Underhållning


Påväg hemåt

Sitter just nu på bussen hem, idag är det inte lika skönt ute blåser och molnigt:( Man fick fan skrapa rutorna på bilen på morgonen det tycker jag inte om:(

Börjat använda bluetooth hörlurarna jag fick av Tim och är väldigt smidigt man slipper sladd och dra upp mobilen för att byta låt eller svara i telefon allt går med dessa:) Ville ha såna för att slippa sladd och att snäckorna åker ur när jag springer men dessa sitter på plats:) Men varit för "snål" för att köpa såna då de inte är så billiga men han visste att såna vill jag ha och att jag inte prioriterar såna saker till mig själv.

Vid 17 sen ska vi på husvisning i Nybro stort fint hus får se om det är nått:)


Tradera

Har lagt in flera aktioner nu så kolla in om ni är intresserade av nått:) mitt alias är izza_


Härlig söndag

Idag är en fin dag och är hemma hos mina föräldrar med syster och Maya. Ska äta lite våfflor då det är våffeldagen idag så vi sitter i "uthuset" där det är varmt och skönt nu när solen ligger på:)


Fin lördag

Nu är det väldigt fint väder:) Ska hämta Cattis på stationen om 40 min så ska vi ha en härlig lördag med mat och lite vin:)

Fixat lite på framsidan, fått ut möblerna dit och borstat av nu vill jag köpa blommor och göra fint men känns som man vet aldrig om denna värmen varar då det bara är mars.

Har nu satt ut lite kläder på tradera så kolla gärna in dom. Heter Izza_


kvällens outfit

Jag ska iväg nu på lite middag så har lite bråttom men lite nya vårkläder som det blev idag:)

Stickad tröja från Cubus 149:-

jeansen har jag köpt innan men är höga jeans från Lindex

nya vita tygskor från skopunkten 99:-

Självklart lite från Lindex nya kollektion:) Väskan är från Holly & Whyte 199:-

och halsbandet från samma för 99:- är bara en tjockare guldkedja med en knop.


Härlig helg

Då va det äntligen helg igen och är helledig:) jätteskönt med detta vädret:)
Är också helt ensam hela helgen då Tim är iväg på cup i Linköping med sitt hockeylag så jag funderar man man hittar på i helgen, finns ju lite alternativ:) • utgång • middag med vän/vänner eller bara ha en helnyttig helg för mig själv då det blev väldigt mycket onyttigt förra helgen. Så bara äta gott men nyttigt, ut och springa och bara njuta av solen och av lediga tiden, bara göra det jag känner för:) blir nog sistnämnda för en gångs skull men min söta Cattis kommer en sväng i morgon ska bli kul för va ett tag sen:)

Blev lite shopping efter jobbet, inget av det jag skulle ha men nöjd ändå:)

Så har mina vänner Olle och Frida blivit föräldrar, stort grattis till er:) <3

Ha en härlig helg allihop:)


Bröllopsklänning

Ja ibland tittar jag på vad som finns i bröllopsklänningar just nu och detta är min favorit hittills:)
Vad tycker ni??


Tar tag i livet

Ja nu va det måndag igen efter en väldigt rolig helg med en riktigt lyckad 25 årsfest i lördags:)
Bara ledsamt att tiden gick så fort så helt plötsligt ska Anna och Simon åka hem igen tillbaka till sthlm:( Men måste åka upp snart och hälsa på, kanske när man fyller år?:D

Inte mått så bra idag igårkväll började jag bli väldigt öm i hela överkroppen, räckte med att man petade på mig så gjorde det ont och det har inte försvunnit:( Sen känner jag mig febrig och som att munsår är på gång i mungiporna vilket jag aldrig får mer än när jag blir sjuk:(
Har inte varit sjuk på jag vet inte hur länge inte sen jag kom till Färjestaden tror jag, ingen sjukdag där sen jag kom dit förutom en dag efter resan med min mage och har jobbat där nu sen Maj förra året.

Men hinner inte vara sjuk för denna veckan är vår efterlängtade kampanj på G med Gwyneth Paltrow som modell, har gjort skyltfönstret i min butik idag och i morgon ska jag in till citybutiken och göra fönster så på onsdag är alla plagg framme så va först med att få dina favoritplagg, du hittar alla plagg på vår hemsida:)

Nu har jag också skickat in massa ansökningar till distanskurser på Linneuniversitet, lite olika webbaserade kurser så jag slipper åka dit på sammankomster vilket är svårt när man jobbar så skickat in till 5 kurser till hösten och väldigt olika inriktningar, från webbdesign till idrottshälsa:)




Mitt födelsedagsbarn:)

Ja idag fyller min allra närmsta vän 25 år så ikväll blir det fest hemma hos oss, har inte träffat Anna på länge (alldeles för länge) men nu äntligen är hon hemma med sin sambo så dom kommer snart sen kommer fler gäster lite senare så ska bli riktigt kul:)


tvserier..

Ibland får jag sån mani på olika serier så jag fixar hela säsongerna sen kan jag sitta timmar och kolla dom. Min mani nu jag haft denna veckan som jag precis sett sista avsnittet på är Kim and Kourtney take New York hehe jag vet inte men har nått för realityserier, man vet aldrig vad som händer och inget förutsägbart som vissa påhittade serier kan vara. På amerikanska kanalen E! så är det ju bara såna serier och vi har den kanalen så därför fastnade jag för familjen Kardashian då hela familjen typ har en egen serie hehe.

Min "förälskelse" är ändå Grey's Anatomy som jag aldrig tröttnar på för det är aldrig samma sak så varje onsdag sitter man nu klistrad och har gjort sen det började:)

Hade en mani på Gossip Girl men sen försvann intresset och så har det hoppat på och av hela tiden men nu börjar suget komma igen att komma ifatt i allt som händer. Nu när jag ändå är färdig med Kim och Kourtney;)

Hehe man måste ju fördriva tiden när Tim är på sin egen träning eller på hockey på kvällarna, har ingen lust att städa hela tiden hehe.

Men inget går upp mot gamla avsnitt med "The 4 girls in the city, in Sex and the city";)





Nya favoriten:)


Present:)

Tim kom precis hem och fick detta av älsklingen:)


årsdagarna blir allt fler <3

Ja idag har Tim och jag årsdag nummer 4 och vårt andra år som förlovade.
Tiden går så jäkla fort så man hinner fan inte med, vad har vi hunnit med på dessa 4 åren?
I resväg 1 utomlandsresa men ska bli fler bestämmer jag! Jäkla pengar som bara försvinner så det blir ingen prioritet på reskontot:( Tråkigt för man behöver ju fräscha till vardagen lite så allt inte bara går i rutin också för man ska ju gifta sig och senare skaffa barn ihop då allt blir mer rutinmässigt så jag vill leva nu medan det är bara vi två att tänka på. Men vi har gjort mycket annat roligt under dessa 4 åren och mycket mer ska det bli:)

Jag är väldigt sugen på att dra på en weekend under min födelsedag bara för att jag inte vill veta att jag fyller;) (åldersnojja) hehe så får se om det blir något annars festar man som fasen på lördagen då Mustach ska till Kalmar men får se, helst iväg:)

Älskar dig Tim så kom hem sen så firar vi med god mat och mys:)



Första året ihop tror jag på springbreak

Herregud vad man såg ut för 2 år sedan;)

Vårfräsch..

Man vill ju gärna känna sig snygg och fräsch nu när våren är påväg, här är det soligt och 7 grader och stigande:) då vill man också våga ha lite färg på sig så har en kornblå tröja med orange naglar och armband:)

Sen har jag just nu problem med blank hy i ansiktet så man känner sig oljig och ofräsch så köpte Lumenes matifying and retexturing primer som jag lägger på innan foundation och ser hur matt min hy ser ut och känns väldigt len:) så ett tips, den kostar 119:- och är värd det om du vill matta ner som håller under dan:)


Pustar ut!

Jag har precis kommit hem från Bilprovningen och lilla bilen svek mig inte, gick igenom prickfritt vilket va väldigt skönt då man har lagt ner tid och pengar på den nu ett tag så skönt att ha det gjort:)

Nu har jag också fått i ordning i sovrummet med nya sängramen och efter allt krångel vilket jag inte tar upp här så är jag äntligen nöjd:)

Här är en före och efterbild, från svart stålram till ek:)


Modern Preppy

Lindex vårkampanj som heter med ett annat namn "Holly & Whyte" där Gwyneth Paltrow är vår nya modell är en väldigt sportig och avslappnad stil som har sitt ursprung från amerikanska östkustens pärlor Long Island och The Hamptons med lite skandinaviska influenser.
mönstren som gäller är randigt, småprickigt och rutigt. Klassiska färger matchas ihop med skarpa färger som orange och grönt.

Jättefina plagg som man kombinera ihop till riktigt bra priser:)

Kolla in kläderna här

Finns i butik den 21:e mars, va på plats!


Vårskor

Är så himla sugen på att köpa vårskor högklackat, kollar på Nelly.se dom har så många jag skulle vilja ha i min garderob men lite dyrt men här är några jag tittat på som jag är sugen på:)






Lindex nya modell för ny kollektion

Ja vi har en ny kollektion som kommer in nästa vecka och till den kollektionen har Lindex lyckats fånga en ny världskändis som modell.

I somras hade vi ju Reese whiterspoon som modell, jättekul att få en stor skådis som modell för Lindex och nu har dom lyckats igen:)

Till denna "modern preppy" kollektionen kan jag som stolt visual merchandiser på Lindex säga att modellen är:


Stoppa tiden!!

Tiden går så fort man hinner inte med förrän helt plötsligt är man gammal.

Ja detta är lite åldersnojja plus lite depression för man inte vet vad man ska göra i livet.

Ingen bra dag alls förstår ni då.

Jag är 26 om ca en månad och letar fortfarande vad jag verkligen vill göra och så känner man att all ansvar och alla vuxensaker tränger på närmre och närmre, själv vill man bara stanna upp och bara ha kul åka på resor med vänner och sambo medan andra frågar när man ska skaffa barn och annat ansvarsfullt.

Allt detta kom fram då jag med mina kriterier inte ens fick komma på en arbetsintervju, jag säger inte att jag är speciell så men hade högre kriterier än vad de tvunget måste ha men är bra om man har så blev besviken så är lite deppig just nu.

Bättre dag i morgon (hoppas jag)
Inte ens träningen fick som den skulle idag:(

Här är sånt som gått så fort de 2 senaste 2 åren.

Winzent föddes för 2 år sen, jag va riktigt blond för 2 somrar sen, fick cookie (katten) för 2 vintrar sen. Vart försvann den tiden?


VårRus i vårt hus..

Ja direkt efter jobbet åkte jag och beställde bromsskivor sen åkte jag till blomsterlandet bara för att pigga upp mig själv då det är soligt ute:)

Så nu har jag donat lite hemma så man får lite vår:)

Färska kryddor hemma, tulpaner, vårskorna framme och vinterskorna borta:)
Nya små blommor i min fina kruka:)


Vilken dag..

Har varit på bröllopsmässan och är nu helt slut av allt men kul va det och mätt är man hehe massa provsmakande av olika slag;)

Men inga klänningar på modevisningen jag tyckte om men har ju ett ta på mig att hitta:)

Här är lite bilder från idag.


Vårfeeling:)

finns inget bättre än att kunna ta fram skinnjackan och conversen då är det vår:)


Härlig helg:)

Ja i helgen är man inte hemma mycket. Igår jobbade jag till 14 sen åkte jag in till stan, tänkte jag skulle ha fixat mina naglar men självklart va det fullt ovanligt nog. Så gick inne på baronen istället och shoppade:)
Sen kom Tim darling in så vi gick lite på stan, tråkigt nog stängde allt vid 16 så man hann inte mycket men blev en ring, ett halsband, en snodd och en topp:) Tim köpte en tröja så båda va nöjda:)
Sen satte vi oss på olearys och tog nachostallrik och två glas vin och kollade på hockey.

Sen vid klockan 18 gick vi till Larmgatan 10 och åt, supergott sen efterrätt så vi va så jäkla mätta, va sugna på bio men gick ingen rolig film så åkte hem och kollade andra chansen istället:)

Vi vaknade för nån timme sen fortfarande mätta hehe

Snart blir det att åka till Kalmar igen med mamma, syster och lille Maya och gå på bröllopsmässan som är på arenan:) Tim har hockey så han får stanna hemma men det gråter han nog inte för;)

Vi testade lite nya mysgott i fredags, båda får för mycket godkänt;)

Dricker kaffe och kollar Vasaloppet för att vakna till:)


RSS 2.0