i Ullared för 149:- tror ni jag tog den direkt då;) Så vi tog med oss vårt xbox och spelade med syster och henne sambo vi spelade i några timmar hehe glömde bort tiden:) Äntligen har man ett sällskapsspel på xbox så kommer vara välanvänt:)

Nu är det söndag och Tim drog nyligen till Lenhovda för dom har match idag tyvärr så är den borta mot Visserum så man kan inte åka och kolla men måste fixa lite här hemma få upp mina nya gardiner och städa upp lite tänkte jag, så ni vet vart ni har mig idag;)

Här är en bild på mig och min Sambo från bröllopet som min vän Rickard tog:)


Ser någolunda normal ut för en gångs skull på kort hehe brukar alltid lyckas blunda när folk tar kort med blixt hehe

Nä nu måste jag sätta igång och stryka gardinerna.

Nu är vi på väg hem från Ullared:). ...

Nu är vi på väg hem från Ullared:). Varit en rolig men intensiv dag. Blev två fulla kassar men ingen vinterjacka som jag letade ihjäl mig om:( men hittade annat fint:) intenså mycket till mig själv utan mest till lägenheten och sen tim. Imorgon SKA jag bara sova sen på kvällen är det en väldigt försenad kräftskiva;) Man håller ju kvar lite av sommaren då;) nu ska jag försöka vlla, har asont i nacken nu.


15:e Oktober

God morgon alla sjusovare;) hehe är uppe tidigare än vanligt men snart kommer familjen och hämtar mig för vår lilla tripp till Ullared:) Även att det är tidigt så känns det inte lika stretigt att gå upp för ska bli kul att komma iväg lite, känner att man behöver det och förhoppningsvis kan jag sova i bilen om mammas nackkudde hon skulle ta med sig är skön. Får ta med min egna kudde också, så har jag bryggt kaffe så jag har i min termosmugg (extra starkt) hehe.

så här pigg ser jag ut idag

Och kände att jag tar på mig en skönt stickad tröja och scarfs så känns det bekvämt hela dagen:)
Så det blev den scarfsen och denna fina tröja vi har på Lindex med en zebra på:)

Fin va?:) den är lite längre så har jeansleggings till så kommer vara skönt hela dagen och lite värme för nacken är bra med, det behöver jag för den är kass just nu:(

Jag hoppas vi kommer hem i någolunda til så man får fredagsmysa med älskling lite för är behövligt, men när syrran är med så vet man aldrig när hon är färdig för att dra hem;)

Nu måste jag hälla upp kaffet för snart står dom utanför.

Ha en bra fredag, det kommer ialla fall jag ha:)

God kväll bloggläsare, slutat för dagen:)....

img_0236 (MMS)

God kväll bloggläsare, slutat för dagen:).   Sitter här på stationen i Växjö och väntar på tåget som går 18.59. Så sitter här och tänker på allt möjligt. Och den jag tänker mest på är min sötnos Anna som bor i Eskilstuna:( saknar henne så mycket och allt kul vi gör ihop, man tänker på de gamla tiderna och då saknar man henne ännu mer:( Jag hoppas vi kan ses snart och hitta på saker vi brukar göra och bara prata massa som vi alltid gör:) <3 ... Sen är man festsugen och vem festar jag inte bäst och roligast med om inte med min Anna:)          Imorgon är det då dax för en tripp till Ullared:) ska bli kul men åker vid halv 6 så upp tidigare än vanligt på min lediga dag:( nä ut och vänta på tåget.


14:e oktober

God morgon på er.
Idag är sista dagen denna veckan på jobbet i Växjö och ska faktiskt bli skönt för denna helgen är ingen press eller stress så för hoppningsvis mer sömn. Men först ska man till Ullared i morgon med familjen så blir att upp tidigt, tidigare än jag går upp nu:( men kan sova i bilen:)

Igår va inte min dag, tyckte inte det gick bra på jobbet sen kommer man hem med jättehuvudvärk och nacken va förjävlig. Sen ringer hon som först ville ha bilen och säger att hon inte vill det för något att kommit upp, då blev jag väldigt deppig för pengarna hade behövds nu:( Sen bara för det så blir maten för salt. Och inte nog med allt detta så skulle jag köpa nytt pendelkort så där rök 1 400:-:( Får hoppas denna dagen går bättre i alla fall.

Tim tränar ikväll och jag kommer hem vid 20 sen ska syster sova över här så hon slipper köra ända från kalmar vid 5 i morgon. Ska bli kul att komma iväg och göra lite annat.

Måste ut och skrapa dom där jäkla rutorna nu.

ha en bra dag.

Rosa bandet


Nu har vi kommit halvvägs med försäljningen av rosa bandet och vi på Lindex har fått in flera hundra tusen som går direkt till bröstcancerforskningen. Rosa bandet kostar 25 kr och utav dess går 24 kr direkt till forskningen och den ynka enkronan är för tillverkningen av själva rosa bandet.

Varför har inte du köpt något rosa bandet?
* gjorde det förra året
* en hit och dit som inte köper gör väl inget
* har inte 25 kr på mig

Är något av dom här alternativen nått som stämmer på dig så Skärpning, vi på Lindex har fått höra många bortförklaringar under dessa tider och man förstår inte riktigt alltid vad människor har i tankarna.
Varje år görs en stor insamling till cancerforskningen för pengar krävs för att kunna fortsätta och för hoppningsvis hitta bot därför är det viktigt att alla hjälps åt med detta, du vet aldrig när någon i din närhet drabbas och jag tror du då vill att dom ska bli bra. Men för de så behövs dina uppoffringar också, offra 25 kr till rosa bandet nu så har du hjälpt till på vägen.

Vi på Lindex har också en klädkollektion som heter Pink Collection och som är detta året designat av
Narciso Rodriguez. 10 % av försäljningspriset går till bröstcancerforskningen.
Gå in på vår hemsida och kolla på kollektionen och så finns det 2 småfilmer, en med vår superduktiga modell Carmen Kass då hon fotograferas för kampanjen och en film då Narciso själv berättar lite vem han är och hans tänk om hur mode ska se ut för honom.

http://www.lindex.com/se/StartPage/StartPage.aspx?c=pinkcollection5



Nu sitter man i soffan och jag vägrar gå u...

img_0350 (MMS)

Nu sitter man i soffan och jag vägrar gå upp innan jag ska till sängen.  Har så jävla ont i fötterna:( Tim och jag tittar på fotbollen och hoppas Sverige vinner mot Holland ikväll:) KOM IGEN SVERIGE!!!  Har ätit torskpanetter med potatismos och remouladsås:) mumma!:) Sen blir de nog popcorn till fotbollen. Nä nu sjunger dom nationalsången så måste sluta nu;) (fotbollsnörd)


11:e oktober

God morgon på er:)
Idag är det måndag igen och dax för jobb Växjö, vilket är kul men måndagar är inte min dag. Och inte nog med det så är det frost ute så ut och skrapa bilen snart uscha *brr* kallt!

Idag åker Anja och Micke till Egypten, hoppas ni har det superbra:) <3

Har så jäkla ont i mina vader känns som man har stora knutar i dom:( är väl lite träningsvärk efter helgen med mycket gående i klackar.

Och ikväll är det träning för pojkarna så då är man själv när man kommer hem vid 8, men kanske smiter in till Hanna för hörde ryktet att Jocke bakar bullar idag och vi vet att dom är goda;)

Och idag ska min tärnklänning lämnas tillbaka så Tim fick ta med den i firmabilen så hoppas han inte glömmer att lämna den sen. Kommer lägga in lite fler bilder från bröllopet sen när jag fått in dom i datorn:)

Nu måste jag ut och skrapa rutorna:(

ha en bra dag.

Dagen efter en fantastisk dag

Då va det en vanlig söndag igen tröttare än vanligt men det är det värt, för i går gifte sig mina under bara micke och anja och jag var tärna. Vi hade jättekul hela dagen, den va perfekt:)
Anja och jag hade fullt upp hela morgonen då klockan ringde vid kl. 6.00 sen va de inte en lugn stund:) Först make up hos beauty center hon va superduktig och jättegullig som gjorde Anjas makeup.
Sen tog vi taxi till frisören, vi va hos bergfeldts och den tjejen va också jätteduktig och Anjas hår blev jättefint:) Jag gjorde mitt hår själv och blev väldigt nöjd:)
Vi blev lite sena där för skulle till fotografen vid 11 men kom nästan 11.10 för micke och olle skulle hämta oss hos frisören men både dom och vi va sena. Men fotografen va inte arg ialla fall. Det var han och hans fru som hade hand om fotograferingen vid slottet hon fixade med smink och så allt såg bra ut i bild, dom va jätteduktiga och roliga:) Så dom va med under hela dagen och på festen efteråt så mycket bilder blev det:)
Så blev klockan 12.55 och gästerna hade satt sig i kyrkan, då kom vi på att psalmen och rispåsarna låg i bilen för blev väldigt stressigt och rörigt så tog aldrig ur den kassen. Så Micke sprang ner och ut ur kyrkan och bort dit kan man säga att han va svett när han kom tillbaka (sen va han nog rätt nervös samtidigt) men vi coolade ner och ställde oss framför dörren och väntade på kyrkklockorna, sen marscherade vi in vilken upplevelse att gå där och alla titta på en riktigt häftigt:) Och så speciellt nervös för min vers jag skulle läsa va jag inte faktiskt det gick jättebra tyckte alla:) Och blev väldigt känslomässigt när dom skulle säga sina kärlekslöften till varandra då Brast det för Micke och fick knappt fram ett ljud (då börjar ju en själv också gråta) men Anja bet i hop och sa sina rader utan problem vilket va väldigt starkt gjort:)
Sen gick vi ut och jag direkt ner till utgången och börjar dela ut rispåsar till alla som vi skulle kasta. När det var färdigt och alla hade kramat om dom så skulle de tas fler kort med hela släkten och vi och så klart ville ju min familj ha bilder på mig och Tim ihop så finklädda:) Dom får ju inte se de så ofta så jag hoppas dom tyckte jag va fin:) Tim blev helt stum när han såg mig komma gående så det är ju ett positivt tecken;)
Sen drog Olle, jag, Tim och Rickard till festlokalen för att fixa det sista innan alla kom, sen ringde vi dit brudparet men tog sin tid och visade sig att bilen hade tappat avgassystemet så det släpade i marken (det var en gammal fin cadillac som dom åkte i) men dom kom fram i alla fall:)
Sen alla tal på festen sen vissa kunde man bara inte låta bli att gråta till för så fint, men ett av de finaste tal var från brudgummen själv då jag och Olle fick ett tack för att vi ställde upp så, sen när han skulle börja tala till sina föräldrar så sprack det för honom igen och började gråta och bara att se hans pappa också börjar grimasera fick en att börja gråta direkt det va väldigt känslosamt tal.
Ja sen har ni ju fått se bilder från festen hur det gick till och hur det såg ut:)

Nu hoppas jag ni Anja och Micke får en underbar smekmånad i Egypten, bara njut så ses vi när ni kommer hem då blir det en helkväll med bilder och mycket prat om bröllopet och resan:)

Vad har hänt i dag då?
Ja har haft en spekulant och tittat på min bil och hon vill köpa den så vi ska fixa affären i veckan:) Så skönt att få den såld:)
Sen ringde Hanna i panik att hon skulle visst stå i kiosken i Lenhovda på hockeymatchen och skulle stå där själv för ingen annan hade kommit så jag ställde upp och åkte med:) vi kom när det hade gått halva första halvlek så va bara att sätta igång och steka hamburgare och koka korv (lite smått panik). Men vi sålde väldigt bra, fick ihop en bra summa men är väl för att vi är så snygga hehe rena dragplåstret i Lenhovda;)

Nu ska jag gå och lägga mig för i morgon börjar allt som vanligt igen. Och ni som undrar så har inte sovit ut än så får hoppas det blir nästa helg mer sovande, lite sjukt när man börjar planera när man ska sova:(

God natt på er.

Paketöppning

img_0347 (MMS)

Paketöppning


Sist men inte minst bröllopsdansen:)

img_0322 (MMS)

Sist men inte minst bröllopsdansen:)


Tårtskärning:)

img_0300 (MMS)

Tårtskärning:)


Här har vi bröllopstårtan:)

img_0294 (MMS)

Här har vi bröllopstårtan:)


Jag ikväll:)

img_0293 (MMS)

Jag ikväll:)


Då va det kirat som man och hustru:)

img_0289 (MMS)

Då va det kirat som man och hustru:)


Jag färdig med håret och ska klä på mig kl...

img_0287 (MMS)

Jag färdig med håret och ska klä på mig klänningen:)


Jaha då va de hårets tur:)

img_0284 (MMS)

Jaha då va de hårets tur:)


Kan ju gissar vart vi är nu;)

img_0283 (MMS)

Kan ju gissar vart vi är nu;)


dagen D;)

hehe på ett positivt sätt inte den fruktade dagen D;) Vi har varit uppe sen 6 ungefär, eller jag låg kvar medan hon duschade för kan ändå inte vara båda i duschen så passade på att ligga och vila:) Försöker tänka att vara nervös nu är onödigt när det är 6 timmar kvar tills vi står i kyrkan och så mycket annat man ska göra innan så man ska inte behöva vara det än, men sen när man väl står vid dörrarna och kyrkklockorna klämtar då är det dax för panik;) hehe säger jag som bara är tärna, hur ska det gå när jag väl gifter mig ska jag svimma då eller???;)


Nu ska vi snart gå ut beautycenter och fixa makeupen sen frissan vid 9.


håll tummarna för oss.

dagen innan:)

Ja då va det dagen innan bröllopet och jag och bruden har en tjejkväll hemma hos henne medans blivande maken och hans bestman sitter på ett hotell och vet inte vad dom gör. men vi har middag och lite spa ikväll med lite god dricka också:)

Idag har vi också varit på genrep i kyrkan så nu jävlar är man nervös hehe för ska läsa en vers i kyrkan så kommer vara jättenervös innan:( men får jag lite skumpa innan så går nog allt bra hehe.

kommer skicka in lite bilder då och då vad som händer och sker hos oss innan själva bröllopet börjar i morgon kl. 13:)

Ha en bra kväll för det kommer vi ha men får snart lägga oss för blir tidigt till make upen i morgon redan vid halv 8 så fullt upp som vanligt så sova blir på söndag hoppas jag i alla fall hehe.

Göra sig fin till böllopet i morgon:).   A...

img_0282 (MMS)

Göra sig fin till böllopet i morgon:).   Anja och jag har tjejkväll nu kvällen innan och har lite hemmaspa med vin och martini:) kommer nog fler bilder under tiden innan bröllopet:)


Tjena på er:) nu är dagen slut! ...

Tjena på er:) nu är dagen slut! Hur har er dag varit? Själv ha jag haft det bra sitter på tåget hem från Göteborg nu så är hemma vid 22.00 ungefär så blir att gå och lägga sig direkt. Emelie och jag sov nästan hela vägen dit idag så de va skönt och nu efter vi ätit (köpte med oss donken och burger king till tåget) så kommervi snart sova igen det är skönt att vi åkertåg eftersom då kan man få lite extra sömn då. Men idag har det varit mycket givande och kul att träffa tjejer från andra Lindex. Kul också att se hur sverigekontoret ser ut:) idag har vi då haft ledarskaps-& feedbackutbildning och e superbra förläsare:). Nä nu ska jag vila lite, om dom kunde skruva ner volymen på den som pratar i högtalarna. Blir inte mycket bloggande morgon eller lördag då det är bröllop men en bild på brudparet kommer nog in:)


För tidigt!

Morgon på er (god är den ju inte vid denna tiden), fick gå upp vid 4 idag för idag ska jag och Emelie till Gbg på ledarskapsutbildning och den börjar vid 10 och ja då måste man ta ett såhär tidigt tåg:( det som går efter är inte i Gbg förrän vid halv 11, förbindelser till Gbg är dåligt för de flesta går direkt till helsingör.

Så idag sitter vi på huvudkontoret mellan 10-17 sen går tåget vid 18.00 igen och är hemma här vid 22.00 så direkt till sängen blir det sen upp vid halv 7 imorgon och gå på personalmöte i min hemmabutik som börjar vid 8 och slutar 10. Sen vidare till syster och fixa lite, sen är det repetition i kyrkan vid 14 sen vidare hem till syster igen då det är kalas för Pelle fyller år, sen hem till anja och ha lite girlsnight dagen innan den stora dagen.

Så ni kanske förstår att jag börjar bli rätt trött eftersom jag vaknat vid 4-5 varje morgon i typ 2 veckor nu och haft fullt upp hela tiden:( Så på söndag är ingen ide att få tag i mig för då sover jag hela dagen;)

Nu får jag väl ta och dra till tåget så jag inte missar det.

ha en bra dag när ni väl vaknar..

visst ser jag glad och entusiastisk ut idag:P hehe man kan inte begära gladare miner   vid denna tiden.

God morgon på er alla sovit gott?:). ...

God morgon på er alla sovit gott?:). Sitter på stationen i Växjö och väntar på bussen till Samarkand. Igår blev jag riktigt irriterad när jag hörde på radion påväg till jobbet att SD hade stormat ut mitt under predikan bara för att hon började prata om främlingsfentlighet... Predikan nuförtien innehåller ofta sånt för va Gud för sånt eller???! Nej det va han inte för hur ofta har man inte hör meningen behandla alla lika för alla är Guds barn??? Jag är ateist men vem har aldrig hört de?? Ska ni vara med i politiken så skärp er, ni ska inte tro at ni kan göra som ni vill för det. Och så är kungen där det ä väldigt respektlöst!!! Nu kommer snar bussen hoppas jag för är askallt ute, måste köpa vantar och en stor mysig halsduk. Ha en bra dag.


Nu va äntligen dagen över och sitter på...

Nu va äntligen dagen över och sitter på stationen jättehungrig. Idag har det gått sådär, i alla fall när jag började med fashion på underkläder hur mycket som helst och lite plats. Kunde verkligen inte tänka det stod bara still, så kändes som att jag va helt ute och cyklade vad jag än gjorde så jag måste sova lite så får jag fortsätta i morgon. Tim skulle i alla fall ha maten färdig när jag kommer hem, han skulle göra spagetti och köttfärssås för min skull. Det är nämligen så att Tim äter inte det egentligen för åt de så mycket som student så vi har inte ätit det mer än en gång sen vi träffades men nu får jag det äntligen för att pigga upp mig:) En kvart till tåget går, seeeegt:(


5:e oktober

God morgon (för mig är det inte det men kanske för er)
Är jättetrött och uppgiven just nu, att vara borta 13 timmar om dagen tar på en och då orkar man inte med annat negativt som kommer fram så man vill bara gömma huvudet i sanden och vakna upp på en ny plats eller ny tid då allt är bra igen. Allt känns väl värre när man är så trött som jag är och inte kan sova och så kommer det vara hela veckan igenom, ingen sömn men problemen slutar inte komma för det tyvärr.

Får inte ta med detta negativa till jobbet för då blir bara dagen skit och det behöver jag inte just nu.

Söndag = sova hela dagen (längtar)

skulle inte vara fel att vinna på lotto just nu heller det löser lite av skiten iaf.

Och ni som är ute efter en billig bil kolla in min på blocket:

http://www.blocket.se/kalmar/Saab_900__superbra_vinterbil__29255788.htm?ca=18&w=1

ha en bra dag, måste dra till tåget nu.

go kväll

Hej på er, här är det verkligen livat.... inte. Är övertrött så springer runt som en dåre här hemma så snart slocknar jag efter min vakna natt. Det är så man längtar tills söndag då man kan sova hela dagen;) hehe
Idag har jag hängt om bassortimentet på underkläder så det blev fint:) Imorgon är det fashion på underkläder som ska göras det kommer ta en och en halv dag ungefär.

Nä nu måste jag sova.
god natt på er.

4:e oktober

God morgon på er, hoppas ni sovit gott.
Det har inte jag:( vaknade vid halv 2 sen har jag bara slumrat lite så är astrött, Tim låter förjävligt när han sover nu när han är förkyld och kunde inte somna för det. Han gnyr jättehögt och går inte att få stopp på, men sen vid typ 5 så vände hans sig på sidan mot mig och blev tyst men gissa vad som började då?! Han börjar att snarka istället:( Riktig skitnatt och mindre sömn blir det i veckan då det händer mycket:( skulle behöva en veckas semester och bara sova efter dessa veckor.
På torsdag ska nämligen jag och Emelie (min handledare) till Göteborg på ledarskapsutbildning vilket ska bli kul, men tåget går härifrån vid 5 på morgonen sen är jag hemma igen vid 22.00 så blir sängen direkt.
Sen på min lediga dag på fredag så ska jag på personalmöte i Kalmar vid 8 på morgonen sen vidare till kyrkan för genrep inför bröllopet. Sen hem till syster och hennes sambo på kalas då han fyller år, sen hem till Anja för att ha en girlsnight innan bröllopet (micke får sova någon annanstans). Sen på lördag på bröllopsdagen så ska vi vara hos sminkösen vid halv 8 (ni börjar se mönstret va) sen är man väl igång till sent på kvällen.
Så på söndag då är det sova hela dagen som gäller för att orka med veckan igen.

Nästa helg då är det Ullared på fredagen så blir tidigt att åka, sen lördag så är det kräftskiva och sen sova hela söndagen igen:( Sen är inget inbokat under helgerna så då blir jag en normal människa igen förhoppningsvis;)

Nu ska jag försöka sminka över mina påsar under ögonen så jag ser lite normal ut.

Ha en bra dag.

Titta vad som fortfarande lever och t.o.m ...

img_0271 (MMS)

Titta vad som fortfarande lever och t.o.m blommar:) denna blomlåda har stått i vatten jättelänge men ändå så lever denna och blir större och blommar hehe man kan tro att jag odlar ris;)


söndag

Igår va det en rolig dag hehe för då va det dags för möhippa och svensexa, både killarna och tjejerna träffades innan och väntade på att paret skulle komma till ikea då killarna hade fått Anja att få med sig Micke dit för att kidnappa honom så hon trodde att hon bara hjälpte dom men där va vi med.
Informationen sa upp i högtalarna registreringsnumret på deras bil och bad ägaren komma dit där killarna stod och väntade medan vi tjejer gömde oss vid toaletterna dit dom skulle komma sen och tvinga han att byta om, då blev Anja glad när hon såg oss där sen hehe. Det var bara in på toaletten för henne och byta om och så fin hon blev, har kortet nedan i förra inlägget. sen bar det av hem till dom och ge henne en lista på saker hon skulle ha med sig, både sånt hon behövde och sånt som bara skulle förvilla henne som t ex aluminiumfolie. Sen gick vi till stan och hon fick ett block, penna och en engångskamera då hon fick i uppdrag att fråga folk om äktenskapsråd och ta ett kort med dom:) Tog litet tag innan hon började komma igång.
Sen tog vi lunch på Zorbas och sen förde vi henne till nästa stop vilket var på västerport spa där vi bubblade, bastade och sånt, vi tog en badritual ihop vilket är att man får en påse med olika saker t ex ansiktsmask och skrubb sånt så man kan ta hand om sig. Där hade vi det jätteskönt och ville inte lämna stället:) men klockan började bli mycket och vi skulle träffa killarna hemma hos dom vid kl. 18 så började gå kringelikrokar hem så hon inte förstod vart vi skulle och tog på henne ögonbindeln och gick upp för trapporna och killarna va knäpptysta medan vi gick in och satte henne i soffan och lät henne sitta där utan att se medan alla samlades runt henne:) Sen fick hon ta av den och få en glad överraskning.
Nu va det nämligen dags för den nakna kocken att visa vad han kunde i köket och bevisa vilken bra make han skulle bli:) Vi skulle ha 3-rättersmiddag och han fick inte någon hjälp mer än att han fick veta vad alla rätter skulle innehålla:) Sen hade han livlinor han fick utnyttja om han sprang ut på ballkongen och skrek och till oss så fick han hjälp med en grej.
Vi blev faktiskt förvånade hur god maten blev och hur bra han lyckades hehe eftersom ingen av oss sett han stå i köket innan;) Sen pratade vi och drack hela kvällen så det blev en riktigt lyckad dag/kväll som vi inte kommer glömma:)

Killarna då vad gjorde dom?
Jo dom drog till Emmaboda och körde gokart och han fick gå runt och sälja gamla saker vilket verkade gått rätt bra. Men något som han nog ångrar är att han sålde sin Hv71 tröja med alla autografer i guld från guldlaget förra året som Olle gav honom samma dag, han fick 600 kr för den vilket kunde gett mycket mer men en pojkes pappa blev glad att få köpa den till sin son som skulle bli överlycklig för den och då kvittar pengarna.

Sen höll dom visst på att bli utkastade från mc donalds i Nybro haha men så fick man höra vem som hade börjat tjafsa om att mickes klädsel va kränkande och man bara skakade på huvudet (han är helt dum i huvudet, inte konstigt hans projekt gått åt pipan med den inställningen) herregud man skäms, så mc donalds i Nybro nobbar man nu så länge han är kvar.
Och inte nog med de så glömde några av killarna att ställa bort brickan och då när dom väl kommit ut genom dörren så kom en tjej från mc donalds ut och skrek efter som att hon tänker inte städa upp efter dom idioterna!!?? Va fan är det för jävla sätt att springa efter och skrika så? såna har inte inom handel att göra du är ett ansikte utåt och där förlorade ni kunder eftersom en buss med något ungdomslag precis hoppat av bussen samtidigt som hon skrek, dom bara skakade på huvudet åt henne. Hur många gör inte likadant varje dag på det stället?? skriker hon åt alla då eller? Hade jag varit chef hade hon fått en varning för i en sån liten stad går ryktet jävligt fort och då förlorar dom pengar.

Aja nu ska jag mysa med lille Cookie som bara ligger i mitt knä idag och spinner:) Hon tycker inte om när jag är borta en hel dag:)
Så idag är det mest soffan som gäller och sova ut tills nästa vecka börjar då det blir tidigare morgnar. Tim är på bortamatch så ingen hockey för mig för dom spelar i Eksjö och lite långt att åka.

ha en slapp dag.

Gissa vad som händer idag hehe ;)  idag ha...

img_0270 (MMS)

Gissa vad som händer idag hehe ;)  idag har vi möhippa för min kompis som gifter sig nästa helg med min syssling och här har vi snyggingarna:)


Trevligt sällskap man har ikväll;).     Zz...

img_0269 (MMS)

Trevligt sällskap man har ikväll;).     Zzzzz.     Ja idag är det fredag och blir lugnt man är jättetrött för man har inte riktigt fått sova ut än så det får jag göra på söndag. Idag har jag och familjen +Pelle (syrrans sambo) varit i Kalmar och på Öland en sväng. Det är ju Ölands skördefest denna helgen och typ första gången man åkte dit. Mycket husbilar va det, massa folk överallt. Vi va på örtagården så man köpte lite pumpor och kryddor:) Sen åkte vi vidare till matstället för att äta lite kroppkakor *mums* :) sen åkte man hem och hämtade Tim för att åka iväg och storhandla sen blev det pizza till mat och nu sitter man framför idol se vilka som går vidare. Medan Tim snarkar;) hehe Hoppas ni har en bra fredagkväll!


fredag den 1 oktober

God morgon på er, är som vanligt tidigt uppe men idag lite senare än vanligt;) vaknade som vanligt vid 5 tiden idag blir galen och denna gången va det Cookies fel som lekte vid garderobsdörren.

Vad händer idag då?
Jo varför jag är uppe så tidigt är för att mina föräldrar kommer och hämtar mig mellan halv 9, kvar i 9 så måste vara färdig då. Dom ska först till sjukhuset i Kalmar och medans dom är där så ska syrran och jag gå på stan lite och fixa lite grejer. Sen blir det väl Öland hela dagen, typ örtagården, fika på lotsutkiken kanske algutsrums marknad och lite kroppkakor måste man få med också:) Så en dag på Öland ungefär.

Sen hem och och storhandla med Tim sen blir det slappa och laga mat ha lite mysigt.

Just det, det är den 1 oktober idag och hösten är här på riktigt. Vad tycker vi om det??
FY FAN!!! Säger vi åt det då depressionen börjar ta vid sakta men säkert. Men ska det va höst så kan det vara soligt och kallt istället för rusk för då kan man i alla fall vara utomhus och klä på sig sin stora halsduk som jag gillar att gosa in mig i. Ser ut att bli lite halvdant idag, ingen sol än i alla fall så blir väl mulet:(


Så ska det se ut och soligt men tänk denna bilden och det regnar ute, usssschhhhh.

Ja och såg att mitt paket med mina stövlar hade kommit:) hehe så är det när man har Tims mejl till min traderasida såg igår när jag tänkte jag skulle skriva till företaget om vart stövlarna tagit vägen så såg jag mejlet som hade skickats den 27:e att dom hade kommit hehe, lätt att se bland Tims skräpmejl. Men ska hämta dom sen hoppas dom passar annars blir jag ledsen:(

Nu ska jag sminka mig.

Ha en bra fredag.

RSS 2.0