söndag

Igår va det en rolig dag hehe för då va det dags för möhippa och svensexa, både killarna och tjejerna träffades innan och väntade på att paret skulle komma till ikea då killarna hade fått Anja att få med sig Micke dit för att kidnappa honom så hon trodde att hon bara hjälpte dom men där va vi med.
Informationen sa upp i högtalarna registreringsnumret på deras bil och bad ägaren komma dit där killarna stod och väntade medan vi tjejer gömde oss vid toaletterna dit dom skulle komma sen och tvinga han att byta om, då blev Anja glad när hon såg oss där sen hehe. Det var bara in på toaletten för henne och byta om och så fin hon blev, har kortet nedan i förra inlägget. sen bar det av hem till dom och ge henne en lista på saker hon skulle ha med sig, både sånt hon behövde och sånt som bara skulle förvilla henne som t ex aluminiumfolie. Sen gick vi till stan och hon fick ett block, penna och en engångskamera då hon fick i uppdrag att fråga folk om äktenskapsråd och ta ett kort med dom:) Tog litet tag innan hon började komma igång.
Sen tog vi lunch på Zorbas och sen förde vi henne till nästa stop vilket var på västerport spa där vi bubblade, bastade och sånt, vi tog en badritual ihop vilket är att man får en påse med olika saker t ex ansiktsmask och skrubb sånt så man kan ta hand om sig. Där hade vi det jätteskönt och ville inte lämna stället:) men klockan började bli mycket och vi skulle träffa killarna hemma hos dom vid kl. 18 så började gå kringelikrokar hem så hon inte förstod vart vi skulle och tog på henne ögonbindeln och gick upp för trapporna och killarna va knäpptysta medan vi gick in och satte henne i soffan och lät henne sitta där utan att se medan alla samlades runt henne:) Sen fick hon ta av den och få en glad överraskning.
Nu va det nämligen dags för den nakna kocken att visa vad han kunde i köket och bevisa vilken bra make han skulle bli:) Vi skulle ha 3-rättersmiddag och han fick inte någon hjälp mer än att han fick veta vad alla rätter skulle innehålla:) Sen hade han livlinor han fick utnyttja om han sprang ut på ballkongen och skrek och till oss så fick han hjälp med en grej.
Vi blev faktiskt förvånade hur god maten blev och hur bra han lyckades hehe eftersom ingen av oss sett han stå i köket innan;) Sen pratade vi och drack hela kvällen så det blev en riktigt lyckad dag/kväll som vi inte kommer glömma:)

Killarna då vad gjorde dom?
Jo dom drog till Emmaboda och körde gokart och han fick gå runt och sälja gamla saker vilket verkade gått rätt bra. Men något som han nog ångrar är att han sålde sin Hv71 tröja med alla autografer i guld från guldlaget förra året som Olle gav honom samma dag, han fick 600 kr för den vilket kunde gett mycket mer men en pojkes pappa blev glad att få köpa den till sin son som skulle bli överlycklig för den och då kvittar pengarna.

Sen höll dom visst på att bli utkastade från mc donalds i Nybro haha men så fick man höra vem som hade börjat tjafsa om att mickes klädsel va kränkande och man bara skakade på huvudet (han är helt dum i huvudet, inte konstigt hans projekt gått åt pipan med den inställningen) herregud man skäms, så mc donalds i Nybro nobbar man nu så länge han är kvar.
Och inte nog med de så glömde några av killarna att ställa bort brickan och då när dom väl kommit ut genom dörren så kom en tjej från mc donalds ut och skrek efter som att hon tänker inte städa upp efter dom idioterna!!?? Va fan är det för jävla sätt att springa efter och skrika så? såna har inte inom handel att göra du är ett ansikte utåt och där förlorade ni kunder eftersom en buss med något ungdomslag precis hoppat av bussen samtidigt som hon skrek, dom bara skakade på huvudet åt henne. Hur många gör inte likadant varje dag på det stället?? skriker hon åt alla då eller? Hade jag varit chef hade hon fått en varning för i en sån liten stad går ryktet jävligt fort och då förlorar dom pengar.

Aja nu ska jag mysa med lille Cookie som bara ligger i mitt knä idag och spinner:) Hon tycker inte om när jag är borta en hel dag:)
Så idag är det mest soffan som gäller och sova ut tills nästa vecka börjar då det blir tidigare morgnar. Tim är på bortamatch så ingen hockey för mig för dom spelar i Eksjö och lite långt att åka.

ha en slapp dag.

Kommentarer
Postat av: ANNA

Det låter som att ni lyckades riktigt bra! Roligt att höra! :) Och de var väldigt snygga ;)

2010-10-04 @ 11:13:44
URL: http://ettsmultron.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0