31 augusti 2010

God morgon:)

Idag är man en aning trött och har ont i jumsken för körde ett spinningpass med Hanna igår för första gången på flera månader (måste ta tag i träningen nu efter sommaren), men det va skönt när det va över dom där jäkla sadlarna är inte sköna så det är i det området man får ont hehe.

Idag fyller min syssling år grattis Micke hoppas Anja gett dig nått fint:)

För ett litet tag sedan fick jag av Ellinor på L'oreal/maybelline en goddiebag med nya produkter som jag skulle prova och göra ett utlåtande om sedan. det är nämligen att Maybelline ska komma med en ny collection som vi ska ha istället för viva la diva på Lindex (så passa på att köpa viva la diva produkter ni som gillar dem). Detta heter som det andra Maybelline New York men detta är väldigt mycket färger och jättebilligt, det dyraste är väl en foundation för 49:50 riktigt bra eller hur:) det är att dom har kunnat göra produkterna så billigare för dom har tagit bort allt som kostar mycket både i produkterna och marknadsföring. Marknadsföring har dom ingen alls och så har dom tagit bort t ex glitter i nagellacken för det kostar ju.

Jag fick prova ett nagellack, kajalpenna, läppglans med färg, läppglans på tub utan färg och lipbalm.
Har nu prova alla produkter och tycker dom är suveräna:) kajalen är mjuk och mycket färg, nagellacket satt bra. Så när vi får det till vår butik vilket vi inte vet riktigt när än så kom och köp det för både billigt och bra:)



Ska till Anja snart och fixa lite med placeringskorten:)

ha en bra tisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0