Dop för Lilly

Ja då har vi varit på Lillysnuttans dop:) det va klockan 11 och jag med min periodiska fasta får inte äta förrän vid klockan 12 och fikat efteråt va inte förrän halv 1 och då med massa kakor och fina tårtor:) allt va jättegott men när vi skulle åka därifrån runt halv 4 så va vi tvungna att köpa mat till mig då jag kände mig skakig efter allt socker.
Sitter nu i gymmet medan Tim tränar och är så trött sockerkoma så vill bara lägga mig och sova, så får väl se om man bara drar hem sen och sover eller om man orkar med en runda till krögers.

Hade min nyinköpta långklänning på mig från Nelly.com, jättenöjd med den:)


NU är dagen slut!

Ja jag sa ju innan att nu ska jag inte göra mer idag men så blev det inte riktigt;)
Körde ett 7min träningspass där du gör en övning 30 sekunder. Så här:
30 sekunder av:
• jumping Jack
• Wall sit (jägarställning)
• push ups
• crunches
• step up på en stol
• squats
• triceps dip on chair
• plankan
• High knees running
• utfall
• push ups and rotation
• sidoplankan

Du ha Max 10 sekunder att pusta ut emellan för att förbereda dig för nästa. Superbra träning då du tränar hela kroppen. Tightar till kroppen.

Men inte va jag färdig där, nej.
Blev en powerwalk också men började med backträning, rusch uppför sen ner och gör 5 burpees, upp sen ner och 10 burpees och sista upp och ner sen 15 burpees.
Sen började jag powerwalken men för att få upp pulsen ytterligare så efter varje kilometer sprang jag 300 meter. Blev en 7 km runda totalt med löpning sista kilometern.

Nu har jag ätit omelett och ska vika ihop all tvätt SEN ska jag inte göra mer faktiskt;)


Vilken dag

Idag är det nationaldagen, det ända som jag gjort för att fira är äta en bakelse till kaffet;)
Idag har jag varit flitig, klippt gräset, tvättat, åkte hem till syster för att torktumla underkläder då vår är sönder och nu precis klar med organisering av min sommargarderob och packat ihop och vakuumförpackat min vintergarderob:) blev en hel del men skönt att få i ordning:) solat har jag också hunnit så nu ska jag inte göra mer idag:)


Härliga onsdag.

Börjar inte jobba förrän vid 14 så sitter och njuter i solen medan jag väntar på att syster och systerdotter ska titta förbi:)
Sen är jag ledig i 4 dagar ska bli sååå skönt, nästan så man va sugen på att dra ner till Sölvesborg och gå på Sweden rock men det är jag nog ensam om att vilja:(
Får hoppas på fint väder i alla fall annars blir jag sur!


Sommar

Äntligen är den riktiga sommaren här:) 27 grader och sol:D slutade jobba vid 3 så hann hem för att sätta mig i solstolen lite innan jag lagar mat och sen drar iväg till Hanna för att ut och gå:) får äntligen träffa lilla theo också:)


Kalas

Då va vi hemma ifrån kalaset hos tims farmor:)
Här är bilder på det jag handlade igår, en topp och en lång skön klänning(tog kortet nu efter alla mat så glo inte för noga på figuren) hehe


Filmmys

Idag har jag jobbat till 4 och fan vilket väder, det bara dånade i butiken när regnet vräkte ner. Så man har inte lust att göra sån mycket ikväll så Tim och jag gjorde varm smörgåstårta och fixade hem Jack the giant slayer.
Tog ett glas rose och man påverkas rätt fort pga den periodiska fastan hehe så ett glas räckte och nu är klockan över 8 så cola zero resten av kvällen;)
Shoppade lite innan jobbet idag så visar upp det i morgon, färgglada kläder i alla fall:)


Ha en trevlig lördag alla!


RSS 2.0