Ölands Djurpark

Där va vi i helgen hela familjen då vi fick billiga biljetter:) Har inte varait där sen jag va 19 tror jag så va kul att se hur det blivit:)

Och Maya tyckte flamingon och tupparna va roligast för dom hade ju mycket färg:)

Så vi hade en trevlig dag i alla fall i lördags och på kvällen så va Tim och jag trötta så köpte mat och kollade på film, helt plötsligt ringer det på dörren och där står pierre och putte magnusson och ville hälsa på en snabbis på en whiskey.


Och sen i söndags så fyllde Tim 28 år så då va det fika kalas med hans närmsta och mina så va mysigt:) Hoppas han blev nöjd i alla fall:) <3

Nu sitter jag här hemma som en fisk i en skål då det går målare utanför dörren och fixar fönstren så dom bara tittar vad jag gör, känns lite sådär och när jag betalade räkningarna var jag nära att be han betala dom åt mig så jag kunde ha mycket pengar kvar för en gångs skull till sparkontot men tror inte han va villig;) Kunde bjudit på den godaste morotskakan han ätit om han gjort de;) hehe

Idag är det jobb eftermiddag/kväll sen ska vi ha en mysig byxprovarkväll efter det med lite mat. Man måste ju uppdatera sig nu när vi fått in tumstorlekar i jeans i stället så man vet modellerna när kunden frågar:)

Ha en bra dag.

Här kommer lite bilder från helgen.













Distanskurs

Japp då va jag här igen en snabbis, mobilbloggen funkar fortfarande inte så.

Men en snabb uppdatering innan jag ska iväg igen:)
Nu till hösten ska jag läsa en distanskurs på Linneuniversitetet men som är helt internetbaserad vilket är bra då jag jobbar så oregelbundna tider så letade bara efter såna kurser och kom in på en:) Den är på 15 hp och håller på en termin och handlar om Huliganism, kroppsfixering och idrottsliga ideal.

Ska bli spännande då jag är väldigt intreserad av dessa områden, så har beställt hem 5 böcker nu som borde komma i nästa vecka så börjar kursen den 12:e september:)

Så det va den snabba uppdateringen, gjort så mycket mer under dessa 2 veckor sen senast men har man inte mobilbloggen redo så har man inte tid att sitta hemma vid datorn och föra över alla bilder man har tagit på mobilen.

Snabbt också bara, så har vi varit på bio och sett den nya Batman. Grymt bra tycker jag i alla fall, gillar slutet på den:)

Nu ska vi ut till mina föräldrar och äta lunch sen blir det att måla och dona i syrrans och pelles nya hus:)


RSS 2.0