Rosa bandet


Nu har vi kommit halvvägs med försäljningen av rosa bandet och vi på Lindex har fått in flera hundra tusen som går direkt till bröstcancerforskningen. Rosa bandet kostar 25 kr och utav dess går 24 kr direkt till forskningen och den ynka enkronan är för tillverkningen av själva rosa bandet.

Varför har inte du köpt något rosa bandet?
* gjorde det förra året
* en hit och dit som inte köper gör väl inget
* har inte 25 kr på mig

Är något av dom här alternativen nått som stämmer på dig så Skärpning, vi på Lindex har fått höra många bortförklaringar under dessa tider och man förstår inte riktigt alltid vad människor har i tankarna.
Varje år görs en stor insamling till cancerforskningen för pengar krävs för att kunna fortsätta och för hoppningsvis hitta bot därför är det viktigt att alla hjälps åt med detta, du vet aldrig när någon i din närhet drabbas och jag tror du då vill att dom ska bli bra. Men för de så behövs dina uppoffringar också, offra 25 kr till rosa bandet nu så har du hjälpt till på vägen.

Vi på Lindex har också en klädkollektion som heter Pink Collection och som är detta året designat av
Narciso Rodriguez. 10 % av försäljningspriset går till bröstcancerforskningen.
Gå in på vår hemsida och kolla på kollektionen och så finns det 2 småfilmer, en med vår superduktiga modell Carmen Kass då hon fotograferas för kampanjen och en film då Narciso själv berättar lite vem han är och hans tänk om hur mode ska se ut för honom.

http://www.lindex.com/se/StartPage/StartPage.aspx?c=pinkcollection5



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0