Crossfit tävling

Ja då va denna delen avklarad och Tim fixa nytt resultat på 81 rep, skitbra jobbat älskling!


PåskÄgg

Ja igår fick Tim och jag ett påskägg fullt av godis från hans föräldrar, gulligt av dom:)
Jag sa direkt att jag ska inte äta nått av det förrän på lördag men Tim började äta lite av det så jag paxade typ 3 bitar jag vill ha sen fick han äta:)

Det som är skönt är att jag har blivit helt av med sockersuget så är inte svårt att låta bli påskägget:) men det roliga är att jag drömde i natt att Tim hade ätit upp till och med mina paxade bitar så blev sur haha, knäppt.
Men känner att äter jag en bit så är det svårt att sluta och då väljer jag att helt låta bli.

Jag unnar mig saker men är helt enkelt inte sugen. På lördagar så köper vi nått gott och ofta blir det naturgodis och sånt med yoghurt. Och då vill jag bara ha typ 5 st brända mandlar med marsipan och några nötter sen är jag nöjd. Sån är jag och känner att jag har kontroll.
Allt är upp till mig vad jag vill unna mig, bara för att det är lördag så måste man inte vräka i sig saker "bara för att" utan jag äter det jag är sugen på helt enkelt, inget fel någonstans alls. Ingen får mig att känna mig tvungen att äta nått bara för att och så är det. Även att andra kommer med den vanliga kommentaren "men det är ju lördag". Vadå är det en checklista på saker som måste göras pga det?
Typiskt svenskt och påtvingat.
Sån va man själv förut men nu har jag kontroll på mitt eget liv:)


MedicinDag

Ja idag har jag känt att något är på gång i kroppen och det är inget positivt. Både igår och idag har jag fått nysattacker som aldrig vill ta slut och idag började bihålorna göra sig till känna och ögonen rann.
Så kutade direkt till Apoteket och köpte kur som förhoppningsvis ska hjälpa denna gången också för har inte tid eller råd att bli sjuk:(
Sen när jag ändå va där fixade jag en medicinkur till min katt också som fått mask i magen, blä!! Så hon kommer tycka om mig resten av kvällen;)

Fixar lite käk, isterband och blomkålsmos:)

Tänkte få ihop ett faktabaserat inlägg snart om myter med träning för oss tjejer. Då många fortfarande är rädda för fria vikter och sättet de tränar på. Men det kommer när jag orkar och har lite mer tid:)


VåffelDagen

Ja idag är det Maria bebådelsedagen, alias våffeldagen:) Och jag måste också ha våfflor:)
Nu tänker ni som känner mig, hur kan du äta våfflor du som är så jävla nyttig hela tiden?;) (eller hur tänker ni så hehe).
Jag har gjort nyttigare våfflor som smakar likadant som vanliga vilket gjorde både mig och Tim glada:)
Så kallade paleo våfflor, men lite onyttig va jag allt då jag bara va tvungen att ha jordgubbssylt på och hade inga jordgubbar för att göra egen sylt så blev sockerbomb burken;) 😱😇

Men här kommer receptet på de nyttiga goda våfflorna:

Till 3 våfflor ( gjorde 3 dubbel sats men fick till 11 våfflor)

3 ägg
1 1/2 dl kokosmjölk
1 1/2 dl mandelmjöl
1 msk psyllium eller fiberhusk
2 msk smält kokosolja
1 1/2 bakpulver
1 1/2 krm salt

• Vispa kokosmjölk och ägg luftigt.
• smält kokosoljan och häll i äggsmeten.
• blanda alla torra ingredienser och häll i äggsmeten.
• pensla det varma våffeljärnet med smält kokosolja och grädda våfflorna gyllenbruna.

Smeten är något tjockare än vanlig så man får hjälpa till att smeta ut den på järnet.

Hoppas ni vill testa dessa:)


Söndag

Hej på er, idag är det söndag och en vecka till har gott. Hos mig har det varit lugnt, under veckan har man jobbat, fikat med vänner, musikquiz på Harrys, grillning + sällskapsspelkväll och idag blir det bröllopsmässan i Kalmar:)

Ja och nu är jag inte rödhårig längre utan är brunett igen och trivs som bäst:)
Blivit lite shopping under veckan med.

https://cdn1.cdnme.se/2113228/6-3/pic_513313ed9606ee332c107dd6.jpg" class="image">


RSS 2.0