Bakning

Har bakat lite idag, blev precis färdig:)
Det blev chocolate chip cookies och en som heter silviakaka farligt goda båda två och väldigt enkla:)

Recept kommer senare.


Skön start

Nu är Tim iväg hela dan och jag är ledig ser solen när jag stiger upp:) sitter just nu ute och läst tidningen, det är skönt ute solen kommer fram ibland från dom vita molnen och har bara en kofta på mig. Härlig start på dagen alltså och fåglarna kvittrar som galna:)

Idag blir det nog baka lite så man har när folk kommer på fika:) passa på när Tim inte är hemma annars är dom väl slut igen;)

Ha en skön dag alla:)


Grå dag

Förstår den grå dagen som sätter sig i hela kroppen. Kom på vad det va för datum idag och insåg att idag är det 1 år sedan min farmor dog <3
Saknar henne väldigt mycket, min tatuering bestämde jag mig för efter hon dog då det tog väldigt hårt då hon varit som en extramamma för mig och min syster då hon hela vårt liv bott i huset bredvid oss.


High Heels

Sitter och kollar på en film på tv 4 film som heter High Heels som är en amerikansk komedi från 1995 som handlar om 3 transvestiter som vill lyckas och åker runt och hamnar i olika situationer och de som är utklädda till kvinnor är Patrick swayze, Wesley Snipes och John Leguizamo väldigt fina och roliga film:)


"Rainy Day"

Ja idag är ingen utomhusdag kan man ju säga:(
Fick sovmorgon idag vilket va väldigt skönt och när man stiger upp är det mörkare än vanligt då ser jag att det verkligen ösregnar och haglar samtidigt:(
Men när det tog en paus passade jag på att åka till mataffären för att stooorhandla så nu är det gjort och börjat ösregna igen:(
Nu tänker jag sitta inne i soffan tills jag ska börja jobba vid 14.
Skulle egentligen åkt in och köpt ny dammsugare idag men när det är sånt här väder vill man inte ut så får bli på lördag när jag ändå jobbar och har bilen.

Haft mycket energi dom senaste kvällarna så har när det varit reklam på tvn så har jag hoppat upp och gjort nån nytt som diska, tvätta och sånt, rätt skönt när det kommer automatiskt och inte att jag måste.


Härlig avslutning

På denna helgen:) har varit på en löparrunda med crossfit övningar efter halva vägen.

Nu är det årets första grillning med kokta grönsaker och beasås:)


Stundens vårkänsls

Idag har varit en skön dag:) vi började med en promenad vid 9 tiden och fick frukost hos tims föräldrar, sen när vi skulle gå hemåt igen då va klockan 12 och då va solen framme och jätteskönt ute så fick såna vårkänslor så vi gick förbi kiosken och köpte glass:)

När vi kom hem började jag rensa i buskar och hälla på konstgödsel på mina land så det börjar växa:) Tim fick i uppdrag att ta ut våra utemöbler och grillen så sen ska vi grilla:)

Snart kommer tims föräldrar på fika då jag gjort citron och Limepaj som blev poppis på jobbet:)


Lördagsmys

Idag har man umgåtts med mina föräldrar, syster och lilla söta Maya:) hon är för härlig, hon ligger med stora ögon och tittar och skrattar hela tiden. Hon är om en vecka 3 månader men redan vill hon sätta sig upp hon spänner hela kroppen men kommer bara en liten bit men hon är så himla tidig så syrran och vi andra tycker det går för fort;)

Nu har Tim och jag ätit kycklingpaj och precis kommit hem frånKalmar och gått på bio, sett Hunger games och den va bra spännande men man kunde ju lista ut hur det skulle sluta och det tycker jag är tråkigt när det är förutsägbara slut:)

Hoppas ni har/haft en härlig lördag.




Tips

Har hittat en god frukost/mellanmål/lunch vilket som, för det är nyttigt och mättande. tar vanlig kesella naturell lätt och köper en funlight t ex jordgubb och blandar i och det är som Alex på jobbet säger att det smakar som yoghurt som man åt som barn men utan bitar:)
Den är väldigt mättande så ibland orkar man halva så har man till nästa mellanmål:)

Allt detta på typ 190 kalorier:)


Tattoo

Då va äntligen tatueringen gjord:) är nöjd och se om jag kommer bygga runt den senare, men nu har jag i alla fall texten "efter regn kommer solsken" som betyder mycket för mig efter att farmor dog<3


Födelsedag

Jaga så va man 25+1 då hehe väldigt jobbigt för mig faktiskt, ville inte fira mig egentligen men för att vara snäll så hade jag fika med min familj och tims föräldrar plus hans farmor:)

Jag hoppas inte Tims bröder tog illa upp men ville inte fira mig och inte ha fullt hus:( Har ju det problemet att jag vill vara alla till lags men funkar inte alltid:(

Sen när alla åkt då tog jag och Tim en löparrunda med paus för crossfitövningar så är riktigt trött i benen.

Va också ute igår med Hanna och Cattis, hade jättekul så tack tjejer:) <3
Man va ju lagom pigg idag då att städa hehe men gick över men flåset va förjävligt mycket sämre efter alkohol så måste ha några vita helger nu och satsa på löpet nu.

Nu äter vi kvällsmat, det blev omelett med bladspenat, grillkorv och kidneybönor:)

Fick en så fin ram med bilder av lilla Maya så den står på finaste plats hemma:)

Och i morgon ska jag äntligen tatuera mig:) wiee:D


Mellanmål

Gott mellanmål som mättar. Kesella vanilj och blanda i nötter:)


Annandag påsk och ledig dag

Har varit ledig idag vilket va skönt:) Tim och jag åkte in till Stadium igen då dom har haft 25% på allt denna helgen. Vi va där i fredags med och då köpte jag ett par nya löpartights och idag behövde Tim köpa nya träningsskor då hans fivefingers skor spruckit och han måste hålla sig till liknande skor då han tränar crossfit. Så han fick tag i ett par och jag köpte ett par löparhandskar då jag fryser väldigt mycket om mina händer nu när jag är ute och springer. Dessa är vindtäta och håller sig torra:)

Sen sprang vi in på media markt och kollade priser på dammsugare då vår är sönder. Och vi är sugna på Apples MacBook air:)
Köpte ett Xbox spel så jag också har nått kul att spela så köpte Fable 3:)


Besatt

Detta nya spelet på telefonen blir man besatt av. Det har fått wordfeud att kännas tråkigt.


Bilder från dagen på landet:)


Njuter av påskdagen

Min lilla söta systerdotter är fin idag:) <3


Aldrig mer

Jag sitter nu på donkan och har som vanligt svårt att bestämma vad man ska äta, jag äter typ aldrig här och när jag gör det så köper jag kycklingsallad men min favorithamburgare är mcfeast men tänkte testa nytt så tog MBacon som är nu men det gör jag inte om! Den smakade verkligen ingenting och torr blä så när man för en gångs skull är onyttig så skiter det sig.


Förberedelser

Ska snart iväg till mina föräldrar på lite påskfirande. Tim är i duschen och vi ska stanna till på donken för lunch då han är lite bakis idag;) hehe hämtade honom i natt så man är lite småseg i bollen:)

Köpte flera kinderägg igår som jag nu skärt bort lock på så jag kan fylla dom sen med vit chokladmousse. Har inte köpt kinderägg på flera år så kul att se vad för små leksaker som döljer sig i dom och en sak av dessa har jag ingen aning vad man ska ha det till, annars va det 2 pussel några bilbilder som ändrar sig när man vickar på dom, vet inte vad det heter. Sen små figurer så lite samma koncept som förr i tiden:)

Hoppas ni har en härlig påsk, idag lyser solen i alla fall:)


Lustig

Ja idag vet jag inte vad det är med min kropp, jag vaknade av rejäla hugg i nedre delen av magen på vänster sida så visste inte vart jag skulle ta vägen sen kändes det mest när jag satt upp och känner det fortfarande vet inte vad det kan vara:( någon som kan ha en aning? Så ikväll känner mig också febrig (men har inte feber) och lite snurrig.

Hoppas det går över för inte kul när man sitter hemma själv och mår så:(

Tröstar mig med lite såna här i alla fall.


Längtar

Vann denna fina fjällräven jacka på tradera och längtar tills jag får den för letat länge efter en sån vårjacka:)

Har nästan sålt allt jag lagt ut på tradera också så lite plus i kassan:)


Påskafton

Idag är det påskafton och ska jobba 12-16. Sen hem baka lite tror jag tills i morgon då det blir påskmiddag hos mina föräldrar:) Tim ska iväg ikväll så ingen som kan äta upp det jag bakar i förtid;) hehe

Så dessa ska jag göra, det är kinderägg med vitchokladmousse fyllning och äggulan är av aprikossylt. Inspirationen fick jag av en som bloggar om bakning så bilden är från henne.

Http://Mskafferi.blogg.se


Nöjd:)

Nu har Tim och jag varit på Ikea och handlat sånt jag ville ha stående på tv möbeln och är väldigt nöjd nu hur det blev:) gillar enkelt och med någon färgklick.

Vad tycker ni?
Här är en före och efterbild.


Glad Påsk

Ni får ha en glad påsk, jobbar 12-19 sen vidare till Tims föräldrar på grillning. I morgon är jag ledig, ska bli skönt. Tim har ju 5 dagar ledigt väldigt fuskigt tycker jag själv jobbar jag lördag sen är jag ledig söndag och måndag i alla fall:)

Vikten går åt rätt hålll, sprang 5 km igår och tog helt slut på mig själv så fick en bra tid:)
Sen vägde jag mig i morse så har gått ner 1 kg till på denna sista vecka så ett kg kvar till delmålet på min födelsedag som är om 1½ vecka så det ska gå:)

Sen snart dax att tatuera sig, dagen efter min födelsedag den 15:e är det dax äntligen:)

Hade velat hinna baka lite påsksaker tills ikväll men hinner inte det då jag ska jobba så får väl se om man gör det tills på söndag istället då vi ska hem till mina föräldrar.




cake pops hade jag velat göra och påsk cupcakes

Löpning

Sitter nu på tåget hem, skulle tränat på gymmet idag men känner att det är skönt väder för att ta en löparrunda ute istället då jag fortfarande har ont i min handled sen 3 veckor tillbaka så lyfta vikter är ingen ide att försöka och måste komma igång riktigt med löpningen då jag i maj ska springa Margaretaloppet sen väntas tjejmilen i år igen och detta året handlar det om att få bättre tid:) så dax att satsa på löparträningen mer:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113228/images/2012/pic_196893550.jpg" class="image">


Allvar

Nu börjar allvaret på riktigt i morgon träning!


Påsk

Mitt påskpynt:) är inget fan av att ha kycklingar och gult överallt så kör mer mild påskpyntning:)


Äntligen

Nu har vi fått i ordning hemma med by tv bänk och den gamla har
Blivit hämtade. Nu är det bara hur man ska inreda så det jag ställt på tv bänken ska inte vara där utan ska få dit en lampa och lite annat och en hylla till ska jag nog ta dit. Men blev mycket ljusare och öppet så vi är nöjda och rensat bland alla glas vi hade så skänkt bort lite och slängt, man har ju då mycket olika. Så detta har tagit hela helgen till nu så nu sitter vi i soffan med kaffe och kollar slutspelshockey:)

Här är en före och efterbild:)


RSS 2.0