Nybro kommun

Sen måste jag tracka ner på Nybro kommun!! fy fan för er så kallade snöröjjning! Det hade snöat hela helgen här medan vi var i Malmö och hade kommit minst 20 cm hemma, tror ni dom hade plogat vägarna?? NEJ!! Jo förlåt dom tog den lilla vägen vid industrin så lastbilarna kunde komma fram.
Och man bara väntade på tidningsen i måndags då man visste vad det skulle stå, att dom har redan överskridigt budgeten för detta året med 800 000 kr. Vad har ni satt för jävla budget från början när ni knappt börjat ploga denna vintern...

VINTER NYBRO VET NI VAD DET INNEBÄR?? DET KAN KOMMA SNÖÖÖ!!!

Man kan inte räkna med hur det va förra året, vädret går inte efter statistik för helvete!
Nu har dom börjat få ordning på gatorna i Nybro (förutom där vi bor som dom tar en gång i veckan kanske och då tar dom inte vår parkeringsplats som är över en decimeter snö på så man kommer knappt ut utan att fastna och det är HSB som har ansvaret vad jag vet och vi betalar för sånt!!)
Men sandat vägarna har dom glömt helt och hållet, det är svinhalt i hela stan och utanför herregud det är aldrig sandat och bilen bara glider på vägen det är fan livsfarligt. Vi har antispinn och antisladdsystem i vår bil och blinkar när den börjar arbeta, den blinkar konstant när man kör inne i Nybro..

SKÄRPNING NU VI BOR I NORRA EUROPA TRO FAN DET KAN KOMMA SNÖ!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0