...

Hemma från jobbet äntligen, har inte varit min dag har inte fått nått bra gjort känns det som så är på rätt dåligt humör och börjar få rätt ont i huvudet och nacken.

Borde väl börja med maten men har verkligen ingen lust över huvudtaget att vara så duktig, jobbar hela helgen så bättre humör blir jag nog inte på medan Tim är på hockeyträning ikvälll och i morgon åker han och nästan hela familjen (bröderna och fadern) plus en annan familj till jönköping och ska se HV71 mot AIK verkligen supermatch.. inte...  och där dricker dom och har kul medan jag jobbar så på bra humör blir jag nog inte på några dagar.

Jag är inte som alla andra tjejer, jag skulle också vilja dricka öl och kolla på hockey men får jag det?? ne för jag är tjej så då ska jag stanna hemma och ha maten färdig och allt ska vara fint.. helvete heller inte denna gången!

Som ni ser, inte på bra humör hade Tim varit hemma nu och petat på mig hade jag nog skrikit så illa är det. Till och med katten håller sig på avstånd. Och all disk skulle jag kunna slänga i soporna just nu.

Kommentarer
Postat av: ANNA

BRA SKRIVET!!! <3

2011-02-20 @ 09:01:41
URL: http://ettsmultron.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0