onsdag

Jaha då va det sista lediga dagen denna veckan, det går så fort så även att man har gjort saker hela tiden så har man mycket man behöver göra fortfarande. Men idag lämnar jag hemmet för lite shopping med Cattisgumman:) Sen vid 5 ska jag träffa Anja för lite träning, ska köra rejält slut på mig eftersom jag inte varit där på 6 dagar men har kört lite träning hemma men blir ju inte samma sak.

Men ändå verkar det som att jag går ner, har ätit mycket onyttigt under dessa dagar men ändå är 2 cm från midjan borta:) Like that!!

Men min tårta blev visst väldigt populär även att den blev misslyckad så är den slut nu:) Först kom Hanna och Jocke som första försökarna och tyckte om den sen bjöd vi hit Tims föräldrar på kvällen och dom gillade den. Ted ville ha en bit till jobbet idag så skickade med Tim en bit:) Och så fick en annan från Tims jobb den sista lilla biten.
Syrran har en bit jag ska ge henne innan jag träffar Cattis.
Trodde inte den skulle gå åt så fort men det va ju skönt:)

Inte sovit alls bra i natt, gick och la mig vid halv 12 men gick inte att somna tankarna flög runt så gick upp och satte mig här vid datorn och kollade runt lite. Sen gick jag och la mig vid 1 igen men fortfarande svårt att somna men till slut gick det så är trött idag.

Kan inte förstå varför jag inte kan sluta tänka på några saker, det är säkert för att jag skäms över det men borde jag inte göra då det inte va mitt fel men bryr mig väl för mycket om vad andra tror om mig.

Men säger bara såhär det som hände va något som aldrig hänt innan och därför vet jag att nått gjordes som inte jag kunde rå för.

Hade/har i alla fall de bästa människorna runt mig som tyckte att jag inte ska skämmas för det eftersom det inte va mitt fel att det blev så.

Talar i gåtor för vissa men då får det bli så för mer sägs inte om detta mer nu!

jag och Cattis <3


Misslyckat försök

Jaha då blev tårtan helt misslyckad som orkade inte ens försöka göra mer på den, nästa gång köper jag sugar paste för denna ville aldrig bli fast så den är jävligt söt. Men fyllningen blev god så är lite jobbigt, skulle köpt marsipanlock ifall så kunde jag bara bytt ut den men ne jag åker inte en gång till och handlar det.

Får se om någon vågar äta den;) Jag har ätit en bit det gick bra men bara man inte får för mycket sugar paste i munnen;) hehe

Aja man måste ju misslyckas innan man lyckas så ska beställa hem allt som behövs till min tårta så borde det gå mycket bättre.

Har liksom aldrig i hela mitt liv gjort en tårta visst är det hemskt men sant så borde inte lyckats helt ändå;)

Nu får mina grannar bli försökskaniner;) Se om dom spottar ut den;) Hon är gravid och gillar sötsaker men detta blir nog lite väl ändå Hanna;)

Hehe passande text va:P


Tårtprojekt igång

Då va tårtprojektet igång nu då:) Har Gjort fyllningen till tårtan som blir en algrensbilar fluff som det heter:) Hoppas det blir gott, men den ska stå i kylen minst 6 timmar eller till dagen efter så den är kall så kan inte göra så mycket mer just nu, jo kan göra sugarpasten bara jag hittar ett recept utan glycerol för det hade ju inte apoteket hemma:(

Mår fortfarande dåligt efter i lördags psykiskt men tänker inte prata om det här så skriver inget om i lördags för vill bara glömma.

Vill bara säga att Cattis I love you girl för du stod vid min sida hela tiden.

Nä vidare till min tårta:)

Outfiten för kvällen.

img_0587 (MMS)

Outfiten för kvällen.


Detta är jag ikväll:) det får duga.

img_7795 (MMS)

Detta är jag ikväll:) det får duga.


25årsfest

Jaha då va det årets andra 25årsfest idag då:) Jag, Cattis och Mange ska till Emmaboda (I kmow) hehe vi ska till Jenny på fest, Tim ska inte med för han är inte sugen på fest så förstår att han hellre är hemma.

Nu ska jag och älsk sätta oss i solen och dricka lite kaffe tänkte vi:)

Jenny, cattis och jag:)


Våffeldagen

Idag är det våffeldagen, ska ni äta våfflor idag?? Det ska vi efter att jag har jobbat.
Jag jobbar 12-18 sen blir det hem till mina föräldrar som bjuder på våfflor:) Har kört ett träningspass här hemma så ska hoppa in i duschen för svetten rinner som fan men är nöjd med min insats:)

6 timmars jobb kvar sen är jag ledig i 5 dagar:) Så skönt och ska göra mycket, ska försöka mig på att göra en tårta för att öva till mitt 25års kalas:)

Jag bara väntar nu på att Hanna ska ha bäbis, ska bli så kul och så man får veta vad det är för kön så man kan köpa kläder snart;) hehe
Kan ju tro att det är jag som ska ha barn men nej inte än på ett tag men kul att köpa babykläder för finns så söta saker:)

Vill rekommendera ett torrshampoo till er som jag har, tycker det är riktigt bra och håret blir som nytvättat och lent:)  Det ända är väl att det luktar som en parfym jag kommer ihåg sen gymnasiet men den gör inte så mycket så bra som detta funkar:)

Det är Lee Staffords poker straight Dry shampoo och kostar 80:- på kicks, testa det superbra:)


Blåsigt

Det är jättefint väder ute, soligt men bara för det så blåser det som fan så man kan ju inte direkt sitta i solen och njuta idag heller:( Mamma och pappa är på stan snart så åker väl ner och kolla läget lite:)

Börjar jobba vid 15-19 som vanligt så har tid på mig att göra nödvändiga ting.

Jobbar idag och i morgon sen är jag ledig 5 dagar ska bli skönt och då blir det mycket hemmagöra, måste tvätta fönstrena sen tänkte jag baka lite kakor som jag kan ha sen till min födelsedag och kanske försöka mig på att göra en tårta så jag lär mig för vill ju göra min egna till kalaset och då måste den va riktigt fin så måste öva:) Sen får folk höra av sig om dom vill komma och fika för att äta upp tårtan sen hehe.

Tänk om man kunde göra dessa tårtor själv:)

Den här hade varit perfekt för mig fast bara en  våning:)
































Denna va ju för cool haha

Härliga vår

Idag är man ledig och det är soligt ute så jäkla skönt:) Syrran kommer på besök hon va också ledig och hade tråkigt så får se vad vi hittar på. Hon kommer med förslaget kosta outlet hehe vad förvånad jag blev;) Så får se om det blir det eller bara sitta ute och sola lite:)

Man är på så bra humör och allt känns så härligt bara pga solen är framme och man kan ha dörren öppen:)

Nu har vi på Lindex fått in vår fina Trenchcoat för 299:- så passa på innan den tar slut. Har fått in en fin kofta också som man inte kunde låta bli:)

Så här kommer lite vårinspiration till shoppingen:)










































Trenchcoat för 299:- vårens stora trend
kofta 299:- Använder den utan skärp för den faller så snyggt och med trekvartsärm som jag gillar:)
Riktigt söt tygväska rätt stor 199:-
Och en väldigt fin klänning 399:- med vita prickar på.

Idag kör jag beiga chinos med conjaksbälte och svart linne och den grå koftan:)

Har ett antal högar med tvätt att ta i ute med, lika kul som alltid. Man kanske kan hänga det på tork ute idag??:)

Senare så ska jag till Tims föräldrar då hela familjeskaran med bihang kommer på middag. Dom gör så ibland då dom köper en stor hela fisk så försöker dom få ihop så alla kan komma. Det är inte lätt kan jag säga, bröderna jobbar på samma jobb så inga problem det är vi bihang som jobbar i butik som är svårfångade hehe men idag gick det:)

I dag är det lillördag så egentligen varför inte bara sitta i solen och ta ett glas vin;) hehe får se hur det blir med det.

Har träningsvärk i magen och armarna idag efter det nya passet jag fick igår så känns rätt skönt:)

Okey tillbaka till solen;)

sol

Äntligen får man njuta lite av solen:) Fast det blåser inte så varmt men skitsamma det är sol:)
Mamma kommer snart på fika sen ska jag iväg till gymmet och träffa min PT för att fixa ihop mitt andra träningspass, för i torsdag så gjorde vi ett rygg och ben pass så nu ska jag få det andra passet också som är mage och armar.

Min katt är så himla feg, hon går bara ut när det är mörkt ute så nu har jag dörren öppen men hon går bara ut om jag är ute hehe knäpp katt.

Just de ska ta bild på soffan me:) Det kommer snart.


tävling




Jag tävlar om 12 underbara Cupcakes från St Heaven Street!

Tävla här du också!

Årets sommarplåga

Denna kommer nog bli årets sommarplåga tror jag:)


Behövlig efter denna natten utan mycket sö...

img_0575 (MMS)

Behövlig efter denna natten utan mycket sömn. Jobbar till 4 me och enligt planerna va det träning på schemat får se hur seriöst det blir med den icke energi jag har just nu. Har mycket att göra på jobbet också så man far som en dåre.


resultatet

Jaha då va jag ju hos min PT igår och gjorde ett nytt träningsprogram med mer fria vikter så har förbannad träningsvärk idag i benen.

Men vågen visade i alla fall mer än jag trodde om man tänker på att jag inte tränat på 1½ vecka och varit hos Anna då det blev mycket mat och alkohol. Men nådde mitt delmål i alla fall:)

Jag började för 6 veckor sedan på 73 kg och med träning 3 gånger i veckan och kalorisnål mat (men också unnade jag mig något under lördagarna) så mitt delmål va att komma under 70 kg på en och en halv månad och det klarade jag:) ligger på 69.5 kg:) Så 3.5 kg ner och nästa delmål är 65kg och det ska nog gå eftersom jag verkligen inte får ha såna långa pauser igen och nu när jag kör mer fria vikter så borde det gå lite fortare. Hade jag vägt mig innan jag åkte förra helgen och tränat så hade det nog varit ungefär 2 kg till men då hade jag fått värsta bakslaget nästa gång då jag hade säkert gått upp nått kg pga helgen så är jättenöjd, så nu är det bara att köra på:)



Men när man går upp idag så får man värsta chocken... Det snöar som fan och är helt vitt på marken:( Och det verkar inte vilja sluta heller, fan ska det aldrig ta slut!! Ska bli flera plusgrader i helgen så hoppas det smälter fort.

Igårkväll fick vi hem vår nya soffa äntligen:) Så är så nöjd med hur vardagsrummet är nu soffan är väldigt stor men rummet blir mer hemtrevligt:) Så nu kan jag bjuda hem massa folk igen som får plats:)
Bilder kommer sen.

Börjar jobba 12-18 så kan sitta och njuta i soffan med älskling lite till:)


Grattis Anna:)

Idag fyller min älskade Anna 24 år:) Grattis gumman och hoppas din dag blir jättebra för det är du värd:)<3 Du får din paket när vi ses i påsk.



 

Nu ska Tim och jag ut på en promenad sen ska jag iväg till träningen, håll tummarna att det blir bra. Sen är det jobb 15-19.

Min ena fina bukett:)

img_0574 (MMS)

Min ena fina bukett:)


Savesmart

Savesmart är en internetsida med flera olika erbjudanden som till exempel ett paketpris på en resa för förmånligare pris, vill du testa nya viner så kan anmäla dig till vinpaketet där du varje månad får hem ett nytt vin och detta kostar 89:-  och du får det enda hem till dörren.

Flera som har testat detta rekommenderar denna sidan för de som flyttar hemifrån då dom kan tjäna lite mer på detta. Dessa kan nämligen pressa priserna ju fler som blir medlemmar och det är gratis. så anmäl dig och se vad de har att erbjuda:)

http://www.savesmart.se/

bilbesiktning

Jaha idag har vi då besiktat bilen och det gick bra:) *pustar ut* blir så nervös när man gör sånt när det gäller bilar för man vill inte skicka in den till verkstan för massa skit.

Sen va det lunch hos mina föräldrar, blev älggryta:)

Igår hade vi det mysigt att bara ta dagen som den kommer. Det va soligt men kallt för det blåste, vi gick på stan en runda och Tim fick för sig att gå till frisören och klippa sig *äntligen* hehe;)
Sen åt vi lunch på stan och jag köpte några buketter tulpaner så är fint hemma:)
Sen köpte vi hem saker till kvällen, det blev liten ostbricka och sen till efterrätt en morotskaka. Och sen kollade vi på film det blev " Tron legacy" den va rätt bra men jag hade problem att förstå vad den världen va gjord för eftersom vi inte hade någon svensk text på filmen och många gånger dom pratade otydligt så va lite svårt.



I morgon är det jobb igen men först ska jag till min PT och ställa mig på vågen (har fått skjuta fram tiden tills imon) och är väldigt nojjig för tror jag inte kommer bli glad eftersom jag inte tränat på mer än en vecka och druckit i helgen så känns inte alls bra men som sagt det har gått 6 veckor och har långt kvar för kör ingen mirakelkur utan riktig mat och mycket träning och prioriteringar vad jag får unna mig. Så bara man ser procentuell skillnad så är jag glad så man vet att detta funkar bra för mig. Men väldigt många undrar hur mycket jag gått ner för det syns så väl på mig att jag måste verkligen gjort det så lite positivt måste ju vågen visa i alla fall.

Ha ett svagt brännsår i pannan som jag och Anna såg i söndagsförmiddag, har ingen aning vad det är men på ett dansgolv vet man aldrig vad som händer för mycket händer i luften och puttande och allt..
Hade superkul med Annastumpan i helgen vi hade en riktig tjejhelg vilket inte är ofta man har..

Några bilder kommer senare, man tog inte så många.



Ikväll blir det massa mys med film och ost...

img_0573 (MMS)

Ikväll blir det massa mys med film och ostbricka och sen har vi en morotskaka i ugnen till efterrätt:) grattis på 3-årsdagen älskling.


3årsdag

Idag är det den 15:e mars och jag och Tim har vår 3årsdag idag:) Och fint väder har vi också, ska ner till stan en sväng och strosa och äta lite mat i solen:) Skulle promenerat ner men Tim orkar nog inte helt med sitt knä idag.

Synd bara att det blåser kallt annars hade det varit jätteskönt. Hållt på att byta lampa i bilen och det är inte lätt i det trånga motorutrymmet fan frös händerna av sig och rev sönder dom innan vi fick ordning på det. Men nu är det gjort och i morgon ska den besiktas så håller tummarna:)

Nä idag ska vi bara ha det skönt och göra det vi känner för att göra.


Påväg hem just nu. Sitter på bussen och är...

img_0571 (MMS)

Påväg hem just nu. Sitter på bussen och är i Västervik så är 2 timmar kvar. Bussen gick vid 8.15 i morse från Sthlm så upp vid halv 6. Denna väskan har jag köpt:) lite större och superfin:) sen har jag köpt en vit poncho som jag har på mig idag för är skönt att kura ihop sig här på bussen och slippa jacka:)


Liggande läge någon timme till. Hade skitk...

img_0569 (MMS)

Liggande läge någon timme till. Hade skitkul igår men blev väldigt full så idag är man inte pigg. Ska iväg och shoppa lite idag också sånt man funderade på om man skulle ha eller inte:) åker hem i morgon på morgonen så det är skönt för sitta på buss nu i detta tillståndet nej tack;) dom andra verkar sova fortfarande så ligger här ett tag till.


Snacks och melodifestivalen:) heja Danny!

img_0564 (MMS)

Snacks och melodifestivalen:) heja Danny!


Nu har groggarna börjat trilla in;). Efter...

img_0563 (MMS)

Nu har groggarna börjat trilla in;). Efter en lång dags shopping så har vi färgat mitt hår och mina ögonbryn för ikväll blir det mello sen rejäl utgång:) det va för länge sen.


Äntligen tillsammans med gumman:) och vad ...

img_0562 (MMS)

Äntligen tillsammans med gumman:) och vad är inte bättre då om inte blanda mördardrinkar som vi brukar;) några shot också.


Nu är jag i Norrköping, kommer fram sakta ...

img_0555 (MMS)

Nu är jag i Norrköping, kommer fram sakta men säkert:) fy fan vilken mensvärk jag har just nu:( här har man väntat på den skiten i flera månader och så kommer den just nu:( men fint väder är det här uppe också;)


Jaha då har man suttit på bussen i snart 3...

img_0553 (MMS)

Jaha då har man suttit på bussen i snart 3 timmar är och 3 1/5 timme kvar. Väldigt fint väder ute också. Man får byta ställning rätt ofta för att inte få för ont i röven:( det är nästan så f****n sover också och det är ju inte så skönt;) Men ska i alla fall bli väldigt kul när jag väl är uppe:)


Står nu och väntar på taxin jag bokade igå...

img_0551 (MMS)

Står nu och väntar på taxin jag bokade igår till stationen. Ska ta tåget till Kalmar sen går bussen till Sthlm 8.30. Ses snart Anna:)<3


trötter

Håller just nu på att laga mat efter att ha storhandlat och lite annat. Jobbat 8-16 idag men skulle egentligen slutat vid 14 men vi va helt plötsligt knappt några som kunde jobba så fick gå in 2 timmar till. Haft fullt ut att hänga om underkläders fashion. Sen börja med ett klädomhäng sen fixa alla skyltar så fullt upp.

Nu är jag trött i alla fall för i måndags jobbade man 11 timmar 9-20 och tisdag 12 timmar 7-19 och idag då sen sover man inte så bra så man är trött vid denna tiden. Jobbar 12-19 i morgon sen är jag ledig i 6 dagar och ska äntligen till Anna:D <3 Bussen går vid 8.30 från Kalmar så måste fixa så jag kommer dit.  Är framme i stockholm vid 15 så ses vi där när hon slutat jobba och sen åker vi hem till henne i E-tuna:)

Älsklingen kan inte följa med denna gången:( Han hoppar nämligen på krykor och är sjukskriven i 10 dagar så sitta i en buss 5½ timme är ingen höjdare med sitt onda knä:( <3

Nähä maten bränns snart vid här hemma.

Jaha kvällen slutade såhär. Slutade vid 8 ...

img_0550 (MMS)

Jaha kvällen slutade såhär. Slutade vid 8 åkte hem och lagade mat (hann steka hälften av hamburgarna tills Tim kom hem) sen blev det sätta sig i bilen till Kalmar igen och sitter nu på akuten. Tim skadade knät på sin sista hockeyträning:( typiskt såklart kan inte en säsong gå förbi utan ett akutenbesök;) får se hur länge vi får vänta och ätit har vi inte heller gjort.


inventering

God morgon måndag, tycker fortfarande inte om måndagar dom är väldigt sega. Börjar jobba vid 9 för ska förbereda skyltfönstret tills i morgon sen på eftermiddagen så börjar vi med inventeringen så i natt så kommer man som vanligt höra pipandet i sömnen;)

Slutar vid 20 ikväll och Tim är på hockeyträning så vet inte vad vi ska ha för mat som går snabbt för äta vid 22 vill man ju inte för då skiter man i att äta.

Sen om Tim kan får svar på om han får ledigt idag så man hinner boka ifall platserna tar slut på bussen till E-tuna.





God morgon

Då va det söndag igen, har inte orkat sitta här och skriva i helgen för varit trött och prioriterat soffan:)
Jobbar 9-16 idag sen ska jag iväg och träna, det gjorde jag igår också för på onsdag ska jag träffa Calle min PT för att göra en uppföljning så ska ställa mig på den där vågen igen och vill ju att det är skillnad på den så ligger i nu:)

i morgon börjar inventeringen på jobbet av hela butiken, men innan dess ska jag förbereda fönstret tills på tisdag:) Jag får äntligen göra ett skyltfönster i min butik:)
Så i morgon jobbar jag 9-20 och sen på tisdagen inventerar vi på morgonen så då blir det 7-18.

Nähä göra sig klar för att åka.

Ha en bra söndag ni som får vara ute i solen.

jobb

Jaha då va det snart dax till jobbet och gå på personalmöte, sen efter 10 så ska jag träna tänkte jag och sen kanske sola:)
Sen börjar jag jobba vid 15 igen till 19 så blir heldag i Kalmar idag.

Och Tim har lagt en jävla bild med brynäsmärket på upp här vid verktygsfältet och jag vet inte hur jag får bort det, jäkla brynäs:P


moahaha fick bort det:P

Önskelista

Här är några saker jag önskar mig när jag fyller år, sen alltid presentkort till butiker jag älskar att handla i och pengar.

från scorett Vagabond
Tycker dom är så sköna att mysa i
resecheckar  till värmen
spaupplevelser

Sen så klart metallicabiljetter och smyckeskrin:)


Önskning

Något jag verkligen önskar mig i födelsedagspresent är att gå på metallica på ullevi i juli!! Biljettsläppet är 7 mars.


Mitt paket har kommit idag

Idag kom mitt paket med saker jag beställde från dreamcake.se med saker så jag kan göra dekorationer på tårtor och cup cakes:)
Men vad tror ni inte jag glömde beställa om inte det viktigaste, sugar paste:(
Bara för att jag fick göra om min beställning så såklart glömde jag ta med den så får göra en till beställning nu för det:( Aja hinner inte börja med tårtor och sånt förrän om nån vecka för i morgon börjar jobbet igen och jobbar till nästa helg då jag åker till Anna:D Sen är jag ledig 2 dagar efter det så då tänkte jag försöka mig på min första tårta:)

 

Sen skulle min katt vara lite cool igår och hade Tims palestinasjal på sig hehe så söt.


The king's speech

Har bara för en gångs skull bara tagit det lugnt idag och tittade på filmen "The king's speech" som fått 4 oscars bland annat för bästa film så va nyfiken att se den.

Den va faktiskt rätt bra, det handlar om englands kung gustav den sjätte som stammade och tog hjälp av en talpedagog för att kunna hålla tal till folket. Denna är baserad på en verklig historia.


Simning

Ja nu har både Hanna och Jocke fått smaka mina cup cakes och dom tyckte dom va goda i alla fall:)
Det jobbiga va bara att få rent min spritts så ska nog köpa en gångs spritts för tyget tog åt sig cremen så tog evigheter att få bort:(

Snart kommer Tim hem från jobbet och han ska nog iväg och träna så då tänkte jag följa med Hanna och hennes mamma till simhallen och simma några längder så jag också gör något nyttigt idag:) Ska bli kul hur det ser ut i simhallen nu efter renoveringen:)

Sen blir det fläskpannkaka till middag:)


Bakningsresultatet

Då va jag färdig med mina cup cakes:) rätt nöjd för att vara första gången, det blev cup cakes de luxe från
st heaven street blogg. så nu ska jag bjuda in Hanna på lite fika och se vad hon tycker:) Hon är min blivande försökskanin men hon har nog inget emot det, vem skulle ha det när det handlar om bakverk;)


Bakardagen

Nu är man uppe och har ätit frukost och tänkte sätta igång med att göra cup cakes:) Vill försöka få såna där fina, har också beställt hem sugar paste och tillbehör så jag kan försöka mig på att göra en fin tårta:)

Bilder kommer om dom blir bra;)

Hehe Hanna har redan bett om att få komma in när dom är klara så fikagäster får jag sen;)

Så hade man ju namnsdag igår för det var Maria, och man har ju flera runt sig som heter det. Anna <3 vi är båda Marior och min syster:)


RSS 2.0