Tillbaka

Då va man tillbaka efter en intensiv vecka med mycket jobb och hela helgen uppbokat med saker som 70 årskalas och dop, men bilder från dop kommer senare.

Har just bakat eget knäckebröd, super gott så man kan ha det som snacks istället för chips:)

Nyttigt och snabbt och lätt.

Här är receptet men vi körde dubbel sats så vi fick en vanlig långpanna och en ugnsform hälften så stor.

2 dl majsmjöl
1/2 dl pumpakärnor
1 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1/2 dl rapsolja
2 dl kokande vatten

Blanda ihop allt till en deg och bara platta ut i långpanna väldigt tunt och strö sen över flingsalt.

Sätt ugnen på 150 grader och låt sen gräddas i 40 min och låt svalna sen bara ät:)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Livsfarligt jävla gott knäcke det där! Brukar göra dubbel sats o det tar slut fort!

2012-06-08 @ 13:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0